• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim çok bocalıyorum yardım kızlar

Selenay92

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
623
407
303
Ankara
selamlar ben 6 ay önce aşık olduğum kişiyle evlendim eşim çok uçlarda biri hemen sinirlenip kızar bağırır sonra hemen gönlümü almaya çalışır kavgalarımız evlenmeden önce uzardı ikimiz de inat ederdik ama aynı evin içinde çok uzamadan böyle biterdi bikaç gün önce arkadaş ortamına girdik eşimin yakın bi erkek arkadaşı eşimle ikimize .... 'nın eşi prenses gibi diyolar dedi eşim mutlu olcağına yüzü düştü ama söyleyen çocuk hiç bi kötü niyeti olmadan öylesine duyduğu bişeyi bana iltifat olsun diye söyledi.alakası var mı bilmiyorum ama 6 aydır alkolü ağzına sürmeyen eşim o gün içti o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki ben hiç alkol kullanmayan biriyim ve bu konuda hassas olduğumu biliyo gelirken arabayı ben kullandım eve geldiğimizde de sen bana iltifat etmiyosun başkaları ediyo bak dedim sanırım onu sinir etmek için yaptım alkol konusuna kızgın olduğumdan ama hata ettim farkındayım delirdi resmen çok sinirlendi bana hakaret etti üzerime falan yürüdü ayakkabılarını çıkardı gidersen evden bende giderim dedim gitti arabaya binmedi aşağda dolandı sonra yukarı çıktı ertesi gün kırılmış olmama rağmen dün için özür dilerim ben seni çok seviyorum diye mesaj attım okumadı hala mesajımı beni cezalandırıyo akşam eve geldi odaya kapattı kendini ne yemek yedi ne konuştu sabahta çekti gitti ben napcağımı bilemiyorum evlilik ne kadar zor birşeymiş

Evlilik her kadın ve erkekte aynı yaşanmıyor. İkiniz de hata var. Eşinin sakinlesmesini bekleyin ve karşınıza alıp konuşun çünkü sürekli küsen ve trip atan erkekle uğraşmak çok zor olmalı. Eğer işin içinden çıkamazsanız terapiye gidin çok etkisi olacaktır.

Sizi kıskanmış ve sizde onu kıskandırmak için üstüne gitmişssinzi.
Tabi sizi kıskanması size şiddet uygulayacağı anlamına gelmez.

İki tarafta suçlu .
Zaman tanıyın bırbırınıze.

O erkek arkadaşınızda bence densizmiş .
Benım kız arkadaşım eşime iltifat etse bende bozulurdum .

Bence adamı zorla kıskançlık krizine sokmussunuz .Neden bir erkek başkasınin karısına iltifat etmek ister,kadın da kocasına "sen kıymet bilmezsen dışarda bilenler var" der bilmem:işsiz:Ama şiddete meyilli ise bırak küs kalsin

Eşiniz biraz fevri biri sanırım . Sizi kıskanmış belli ki ... Sizde sakinleşmesini bekleyin .

İşte bende bilmiyorum neden der ki eşim öyle kıymet bilmeyen biri değildir bu kadar haksızlık etcek ne yaptım ben sana diye bağırdı bana ki haklı ama özür de diledim okumuyo şu an yapcak başka bişeyim yok üzerine de gidip kendini kasmasını istemiyorum
Terapiyi nişanlılıkta bi kere denedik tek seansta son buldu devam etmedi saçma dedi bende çok etkisi olcağını düşünüyorum ama dediğim dedik birisi benim de elimi kolumu bağlıyo bu halleri

Öfkesine tüy dikmeniz büyük hataymış..
Bir taraf alkollüyken tartışmak çok yanlış. Zaten mantık devre dışı oluyor..

Uzun süre trip atan erkek de çok sinir bozucu. Üstelemeyin havası geçsin. Sonra konuşursunuz.
Ortada özür dilemeniz gereken pek bir şey yok aslında bence.
Ülkemizde iltifat flört ile eş anlamlı görüldüğü için çiftlerden biri iltifat alınca öfkeleniliyor.
Aslında orada yapması gereken "evet prenses gibidir güzel karım" idi. Daha bir sahiplenici davranacaktı. Ama malesef ülkemiz erkekleri düz mantık :)

Öfkesine tüy dikmeniz büyük hataymış..
Bir taraf alkollüyken tartışmak çok yanlış. Zaten mantık devre dışı oluyor..

Uzun süre trip atan erkek de çok sinir bozucu. Üstelemeyin havası geçsin. Sonra konuşursunuz.
Ortada özür dilemeniz gereken pek bir şey yok aslında bence.
Ülkemizde iltifat flört ile eş anlamlı görüldüğü için çiftlerden biri iltifat alınca öfkeleniliyor.
Aslında orada yapması gereken "evet prenses gibidir güzel karım" idi. Daha bir sahiplenici davranacaktı. Ama malesef ülkemiz erkekleri düz mantık :)

Böyle bişey dese düşer bayılırdım heralde Ben biri ona iltifat ettiğinde mutlu oluyorum senin eşin de yakışıklı çok saygılı dediğinde kız arkadaşlarım onunla gurur duyuyorum o ise bana öfkeleniyo.gerçi çocuk öyle dediği için değil ben tekrar konuyu ona açtığım için öfkelendi o yüzden hata bende zaten ama bence de süründürcek kadar kötü bişey değil yaptığım.sadece sinir etmek istedim ki o hep yapar kıskandırmaya çalışır beni bende kıskanırım geçer büyütmem.sanırım alkolle alakalı haklısınız alışık olmadığım için nasıl yaklaşmam gerektiğini bilemedim.
Eşim bana küsken bile dışarı çıktığın an haberim olcak der hep bu yüzden çok tartıştık şimdi mesajımı açmazken üzerine ben evden çıkıyorum dememe gerek var mı sizce kendi kendine konuşuyo gibi

Böyle bişey dese düşer bayılırdım heralde Ben biri ona iltifat ettiğinde mutlu oluyorum senin eşin de yakışıklı çok saygılı dediğinde kız arkadaşlarım onunla gurur duyuyorum o ise bana öfkeleniyo.gerçi çocuk öyle dediği için değil ben tekrar konuyu ona açtığım için öfkelendi o yüzden hata bende zaten ama bence de süründürcek kadar kötü bişey değil yaptığım.sadece sinir etmek istedim ki o hep yapar kıskandırmaya çalışır beni bende kıskanırım geçer büyütmem.sanırım alkolle alakalı haklısınız alışık olmadığım için nasıl yaklaşmam gerektiğini bilemedim.
Eşim bana küsken bile dışarı çıktığın an haberim olcak der hep bu yüzden çok tartıştık şimdi mesajımı açmazken üzerine ben evden çıkıyorum dememe gerek var mı sizce kendi kendine konuşuyo gibi

Hiç bir şey deme.. Umursamıyormuş gibi davran.
Eminim bu evlilikte alttan alan taraf hep sen olacaksın ta ki canına tak edene kadar..
Konuşmaya başladığı zaman dök içindekileri. Empati yapmasını sağla 'sen bana arada güzel şeyler söylesen laf dokundurur muydum?' gibi..
Mesela o da sana inat olsun diye alkol almış. Orada arkadaşına laf edememiştir ondan hırslanmıştır. Diyorum ya erkekler biz gibi kıvrak düşünemez.
Şu anda görmezden gel. Sessiz kalmak istiyorsa üsteleme.

tamam artık özür de dilemişsin-ki üzerine yürümüşken neden dilediysen-daha fazla umursama bu defa şımarırda şımarır
başa çıkmazsın ilk adımı o atsın :kahve:

Haklısınız kızlar bu kadar alttan alcak da bi suçum yok sadece sinir etmek istedim özür de diledim sevgiliyken kalırdım ama aynı evin içinde ben küs kalmaktan nefret ediyorum bu yüzden hemen çözülsün istiyorum sorunlar ama o uzatmak istiyosa kendi bilir açmasın mesajımı da bende o adım atana kadar hibişey yapmıcam

Alkole kızıp neden başka bir şeyi bahane ederek kavga çıkartmaya çalışıyorsunuz?
Size tavsiyem neye kızıyorsanız onu söyleyin, alkol kullanmanı istemiyorum deyin. Ya da her neyse!
Daha olgunlaşmamışsınız, zamanla oturur mu bilmiyorum ama daha da ilerlemeden öfkesini kontrol edecek bir tedavi görmeli. Yoksa bunun sonu iyi görünmüyor.

Haklısınız kızlar bu kadar alttan alcak da bi suçum yok sadece sinir etmek istedim özür de diledim sevgiliyken kalırdım ama aynı evin içinde ben küs kalmaktan nefret ediyorum bu yüzden hemen çözülsün istiyorum sorunlar ama o uzatmak istiyosa kendi bilir açmasın mesajımı da bende o adım atana kadar hibişey yapmıcam
Whats app yazdiysan ustten okumuştur
Ben şöyle yazardim
Islerim var cikiyorum
Aksama şunu yapalim (mesela film izlemek)
Umarim sende kuslugunu disarida birakir gelirsin öptüm

Arkadasinizn size iltifat etmesini kiskanmis esiniz
Olabilir erkektir o an ki psikolojiyle kiskanmistir.

Bunu anladiginiz halde neden ustune gidip..bak bana iltifat ediyorlar sen etmiyorsun..falan diyorsunuz?

Hatalisiniz

Gonlunu alin

Bu tarz konularda erkeklerin hassas oldugunu unutmayin

Bir şey olmamış gibi davranın. Düzelir. Siz artik evlisiniz sevgili değilsiniz, bunu anlamanız lazım.

Back