Yeni evliyim daha ikinci haftadan eşim bana rahatsız olacağım bir konu hakkında yalan söyledi?

yorgunumk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
27
-6
28
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Eşime karşı güvenim kırıldığı için ilk baştaki gibi hissedemiyorum, seviyorum eşimi ama yaptığı şey beni çok kırdı. Herkesten beklerdim ama onun bana yalan söylemesini asla beklemezdim. Evliliğimizin ikinci haftasında aracı sorunlu olduğu için iş için gideceği yerde de ulaşım problemi olduğu için iş yerinden kadın arkadaşıyla gitmişler işe. O kadında evliymiş ama sormama rağmen günlerce kiminle gideceksin diye erkek arkadaşım diye bana yalan söyledi. Gidip geldikten sonra doğruyu söyledi. Gittiği mesafe araçla 15 dakikalık bir yer, bana başta söyleseydi bu kadar olumsuz düşünmezdim ama o yalandan beri her söylediği şeyin altından yeni bir yalan çıkacakmış gibi hissediyorum ve bu beni yıpratıyor. Kalbimi çok kırdı, daha yeni evliyken böyle bir konuda yalan söylemesi beni aşırı rahatsız etti. Ben kıskanırım diye söylememiş ama sonuç olarak yalan yalandır. Ve ben çok mutsuzum güvenemiyorum ona. Ne yapacağımı şaşırdım

Demek ki gerçekten arıza çıkarıyosunuz. Bu onu haklı kılmaz. Sağlıksız bi ilişkiniz olduğunu gösterir.
Aslında sevgiliyken de iş yerindeki bir kadının buna instagramdan reels videosu attığımı gördüm. O zaman da öncekileri sildiği için tartışmıştık. Benim aşırı kıskanç olduğumu düşünüyor ama aslında öyle değilim onun bazı davranışları benim gözüme battığında tepki vermem rahatsız ediyor.

Daha önce böyle bir şey yaşanmadı. Tabi ki rahatsız olurdum ama bu kadar tepki vermez ve huzursuz olmazdım. Çok mutsuzum 1 aydır sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum. Böyle devam etsin de istemiyorum

Çok basit bir şey bu. Daha önce buna benzer bir olay yaşadınız mı? Belki gerçekten çok kıskançsınız sizden çekindi. Ya da başka şeyler var ondan gizledi. Size baştan söylese nasıl tepki verirdiniz?

Sen mi fazla kasıyorsun ondan mı çekindi yoksa yalan söylemeyi gerektirecek bir durum mu var
Söylediğine göre benden çekinmiş, kıskançlık yapıp kavga çıksın istememiş ama sonrasında daha kötü oldu. Ve o bunu anlamıyor. Güvenim kırıldı dediğimde artık beni sevmiyor musun nasıl yürüyecek bana güvenmiyorsan diyor

Kıskandıracak şekilde davranıp suç sende havasıbu bu maniplatör nerde olsa tanırız

Siz gerçekten böyle konularda kavga çıkartan biriyseniz eşiniz haksız sayılmaz ama yok ne alaka ya ben öyle biri değilim diyebiliyorsanız eşiniz bir haltlar karıştırıyor

Başka şekilde gitmesini isterdim, ya en kötü taksiyle giderdi. Benim zoruma giden bu kadar basit bir konu için yalan söylemesi, ki erkek dediği kişi kadın çıkıyor.

Başka şekilde gitmesini isterdim, ya en kötü taksiyle giderdi. Benim zoruma giden bu kadar basit bir konu için yalan söylemesi, ki erkek dediği kişi kadın çıkıyor.
İşte siz kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Ne alaka taksiyle gitsin. 15 dklık yol diyorsunuz. Demek ki eşiniz söylese ne gerek var taksiye bin diyecektiniz

Kıskandıracak şekilde davranıp suç sende havasıbu bu maniplatör nerde olsa tanırız
Zaten yapıyor ama kabul de etmiyor. Suçlu, yalan söyledi ve rahatsız olduğum bir konu hakkında yalan söyledi bir de yani. Benim ona güvenim sarsıldı, bu yüzden saçma sapan konular da tartışıyoruz ve olay bu yalana bağlanıyor.

Yeni evli olduğunuz için rahatsız olacağınızı düşündüğünden doğru söylememiş olabilir.

Yalan söylemesi hiç hoş olmamış tabi ki ama belki söylese göstereceğiniz tepkiden çekinmiştir.Sizin konunuz altında şunu da söylemek istiyorum geçen gün bir konu daha vardı 7 yıldır işe ki iş yerim bir köy erkek arakadaşlarla gidip geliyorum kimse kimseye göz koymadı

İkili ilişkilerde her zaman sorunlar olur konuşup aşılır yani napalım bak bana tombişim diye bugün eşim bana laf söyledi bende balık etliyim dedim tom balığı dedi güldü şimdi ben bunu kaldıramam aşırı üzülürüm biliyor ama takmıyormuş gibi yapıyorum şuan o kuduruyor ters köşe yap bazen iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…