Yeni evliyim daha ikinci haftadan eşim bana rahatsız olacağım bir konu hakkında yalan söyledi?

A
Daha önce böyle bir şey yaşanmadı. Tabi ki rahatsız olurdum ama bu kadar tepki vermez ve huzursuz olmazdım. Çok mutsuzum 1 aydır sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum. Böyle devam etsin de istemiyorum
Adam iş arkadaşıyla zorunluluktan 15 dk yol gitti diye mi "tabii ki rahatsız" olurdunuz?

Eşiniz saklamakta haklı belli ki...

Ben birak 15 dk aynı arabaya binmeyi, görev gereği yıllardır haftada bir 24 saat g.t kadar yerde isarkadaslarimla omuz omuza yiyorum içiyorum saatlerce yol uçuyorum , aynı binada yatıp uyuyorum nobetlerde..Yine de cocam bı kez bile "rahatsız" oldugunu ima etseydi çok ağır konusurdum, "sen beni ne zannediyorsun it? Ben ekmek parası için kelle koltukta görevdeyken isarkadasiyla oynasacak bi kadinsam benimle ne işin var keko? Demek ki sen isarkadaslarina o gözle bakiyorsun , yoksa sen kendin sapık misin, ahlaksız mısın ki aklına bunlar gelebiliyor? hele gel bı anlat yiğidim " derdim en hafifinden mesela... Net.

Son düzenleme:
Gecmis olsun bacim….. lütfen hemen cocuk yapma..!

Yalan söylemesi de can sıkıcı, doğruyu söylemesi de :) İki türlü de moraliniz bozulacaktı ama bazen öyle durumlar oluyor ki o an öyle gelişiyor işte … Benim de başıma geldi ordan biliyorum. Normal şartlarda tercih etmeyeceğim şekilde biriyle uzuncs bir yola çıkmak zorunda kaldım. Yolda ister istemez sohbet muhabbet oluyor (ilk kez de karşılaşsak) Yani eşim yapsa rahatsız olacağım şeyi kendim yapmış bulundum. Üstünde fazla durmayın canınızı sıkmayın derim….

Ben de bunu sordum ona ve bana cevabı erkekle kadın bir değil sen yapamazsın oldu. Onun arkadaşı iyi niyetli davranıp bırakmış işe sadece
Önceki yorumum iptal, bence de siz zihniyet olarak tencere kapak gibi uyumlu bir ciftsiniz, hiç ayrılmayın ve ikiniz de hayatınız boyunca iş arkadaşlarınızdan fersah fersah uzak durun lütfen...

Önceki yorumum iptal, bence de siz zihniyet olarak tencere kapak gibi uyumlu bir ciftsiniz, hiç ayrılmayın ve ikiniz de hayatınız boyunca iş arkadaşlarınızdan fersah fersah uzak durun lütfen...
ben dahil herkes "onceki yorumum iptal" demis :)
biz normal insanlar icin yorumlar yazdik. bu kafadaki adamdan her pislik beklenir

Bence haklısınız, madem sorun çıkartıyorsunuz diye soylememis sonradan söylemiş, sonradan söylediğinde sorun çıkartmanızdan çekinmemiş mi? Başından söylemesi gerekirdi. Takip edin.

Bazı konularda empati yapmasını istiyorum bana gelince yapamazsın edemezsin diyor ama kendine gelince arkadaşı olamaz mı oluyor. Benim ki aslında gitmesi değil hem yalan söyleyip hem de empati yapmıyor olması
Kusura bakmayın ama bu pislikle bile isteye niye evlendiniz diye soracaktım ama sizin de zihniyet farklı değilmiş. Evliyle bekar arasında fark var diyorsunuz, ne farkı var? Erkeğin elinin kiri diyen evli adamlarda nasıl bir fark var? Bekarlar ahlaksızlığa daha mı müsait? İş arkadaşımın arabasıyla işe gitmeme kimse laf edemez, ben de etmem. Bence de tencere kapaksınız. Boşanmayı düşünmeyin bile.

Bu güven artık yerine gelmez , gerçekten kadın arkadaşla gidiyoruz deseydi sorun çıkartır mıydın ?

Arkadaşlar size ne ya? Adam korkmuş demek ki adamı korkutmuşsun, demek ki adamı bunaltmışsın, kısıtlamışsınlar falan.. Size ne? Kadının eşi değil mi? İsterse der ki iş yerinden hiçbir kadınla muhatap olmanı istemiyorum. Siz mi karar vereceksiniz buna? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Belki fazla kıskanç size ne yani? Belki evet adam doğruyu söyleseydi yine olay çıkacaktı evet kimi ilgilendirir? Evlenip bir yola girdilerse taraflar istemiyorsa karşı cinsle mesafe konulmalıdır. İnsanlar size mi soracak ama yeter be kadının üstüne gidiyorsunuz.

Sizden onay mı almak gerekiyor? Herkes yanlış siz doğru musunuz? Karşı cinsle mesafeyi sen koyacaksın ben koymam, onlar arkadaşım diyen adamı da amma göklere çıkardınız. Hayırdır, adamın elinin kiri mi oluyor bu durumda karşı cins? Ben yaparım sen yapamazsın ne demek? Bu size mantıklı mı geliyor?

Demekkı asırı sorun cıkartıyorsunuz. Soyleyemedıyse aklıma bu geldı. Kıskanmak normal bısey. Bende esimi zaman zaman kıskanırım. Size tavsiyem cok bellı etmeyın dozunda olsun. Evlılık denge isidir. Stratejık davranın. Ne benden elını cektı tamamen ne oluyo desin ne de cok rahat olsun. Darlamayın, ama bazen bı bakısla bellı edın. :)

Ona sebep söylemiyor. Yani sizi kıskanç olarak düşünüyor ve başımı ağrıtacak düşüncesi ile yalan söylüyor. Yani kıskanç da olabilirsiniz. Buna kesin yorum yapamam. Kıskançlık öyle bir şey ki adamı zorla yalan söylemeye itmiş olabilirsiniz. Kıskanç insan çekilecek gibi değil tam bir baş ağrısı...
Size gelince kendinizi düzeltmediğiniz müddetçe bu artarak devam edecek. Adamın illallah edecek. Baskı iyi bir şey değildir. Aklında yokken bile aklına sokarsınız.

Ben adam adına mı söyledim bunları? Ne alaka ya? Kadın diyorum bak orada görüyor musunuz? Ben kadını savunuyorum. Millet gelmiş sen adama demek ki çok karışıyorsun o yüzden adam yalan söylemek zorunda kalmış diyerek adamı yücelten diğerleri görmüyor musunuz? Ben diyorum ki kadın istediğine karışır. İsterse eşinin iş yerindeki tüm kadınlarla iletişimi kesmesini ister bizi ne ilgilendirir de karışıyorsunuz diyorum? Önce düzgün okumayı öğrenin sonra laf sokarsınız

Kıskançlığın ilerisinin patolojik bir soruna doğru gittiğini, birçok evliliği bitirdiğini, insanları beyinsel olarak çok yorduğunu, huzursuzluğu artırdığını biliyorsunuz değil mi? Araya mesafe koymak,ilişkileri düzenli yaşamak karakterli kişilerin yapacağı bir şeydir. Kadın da erkek de karakterli ise karı-koca olmanın verdiği saygıya dayanarak ilişki düzeni kurar. Ama bir erkek ben yaparım sen yapamazsin derse ya da bir kadın, dışardaki insanları potansiyel koca avcısı olarak görüyorsa bu bir hastalıktır. Aklı başında olan kadın ve erkek bunun için uyarılma gereği duymaz. Kendini bilen de sınırını aşmaz. Demek ki sorun var.
Bu arada sanane,banane,bizene ise buraya konu açılmasın. Kimse de yorum yapmasın. Size mi soracaklar kıymetlimiz?

Bizim yorum yapacağımız şeyler başka şeyler bu meselede? Kadın eşim yalan söyledi aşmakta zorluk çekiyorum diyor. Yorum yapılması gereken bu. Gidip kadına sen eşini çok mu kıskandın ki eşin yalan söyledi diye adamı savunurcasına konuşamayız. Kusura bakmayın ama kadın eşinin başka bir kadının arabasına binmesini istemeyebilir. Siz her şeye tek bir pencereden bakıyorsunuz. Arabasına binmesini istememesi kadının benim kocamda gözü var manasında değildir illa. Belki kadının isteği iş yerindeki kadınlarla sadece merhaba merhaba olması eşinin? Bu bizi ilgilendirmez. Herkesin düşüncesi farklıdır, sınırları farklıdır. Her sınır koymak ya eşimi çalarlarsa korkusu değildir bunu ayırt edin artık lütfen. İnsanların hem kendi hassasiyetleri hem de dini hassasiyetleri olabilir. Kendi ilişkilerinde koyacağı sınırlar bizi hiç mi hiç alakadar etmez. Ki kadın bize bunu sormamış zaten. Hemen kadını eleştirir gibi atlamış herkes niye karışıyorsun diye. Ayrıca adamın söylediklerini savunmuyorum. Eşinin sınır koymasını istiyorsa kendi de koymalı

Penceremde buğu var göremiyorum insanın içinde oldu mu istediğin kadar sinir çiz. O sınırlar aşılır. Hâlâ öyle böyle diyorsunuz. Dini hassasiyete gelince zaten adamın böyle bir derdi olsa dk bir gol bir yalan söylemez.

Ortada bi yalan varsa insan kendisine de dönüp bakmalı neden karşımdakini yalana itiyorum diye. Baştan söylese daha az tartisirdik demişsiniz de tartışma istemeyen insan için azı çoğu olmaz gider yalan söyler. Ha doğru bişey mi hayır ama hayatın gerçeği bu.
Sonradan yazdığınız eşinizin cümlesi için de şunu söyleyebilirim yalandan daha büyük sorunlarınız var.

Adama demiyorum zaten. Adam orada zırvalamış. İş için elbet muhatap olmak zorunda kalınabilir. Buna bir şey demiyorum. Ya da merhaba merhaba sınırında iletişim kurulabilir. Benim söylemek istediğim birbirinin arabasına binme olayı. Elbet kötü niyetler yoksa kötü bir durum değil ama dediğim gibi herkesin sınırları olabilir kadın eşinin başkasının arabasına binmesini istemeyebilir buna karışma hakkımız yok diyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…