Yeni evliyim çok bocalıyorum yardım kızlar

Hatta bugun en sevdiği yemekleri hazırlayın, çerez tatli falan seviyorsa alın. Hicbirsey olmamış gibi davranın. Evlilikte ufak tefek şeyleri gormemezlikten gelmek gerek. Ayda yılda bir kere ortama uyup ictiyse bir şey olmaz. O kadar da kısıtlamayın adamları.

Eşinizde hata var fakat sizde de hata var. Bence eşiniz yine sakin kalmış. Benim eşim arkadaşı öyle bir şey dese olay çıkarırdı. Sizin esinizde orada tepki vermemiş ama aklının bir köşesinde kalmış. E siz unutturacagınıza bir de kıskandırma yoluna gitmişsiniz. Bir daha yapmayın evliliklerde böyle şeyler kötü sonuçlar doğurabilir.

Eşinizin kizacagini bile bile o lafı söylemeseydiniz keşke adam zaten arkadaşına kızmış sizde üzerine gitmişsiniz sevgili iken 2 3 gün trip atılır ama evlenince öyle olmuyor maalesef bence mesaj atacaginiz yere güzel bir sofra kurup özür dileyin herhalde o da daha fazla küskün kalmaz

Eski Türk filmi misiniz, sit com müsünüz, öyle ilişki mi olur? Adam höy höy höy dövecek sinirlenecek kadın da mıy mıy özür dileyecek. Başkaları ilişkiye burnunu sokacak adam bunu karısından çıkartacak. Madem herif öyle hassas bi herif onun arkadaşı tanımıyor mu, ne demeye burnunu aranıza sokup sünkürüp gidiyor?
Ya valla çok garip. Ben olsam bakarım adam dellenmeye müsaitse karışıyla ilgili kelam etmem kim bilir ne çıkar altından derim.
Sen de içti diye “bak bak bana prenses dediler caaart kabakaaaat” demek zorunda mıydınız ateşle gittiniz? Olması gereken muhattap olmayıp burnunu sürtmesini sağlamakmış.
Her giderim tehditi ilişkiyi laçka kere laçkalaştırır, giderim denilmez gidilir delikanlı gibi. Sizin ilişki oturmamış ya da siz epey küçük evlenmişsiniz Allah aranızdaki muhabbeti arttırsın düzelin inşallah

İnan bana bunlar çok küçük şeyler. Bende 6 aylık evliyim, bende çok severek evlendim, benim eşimde çok fevridir, seni çok iyi anlıyorum, ama zamanla birbirinizi çok iyi tanıdıkça sen eşinin nelere kızıp kızmayacagını, o senin nelere kırılıp kırılmayacagını iyice öğrenince ona göre davranacaksınız. şimdilik sana tek tavsiyem böyle durumlarda sessiz kalmayı ya da alttan almayı dene bak o zaman yeri gelcek eşinde alttan almaya başlayacak göreceksin.

Cnm erkekler gururuna dokunacak seyleri abartmayi cok sever benim esimde oyle bi laf desem sen beni niye elestiriyon begenmyosn da ondn tavir ypma die kufreder bagrir yanlis yaptigi davranisi soylersem cok kizar bagrir kulagim agrir o derece bende karsianda susuyorm snra gonlumu alio ama her sefernde markette dsarda lokantada kizsa hic disardayz demez cirlar bende utaniyorum hareketlrnden ma nefyda

Adamın arkadaşının iltifat içeren lafına bir ben takılmadım sanırım.
Mantık ve özgüven sahibi insan dışarıdan iyi konuşulan, beğenilen bir eşi var olduğu için gurur duyar yahu..

İster istemez empati yapıyorum. Biz de yeni evlendiğimizde eşimin akrabalarından iyi şeyler duyardım. Bir özel güne şık gittiğim zaman iltifat alırdım. Aileye yeni girmişsiniz dikkat çekiyorsunuz. Eşim de hiç de öyle çocuk gibi davranmaz gurur duyar gülerdi.
Hayatınızda hiç nezaket içeren sözler duymadınız mı? Tabi ki bazı şeylerin dozu var ve o laf da hiç aşılan bir sınır yok.
"Aaa adam bana kocamın yanında güzel dese kocam ağzını burnunu dağıtır oh"

Ne kadar sığ düşünülüyor bazen. Size güzel şeyler söyleyen insanlar hemen sizinle ilgili fantazi kurmazlar. Buna tepki gösteren insanların zihniyetinde problem asıl. Teşekkür edip geçilir. Nokta.

Saçma bişey söylemişsiniz. Tecrübesizlik diyelim. Adam arkadaşının söylediği şeyi kaldıramamış birde üstüne bu. Ayrıca prenses falan filan . Böyle iltifat alırsanız birdahaki sefere seviyenizi koruyun bidaha kimse böyle şeyler söylemesin. Saçma sapan insanlar var ya .

Dün en sevdiği yemeği yaptım sofra hazırladım yemicem istemiyorum dedi kapattı odaya kendini bugün de benim içimden gelmiyo artık çok mücadeleci bi yapım yok bi adım atıyorum karşılığı yoksa geri gidiyorum

Amin inşallah ama tecrübesizlik var haklısın benim ilk ilişkim o yüzden bocalıyorum bazen erkeğin üstüne gidilmez alttan alınır bunları unutuyorum eşim de çok fevri onda da hata var ama sonra üzülen genelde ben oluyorum o değil

İnşallah canım küçük şeyler evet sebep olan ama bizde baya büyük olay haline geliyo bende travma yaratıyo etkileniyorum psikolojim bozuluyo evliliğim de etkileniyo beni bu evden soğutma dedi benim soğumam nolcak peki erkekler ne kadar bencil bazen tamam hata ettim bişey söyledim ama küslük olmamalı sonucu sorunlar böyle çözülmez

Benimki de öyle dışarda da takmaz senin ki gibi sesini yükseltir ben de susarım iş çirkinleşmesin diye sonra özürler diler siniri geçince şirinlik yapar ama ben üZüldüğümle kalırım öfke kontrolü çoğu erkekte yok malesef kadına çok iş düşüyo evlilikte

Aynı fikirdeyim zaten o öyle dediği için olay olmadı hiç ses çıkarmadı bana da gayet iyidi bütün akşam sadece ilk defa içti bende işte sinir oldum diye sanırım öyle ağzımdan çıkıverince olanlar oldu itici oldum öyle söyleyerek onun gözünde.senin süslenme amacın kendini başkalarına beğendirmekti zaten bana değil ulaştın amacına utanmaz mutlu ol dedi ki benim amacım sadece onun yanında güzel dikkat çekici olmaktı
Umarım ilişkimiz zedelenmeden eski haline döner iki düşünüp bi konuşmak lazım her zaman ağzından çıkıvermemeli bazı şeyler dönüşü çok zor

Tatsız bir durum olmus ikiniz açısındanda
Erkek beyni biraz farklı işliyor sahip olduğu, yol arkadaşı olan kadına iltifat edilmesinden hoşlanan kişiler oldukça azdır benim fikrime göre .
Alkollü haldeyken sizinde bunu bikere daha açıp bide kıyas yapmanız onu öyle ofkelendirmis olabilir alkollü insana çok yaklaşmayi doğru bulmuyorum eger dozu kactiysa herşey olabilir.. şiddet vs bence pes etmeden çabalariniza devam edin daha çok yenisiniz buda size tecrübe olsun

Bir bana mi garip geldi.
Ne munasebet yani elin adami bana prenses diyecek vsvs..
Neyine sevinsin esin bunun yahu?
Elde ettigim bir basari olsa ve iltifat edilse mutlu olsun esim..bende mutlu olurum.
Ama prenses nedir...vicik vicik.

Bilemiyorum tabi herkesin hayata bakisi farklidir benimde hosuma gitmezdi.
Cevaben esim sagolsun bana prensesler gibi davraniyor diyerek cvp verirdim orda sanirim.

Yaptığınız şey çok çirkin hiçbir şekilde bir erkeğe bana başkaları iltifat ediyor sen etmiyorsun denmez hem bozulduğunu o yüzden içtiğini söylüyorsunuz, hem arkadaşının art niyetli demediğini birinden duyduğu şeyi söylediğini söylüyotrsunuz hem de tutup eşinize bana arkadaşın iltifat etti diyorsunuz ve bir de adam alkollü damarına basmışsınız ben olsam onunla evlenseydin o zaman derdim yani alt tarafı bir akşam içmiş ne var yani büyütecek. Ayrıca arkadaşının dediği de hiç masum değil kim demiş ona onun eşi prenses diye çok saçma orada bunu söylemesi

Hatayı sende buldum. Zaten adamın canı sıkılmış. Bide sen üstüne gitmişsin.

Haklısın bizim aramızı bozdu sadece dediği saf birisi galiba iyi niyetli aslında ama donuçta kaç yıllık arkadaşlar eşimin böyle bişeye kızcağını bilmesi lazımdı benim de aman ne var dediyse dedi diyip umursamaz olmam lazımdı bende çok önemsemiş gibi konuyu açınca cidden çirkin oldu artık olan oldu inşallah düzeltebilirim hatamı araya soğukluk girmeden

Hatayı sende buldum. Zaten adamın canı sıkılmış. Bide sen üstüne gitmişsin.

Anlaşıldı kızlar haksızım Zaten farkındayım ama o da biraz sonrasındaki tepkileriyle kendini haksız duruma düşürdü ben hatalıyım ama kırgınım aynı zamanda.
bide sen prensessin de ben çöp müyüm dedi oysa ki ben ona hep derim çok yakışıklı oldun falan diye erkekleri de çok pohpohlamamak lazım öyle yapınca havalanıyolar yapmayınca komplekse giriyolar ne zor idare etmesi

Sizin hatanız "Bak sen bana iltifat etmiyosun ama edenler var" diyerek karşı tarafa kendini kötü ve yetersiz hissettirmek olmuş. Özrünüzü dilemişsiniz daha uğraşmayın bence. Bırakın keyfi bilir. Yukarıdaki yorumunuzda da "Biliyorum erkeğin üstüne gidilmemeli" falan demişsiniz de haklı olduğunuz konuda da alttan alayım, susayım derseniz tepenize çıkar. Kendini bir halt zanneder. En güzeli karşılıklı saygı ve alttan alma. Dediğim gibi sizin de suçunuz var ama kendinizi affettirmek için elinizden geleni yapmışsınız. Eşiniz bir tuhaf yani özgüveni yüksek ve mantıklı biri olsa size iltifat edildiğinde o da hoşnut olurdu bence. Sonuçta karşı taraf haddini aşmadan size güzel bir şey söylemiş, kibar bir davranışta bulunmuş. İltifat eden insana da teşekkür edersin,gülümsersin olur biter yani niye bu kadar tartışmanıza, küsmenize neden olmuş bu mevzu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…