Öfkesine tüy dikmeniz büyük hataymış..
Bir taraf alkollüyken tartışmak çok yanlış. Zaten mantık devre dışı oluyor..
Uzun süre trip atan erkek de çok sinir bozucu. Üstelemeyin havası geçsin. Sonra konuşursunuz.
Ortada özür dilemeniz gereken pek bir şey yok aslında bence.
Ülkemizde iltifat flört ile eş anlamlı görüldüğü için çiftlerden biri iltifat alınca öfkeleniliyor.
Aslında orada yapması gereken "evet prenses gibidir güzel karım" idi. Daha bir sahiplenici davranacaktı. Ama malesef ülkemiz erkekleri düz mantık :)
Böyle bişey dese düşer bayılırdım heralde Ben biri ona iltifat ettiğinde mutlu oluyorum senin eşin de yakışıklı çok saygılı dediğinde kız arkadaşlarım onunla gurur duyuyorum o ise bana öfkeleniyo.gerçi çocuk öyle dediği için değil ben tekrar konuyu ona açtığım için öfkelendi o yüzden hata bende zaten ama bence de süründürcek kadar kötü bişey değil yaptığım.sadece sinir etmek istedim ki o hep yapar kıskandırmaya çalışır beni bende kıskanırım geçer büyütmem.sanırım alkolle alakalı haklısınız alışık olmadığım için nasıl yaklaşmam gerektiğini bilemedim.
Eşim bana küsken bile dışarı çıktığın an haberim olcak der hep bu yüzden çok tartıştık şimdi mesajımı açmazken üzerine ben evden çıkıyorum dememe gerek var mı sizce kendi kendine konuşuyo gibi
Whats app yazdiysan ustten okumuşturHaklısınız kızlar bu kadar alttan alcak da bi suçum yok sadece sinir etmek istedim özür de diledim sevgiliyken kalırdım ama aynı evin içinde ben küs kalmaktan nefret ediyorum bu yüzden hemen çözülsün istiyorum sorunlar ama o uzatmak istiyosa kendi bilir açmasın mesajımı da bende o adım atana kadar hibişey yapmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?