Adam iş arkadaşıyla zorunluluktan 15 dk yol gitti diye mi "tabii ki rahatsız" olurdunuz?Daha önce böyle bir şey yaşanmadı. Tabi ki rahatsız olurdum ama bu kadar tepki vermez ve huzursuz olmazdım. Çok mutsuzum 1 aydır sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum. Böyle devam etsin de istemiyorum
Gecmis olsun bacim….. lütfen hemen cocuk yapma..!Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Eşime karşı güvenim kırıldığı için ilk baştaki gibi hissedemiyorum, seviyorum eşimi ama yaptığı şey beni çok kırdı. Herkesten beklerdim ama onun bana yalan söylemesini asla beklemezdim. Evliliğimizin ikinci haftasında aracı sorunlu olduğu için iş için gideceği yerde de ulaşım problemi olduğu için iş yerinden kadın arkadaşıyla gitmişler işe. O kadında evliymiş ama sormama rağmen günlerce kiminle gideceksin diye erkek arkadaşım diye bana yalan söyledi. Gidip geldikten sonra doğruyu söyledi. Gittiği mesafe araçla 15 dakikalık bir yer, bana başta söyleseydi bu kadar olumsuz düşünmezdim ama o yalandan beri her söylediği şeyin altından yeni bir yalan çıkacakmış gibi hissediyorum ve bu beni yıpratıyor. Kalbimi çok kırdı, daha yeni evliyken böyle bir konuda yalan söylemesi beni aşırı rahatsız etti. Ben kıskanırım diye söylememiş ama sonuç olarak yalan yalandır. Ve ben çok mutsuzum güvenemiyorum ona. Ne yapacağımı şaşırdım
Sen yapsan kabullenemeyeceği şeyleri kendi neden yapıyor zihniyete bak en nefret ettiğim tiplerden...Ben de bunu sordum ona ve bana cevabı erkekle kadın bir değil sen yapamazsın oldu. Onun arkadaşı iyi niyetli davranıp bırakmış işe sadece
Önceki yorumum iptal, bence de siz zihniyet olarak tencere kapak gibi uyumlu bir ciftsiniz, hiç ayrılmayın ve ikiniz de hayatınız boyunca iş arkadaşlarınızdan fersah fersah uzak durun lütfenBen de bunu sordum ona ve bana cevabı erkekle kadın bir değil sen yapamazsın oldu. Onun arkadaşı iyi niyetli davranıp bırakmış işe sadece
ben dahil herkes "onceki yorumum iptal" demis :)Önceki yorumum iptal, bence de siz zihniyet olarak tencere kapak gibi uyumlu bir ciftsiniz, hiç ayrılmayın ve ikiniz de hayatınız boyunca iş arkadaşlarınızdan fersah fersah uzak durun lütfen...
Bence haklısınız, madem sorun çıkartıyorsunuz diye soylememis sonradan söylemiş, sonradan söylediğinde sorun çıkartmanızdan çekinmemiş mi? Başından söylemesi gerekirdi. Takip edin.Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Eşime karşı güvenim kırıldığı için ilk baştaki gibi hissedemiyorum, seviyorum eşimi ama yaptığı şey beni çok kırdı. Herkesten beklerdim ama onun bana yalan söylemesini asla beklemezdim. Evliliğimizin ikinci haftasında aracı sorunlu olduğu için iş için gideceği yerde de ulaşım problemi olduğu için iş yerinden kadın arkadaşıyla gitmişler işe. O kadında evliymiş ama sormama rağmen günlerce kiminle gideceksin diye erkek arkadaşım diye bana yalan söyledi. Gidip geldikten sonra doğruyu söyledi. Gittiği mesafe araçla 15 dakikalık bir yer, bana başta söyleseydi bu kadar olumsuz düşünmezdim ama o yalandan beri her söylediği şeyin altından yeni bir yalan çıkacakmış gibi hissediyorum ve bu beni yıpratıyor. Kalbimi çok kırdı, daha yeni evliyken böyle bir konuda yalan söylemesi beni aşırı rahatsız etti. Ben kıskanırım diye söylememiş ama sonuç olarak yalan yalandır. Ve ben çok mutsuzum güvenemiyorum ona. Ne yapacağımı şaşırdım
Kusura bakmayın ama bu pislikle bile isteye niye evlendiniz diye soracaktım ama sizin de zihniyet farklı değilmiş. Evliyle bekar arasında fark var diyorsunuz, ne farkı var? Erkeğin elinin kiri diyen evli adamlarda nasıl bir fark var? Bekarlar ahlaksızlığa daha mı müsait? İş arkadaşımın arabasıyla işe gitmeme kimse laf edemez, ben de etmem. Bence de tencere kapaksınız. Boşanmayı düşünmeyin bile.Bazı konularda empati yapmasını istiyorum bana gelince yapamazsın edemezsin diyor ama kendine gelince arkadaşı olamaz mı oluyor. Benim ki aslında gitmesi değil hem yalan söyleyip hem de empati yapmıyor olması
Bu güven artık yerine gelmez , gerçekten kadın arkadaşla gidiyoruz deseydi sorun çıkartır mıydın ?Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Eşime karşı güvenim kırıldığı için ilk baştaki gibi hissedemiyorum, seviyorum eşimi ama yaptığı şey beni çok kırdı. Herkesten beklerdim ama onun bana yalan söylemesini asla beklemezdim. Evliliğimizin ikinci haftasında aracı sorunlu olduğu için iş için gideceği yerde de ulaşım problemi olduğu için iş yerinden kadın arkadaşıyla gitmişler işe. O kadında evliymiş ama sormama rağmen günlerce kiminle gideceksin diye erkek arkadaşım diye bana yalan söyledi. Gidip geldikten sonra doğruyu söyledi. Gittiği mesafe araçla 15 dakikalık bir yer, bana başta söyleseydi bu kadar olumsuz düşünmezdim ama o yalandan beri her söylediği şeyin altından yeni bir yalan çıkacakmış gibi hissediyorum ve bu beni yıpratıyor. Kalbimi çok kırdı, daha yeni evliyken böyle bir konuda yalan söylemesi beni aşırı rahatsız etti. Ben kıskanırım diye söylememiş ama sonuç olarak yalan yalandır. Ve ben çok mutsuzum güvenemiyorum ona. Ne yapacağımı şaşırdım
Sizden onay mı almak gerekiyor? Herkes yanlış siz doğru musunuz? Karşı cinsle mesafeyi sen koyacaksın ben koymam, onlar arkadaşım diyen adamı da amma göklere çıkardınız. Hayırdır, adamın elinin kiri mi oluyor bu durumda karşı cins? Ben yaparım sen yapamazsın ne demek? Bu size mantıklı mı geliyor?Arkadaşlar size ne ya? Adam korkmuş demek ki adamı korkutmuşsun, demek ki adamı bunaltmışsın, kısıtlamışsınlar falan.. Size ne? Kadının eşi değil mi? İsterse der ki iş yerinden hiçbir kadınla muhatap olmanı istemiyorum. Siz mi karar vereceksiniz buna? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Belki fazla kıskanç size ne yani? Belki evet adam doğruyu söyleseydi yine olay çıkacaktı evet kimi ilgilendirir? Evlenip bir yola girdilerse taraflar istemiyorsa karşı cinsle mesafe konulmalıdır. İnsanlar size mi soracak ama yeter be kadının üstüne gidiyorsunuz.
Ona sebep söylemiyor. Yani sizi kıskanç olarak düşünüyor ve başımı ağrıtacak düşüncesi ile yalan söylüyor. Yani kıskanç da olabilirsiniz. Buna kesin yorum yapamam. Kıskançlık öyle bir şey ki adamı zorla yalan söylemeye itmiş olabilirsiniz. Kıskanç insan çekilecek gibi değil tam bir baş ağrısı...Aslında sevgiliyken de iş yerindeki bir kadının buna instagramdan reels videosu attığımı gördüm. O zaman da öncekileri sildiği için tartışmıştık. Benim aşırı kıskanç olduğumu düşünüyor ama aslında öyle değilim onun bazı davranışları benim gözüme battığında tepki vermem rahatsız ediyor.
Ben adam adına mı söyledim bunları? Ne alaka ya? Kadın diyorum bak orada görüyor musunuz? Ben kadını savunuyorum. Millet gelmiş sen adama demek ki çok karışıyorsun o yüzden adam yalan söylemek zorunda kalmış diyerek adamı yücelten diğerleri görmüyor musunuz? Ben diyorum ki kadın istediğine karışır. İsterse eşinin iş yerindeki tüm kadınlarla iletişimi kesmesini ister bizi ne ilgilendirir de karışıyorsunuz diyorum? Önce düzgün okumayı öğrenin sonra laf sokarsınızSizden onay mı almak gerekiyor? Herkes yanlış siz doğru musunuz? Karşı cinsle mesafeyi sen koyacaksın ben koymam, onlar arkadaşım diyen adamı da amma göklere çıkardınız. Hayırdır, adamın elinin kiri mi oluyor bu durumda karşı cins? Ben yaparım sen yapamazsın ne demek? Bu size mantıklı mı geliyor?
Kıskançlığın ilerisinin patolojik bir soruna doğru gittiğini, birçok evliliği bitirdiğini, insanları beyinsel olarak çok yorduğunu, huzursuzluğu artırdığını biliyorsunuz değil mi? Araya mesafe koymak,ilişkileri düzenli yaşamak karakterli kişilerin yapacağı bir şeydir. Kadın da erkek de karakterli ise karı-koca olmanın verdiği saygıya dayanarak ilişki düzeni kurar. Ama bir erkek ben yaparım sen yapamazsin derse ya da bir kadın, dışardaki insanları potansiyel koca avcısı olarak görüyorsa bu bir hastalıktır. Aklı başında olan kadın ve erkek bunun için uyarılma gereği duymaz. Kendini bilen de sınırını aşmaz. Demek ki sorun var.Arkadaşlar size ne ya? Adam korkmuş demek ki adamı korkutmuşsun, demek ki adamı bunaltmışsın, kısıtlamışsınlar falan.. Size ne? Kadının eşi değil mi? İsterse der ki iş yerinden hiçbir kadınla muhatap olmanı istemiyorum. Siz mi karar vereceksiniz buna? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Belki fazla kıskanç size ne yani? Belki evet adam doğruyu söyleseydi yine olay çıkacaktı evet kimi ilgilendirir? Evlenip bir yola girdilerse taraflar istemiyorsa karşı cinsle mesafe konulmalıdır. İnsanlar size mi soracak ama yeter be kadının üstüne gidiyorsunuz.
Haltlar yemek istese mayaz mitoz bölünme de geçirsen o haltları yine yerKafese sokmakla ne alakası var, evli ve bekar insan arasında fark vardır hani. O mesafe kurulmalıdır. Sonra kimlerin kimlerle ne haltlar yediğini duyuyoruz, görüyoruz değil mi?
Bizim yorum yapacağımız şeyler başka şeyler bu meselede? Kadın eşim yalan söyledi aşmakta zorluk çekiyorum diyor. Yorum yapılması gereken bu. Gidip kadına sen eşini çok mu kıskandın ki eşin yalan söyledi diye adamı savunurcasına konuşamayız. Kusura bakmayın ama kadın eşinin başka bir kadının arabasına binmesini istemeyebilir. Siz her şeye tek bir pencereden bakıyorsunuz. Arabasına binmesini istememesi kadının benim kocamda gözü var manasında değildir illa. Belki kadının isteği iş yerindeki kadınlarla sadece merhaba merhaba olması eşinin? Bu bizi ilgilendirmez. Herkesin düşüncesi farklıdır, sınırları farklıdır. Her sınır koymak ya eşimi çalarlarsa korkusu değildir bunu ayırt edin artık lütfen. İnsanların hem kendi hassasiyetleri hem de dini hassasiyetleri olabilir. Kendi ilişkilerinde koyacağı sınırlar bizi hiç mi hiç alakadar etmez. Ki kadın bize bunu sormamış zaten. Hemen kadını eleştirir gibi atlamış herkes niye karışıyorsun diye. Ayrıca adamın söylediklerini savunmuyorum. Eşinin sınır koymasını istiyorsa kendi de koymalıKıskançlığın ilerisinin patolojik bir soruna doğru gittiğini, birçok evliliği bitirdiğini, insanları beyinsel olarak çok yorduğunu, huzursuzluğu artırdığını biliyorsunuz değil mi? Araya mesafe koymak,ilişkileri düzenli yaşamak karakterli kişilerin yapacağı bir şeydir. Kadın da erkek de karakterli ise karı-koca olmanın verdiği saygıya dayanarak ilişki düzeni kurar. Ama bir erkek ben yaparım sen yapamazsin derse ya da bir kadın, dışardaki insanları potansiyel koca avcısı olarak görüyorsa bu bir hastalıktır. Aklı başında olan kadın ve erkek bunun için uyarılma gereği duymaz. Kendini bilen de sınırını aşmaz. Demek ki sorun var.
Bu arada sanane,banane,bizene ise buraya konu açılmasın. Kimse de yorum yapmasın. Size mi soracaklar kıymetlimiz?
Penceremde buğu var göremiyorumBizim yorum yapacağımız şeyler başka şeyler bu meselede? Kadın eşim yalan söyledi aşmakta zorluk çekiyorum diyor. Yorum yapılması gereken bu. Gidip kadına sen eşini çok mu kıskandın ki eşin yalan söyledi diye adamı savunurcasına konuşamayız. Kusura bakmayın ama kadın eşinin başka bir kadının arabasına binmesini istemeyebilir. Siz her şeye tek bir pencereden bakıyorsunuz. Arabasına binmesini istememesi kadının benim kocamda gözü var manasında değildir illa. Belki kadının isteği iş yerindeki kadınlarla sadece merhaba merhaba olması eşinin? Bu bizi ilgilendirmez. Herkesin düşüncesi farklıdır, sınırları farklıdır. Her sınır koymak ya eşimi çalarlarsa korkusu değildir bunu ayırt edin artık lütfen. İnsanların hem kendi hassasiyetleri hem de dini hassasiyetleri olabilir. Kendi ilişkilerinde koyacağı sınırlar bizi hiç mi hiç alakadar etmez. Ki kadın bize bunu sormamış zaten. Hemen kadını eleştirir gibi atlamış herkes niye karışıyorsun diye. Ayrıca adamın söylediklerini savunmuyorum. Eşinin sınır koymasını istiyorsa kendi de koymalı
Adama demiyorum zaten. Adam orada zırvalamış. İş için elbet muhatap olmak zorunda kalınabilir. Buna bir şey demiyorum. Ya da merhaba merhaba sınırında iletişim kurulabilir. Benim söylemek istediğim birbirinin arabasına binme olayı. Elbet kötü niyetler yoksa kötü bir durum değil ama dediğim gibi herkesin sınırları olabilir kadın eşinin başkasının arabasına binmesini istemeyebilir buna karışma hakkımız yok diyorum sadecePenceremde buğu var göremiyoruminsanın içinde oldu mu istediğin kadar sinir çiz. O sınırlar aşılır. Hâlâ öyle böyle diyorsunuz. Dini hassasiyete gelince zaten adamın böyle bir derdi olsa dk bir gol bir yalan söylemez.