Yeni evliyim daha ikinci haftadan eşim bana rahatsız olacağım bir konu hakkında yalan söyledi?

1. Kadın erkek ayrı kadın yapamaz dıyen tıplemeler her haltı yer, sana hak görmez kendine hak görür tecrübeyle sabit kocayla değil sevgiliyle öğrenildi
2. Herkes arabayla giderken adam iş yerınde ben taksıyle gelırım yağğ dıyecek halı yok ne alaka derler adama mağarada mıyız?
3. problem yaratacağınız belli sıkıntı olmasın sızle uğraşmasın iş yerınde dırdır yapmayın dıye böyle bı yalan söylemiş. İyi yapmış. Ama şimdi daha da başı ağrıyacak haberı yok jhdjksfsd

ay geçen bi konu vardı, adam kız hariç her şeye saçma sapan yalan söylüyordu, kuyumcuya vs. o hanım gelse de okusa bu konuyu.

beyaz yalan kabul etmişti kendisi o yalanları. bu da beyaz yalan der gerçi, kıskanmasın diye kadınla değil erkekle gittim demiş dimi? ne var bunda.

Kıskanç mısınız gerçekten? Çok anlamsız kıskançlıklar yapıyorsunuz gibi geldi bana. Yani yalanı söyledi sonra da geldi doğruyu söyledi. Yani istese doğruyu söylemezdi yine siz nereden bilecektiniz kiminle gittiğini? Demek siz kıskançlıkla engel olmayın sorun çıkartmayın diye yalan söylemiş sonra gitmiş gelmiş öyle söylemiş. Ben olsam "ben o kadar anlayışsız biri miyim? izah edebilirdin, bana bir daha yalan söyleme" derdim ama siz de anlamsız kıskançlık tepkilerinizi törpüleyin, daha yolun başındasınız, yoksa sonra daha çooook yalan söyler size. Eğer size yalan söylemeyi alışkanlık haline getirirse ileride daha büyük sıkıntı.

Ben şu konuda hak verdim size gelip söylese siz de ben hoş bulmam bence taksiyle git ama yine de senin kararın deyip saygı gösterseniz , en azından dersiniz ki bana sordu veya söyledi.
Bu konuda yalan söylenecek bir şey bile yok ama söylemiş devamı var mıdır gelir mi bilmiyorum (yalanların )

yalan söylemesi tabi hoş olmamış. ama siz sorun çıkarırsınız diye söylememiş belli ki.

ben dahil herkes "onceki yorumum iptal" demis :)
biz normal insanlar icin yorumlar yazdik. bu kafadaki adamdan her pislik beklenir
Bende o yorumdan sonra yazma gereği bile duymadım birbirlerini iyi bulmuşlar aşktan hep bunlar
Bide kimse de şey demiyor ha asıl bu memlekette kadinlara sürekli asılıyorlar rahatsız ediyorlar kadın binmiş gitmiş ama kocasını kadın yiyecek birşey olacaksa tam tersi olur sanki bu cinsi bilmiyoruz biz

bence eşiniz aynı olay sizin başınıza gelse asla razı olmayacağı ve kavga çıkaracağı için başta gizlemiş , empati yapması için zaman verin duygularınızı açığa vurmadan , çifte standart uygulaması çok saçma o kendinden emin de siz niye olamayasınız

Aslında olay kıskançlık değil artık oradan çıktı. Ben yalan söylediği için güvenemiyorum. İlk başta bir ömür geçirebileceğim kişi olarak görüyordum ama bu düşüncem kırıldı. Ve ben nasıl güveneceğimi bilmiyorum. Bazı şeyler önceki kadar içimden gelmiyor.

Benim eşimin başka bir versiyonu yalan manipülasyon hepsi var Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…