mrb arkadaşlar dün en geçte olsa bişey farkettik benim eşimin bazen sertleşme sorunu varmış...ve kendiside adını koymadan bunun geçici bişey olduğunu düşünüyormuş dün gece çok konuştuk ve kendiside tam olarak dün emin oldu.ama neden bir istek duymadığını sevişip oynaşmadığını hala cevaplayamıyor.bütün gece konuştuk dr a gidip tedavi olacağına,artık bana karşı daha dikkatli olacağına söz verdi.ayrıca aynı evi paylaştığımız için özlem duygumuzu yitirdiğimize karar verdik(her anlamda özellikle cinsellik)bu süre yatakları ayırıcaz ve bi süre ikimizde cinsel girişimlerde bulunmuycaz
mrb arkadaşlar dün en geçte olsa bişey farkettik benim eşimin bazen sertleşme sorunu varmış...ve kendiside adını koymadan bunun geçici bişey olduğunu düşünüyormuş dün gece çok konuştuk ve kendiside tam olarak dün emin oldu.ama neden bir istek duymadığını sevişip oynaşmadığını hala cevaplayamıyor.bütün gece konuştuk dr a gidip tedavi olacağına,artık bana karşı daha dikkatli olacağına söz verdi.ayrıca aynı evi paylaştığımız için özlem duygumuzu yitirdiğimize karar verdik(her anlamda özellikle cinsellik)bu süre yatakları ayırıcaz ve bi süre ikimizde cinsel girişimlerde bulunmuycaz
mrb ben 6 aylık evliyim eşimle cinsel sorunlarımız var eşim bana karşı çok isteksiz.ve bu evlendiğimizden beri böyle evlenince gerdeğe 10 gün sonra girebildik oda benim ısrarlarımla sonra uzunca bir süre bu konuda sıkıntı yaşadık 3_ haftada bir ilişkiye girmeye başladık bunun için çok kavga etttik bir dönem düzeldi.şimdi yine aynı şekilde 2 haftada bir ilşkiye giriyoruz.bunun dışında yatakta cinsellik istediğine dair hiç bir belirti göstermiyor.her yeni evlilklerde olur mu böyle sorunlar her kavgamızın sonu oraya bağlanıyor kafam çok karışık lütfen bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?