yeni evliyim boşanmalı mıyım

Evliliğin ilk zamanları çok kavgalar oluyor.
Tepkini koydun mu? Böyle devam ederse boşanabileceğinizi ciddi bir şekilde dedin mi hiç?

Kesinlikle öyle

Evliliğin ilk zamanları çok kavgalar oluyor.
Tepkini koydun mu? Böyle devam ederse boşanabileceğinizi ciddi bir şekilde dedin mi hiç?
Ben demeden kendisi diyor zaten :) ben söylediğimde de tamam aç davayı diyor ya bu kadar cepte gördüğünden bu rahatlık ya da çoktan bitti özetle kaybetme korkusu yok. Ben de ilk kez çabalamıyorum bunun farkındadır eminim

Evliliğin ilk zamanları zor olur kavga olur vs diye kim çıkarttı anlamıyorum. Banada diyolardı alışma süreci bilmem ne kavga olur diye, hiçte olmadı. Aksine ilk zamanlar en güzel en ateşli zamanlar, sonra bu kişiler bak canım cicim ayı bitsin gör dediler ,oda bitti ee yine aynı, çocuk olsun esas o zaman başlıyo dediler çocukta yaptık yine aynı.
Yine eşim beni öpmeden işe gitmez yine evde sırnaşmadan durmaz, yine bi şarkı açarda beni dansa kaldırır aynı adamın baba olduğu versiyonunu tanıyorum sadece hayatımın bu evresinde.
4 senelik evliyim yeni evli sayılırım,bu söylenenleri hiç takmadım. Her evlilikte olur diye geçmesini beklemek, tek taraflı çabalamak çok yıpratıcı, çok haksızlık.

O zaman dediğini yap. Evi terket.
O cümle ağzına yapışmış demek.

O boşanlım dediğinde siz de tamam artık boşanalım derseniz nasıl bi tepki verir acaba. Geri adım mı atar yoksa işine mi gelir

Bu adamın zoru neymis 9 ay nedir ki en kötü evliliklerde bile canım cicim ayları cinselliğin aşkın en çok olduğu zamanlar ne bu dede gibi yirmi gün küs kalmak hemen boşanma lafı etmek. Aldatıyor gibi sizi başkası olabilir

Aşırı anneci olduğu için böyle bence. Annelerinin paşaları iki zorluğa gelince kaçıyorlar. Çünkü anneleri tarafından hep memnun edilmiş, bir lafları ikiletilmemiş, ayaklarına çoraplarına kadar giydirilmiş, hizmet edilmiş erkeğimsilerin kaybedecek bir şeyleri olmuyor. Şimdi koşarak gitse annesi eliyle besleyecek biliyor. Evlilik hazırlıklarını her aşamayı annesine soran erkek aslında çok büyük ipucu ama kızlarımız ben değiştiririm ben düzeltirim diyorlar. Her şeyi her tartışmayı her olumsuzluğu alttan alıyorlar ve bunu da marifet sanıyorlar.
eşimin ilk sorunu şu annesiyle bağlı değiller bağımlılar

Valla kimse kusura bakmasın geçende bir konuya yazmıştım şimdi adını hatırlamadığım bir yorumcu arkadaş lincledi beni ama üzgünüm hayatın bir gerçeği var
Ben tezimin arkasındayım bir erkege öyle 5 yıl 8 yıl 10 yıl verilmez sonrasında bu oluyor 5 yıl nedir ya 5 yılda evlenilmediyse zaten o kişiler evlenmemeli demek bu
5 yıla yazık bakın bitiyor o süreçte erkek tarafından cepte görülme olsun ilişkinin anlamsizlasmasi olsun ben flört aşamasında olup evlilik düşünen kızlarımıza sesleniyorum maksimum 3 yıl o da çok çok elzem işte parasızlık vs gibi durumda onun haricinde bir erkek beni seviyorsa benimle evlenmek istiyorsa tabii bunu bende istiyorsam 3 yıla hem o hazır olacak hem ben bu bir mucize değil 3 yılda neler olur isteyen nasıl başarır defalarca örneğini gördüm bu arada şunu da eklemek isterim ki nisablilikda dahil uzamayacak süreç uzun nisanlilikda zaten olmaması gereken bir şey

Okurken bile için sıkıldı ki siz bunları yaşıyorsunuz Allah yardımcın olsun evlilikte kolay değil boşanmakta ama sevgisiz bir hayat hepsinden daha zor cocukta yokken yani bence açık açık konuşun tüm sorunlarınızı dile getirin eğer agresif biriyse konuşma sürecinde yanınızda 3.bir kişide bulunabilir aklıma bunlar geldi bende evliyim iki çocuğum var ve yaşımda çok buyuk değil yazmaya kalkasam buraya sığmaz berbat 3 yıl yasadim ilk 3 yılım yani ama sevgi varsa çoğu şey çözülüyor tecrübe ettim şu an düşünüyormda bana seni sevmiyorum deseydi bir daha olamazdik herhalde

Malesef sizinle evlenmek için evlenmiş, size fazla bir sevgisi kalmamış, rahat edeyim, yemeğim olsun diye evlenmiş biri. Ben de aynı şeyleri yaşadım, yeni evliyken balayına giderken ağlattı, evde hep telefona bakıp konuşmazdı tek başına film izlerdi uyumaya geç gelirdi ve oyun oynardı hep. Kendimi hep yalnız hissediyordum ve dışarıya hiç götürmezdi en son benim ısrarımla bir yere gittik kahve söyledik güzel bir manzara vardı, ben muhabbet edeceğiz derken telefonun çıkarttı onunla ilgilendi, sadece onu izledim ve sevmediğini görmeye başladım. Tabiki çok etken var benim ayrılmamda . Ama malesef sizi sevmiyor, yaşadığım için. Ben boşanma davasını açmadan önce evi terk ettim, barışmak için ne iş yerime ne de aile evime geldi sadece mesaj artı ayrılmayalım felan diye. Aradı öyle, uğraşmadı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…