selamlar ben 6 ay önce aşık olduğum kişiyle evlendim eşim çok uçlarda biri hemen sinirlenip kızar bağırır sonra hemen gönlümü almaya çalışır kavgalarımız evlenmeden önce uzardı ikimiz de inat ederdik ama aynı evin içinde çok uzamadan böyle biterdi bikaç gün önce arkadaş ortamına girdik eşimin yakın bi erkek arkadaşı eşimle ikimize .... 'nın eşi prenses gibi diyolar dedi eşim mutlu olcağına yüzü düştü ama söyleyen çocuk hiç bi kötü niyeti olmadan öylesine duyduğu bişeyi bana iltifat olsun diye söyledi.alakası var mı bilmiyorum ama 6 aydır alkolü ağzına sürmeyen eşim o gün içti o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki ben hiç alkol kullanmayan biriyim ve bu konuda hassas olduğumu biliyo gelirken arabayı ben kullandım eve geldiğimizde de sen bana iltifat etmiyosun başkaları ediyo bak dedim sanırım onu sinir etmek için yaptım alkol konusuna kızgın olduğumdan ama hata ettim farkındayım delirdi resmen çok sinirlendi bana hakaret etti üzerime falan yürüdü ayakkabılarını çıkardı gidersen evden bende giderim dedim gitti arabaya binmedi aşağda dolandı sonra yukarı çıktı ertesi gün kırılmış olmama rağmen dün için özür dilerim ben seni çok seviyorum diye mesaj attım okumadı hala mesajımı beni cezalandırıyo akşam eve geldi odaya kapattı kendini ne yemek yedi ne konuştu sabahta çekti gitti ben napcağımı bilemiyorum evlilik ne kadar zor birşeymiş