Nasıl yani eşin mi bu sözleri eşin mi yazmış eğer o yazdı ise bak işte seni seviyor o. Şu an kafası karışık onun. Çünkü kafasını karıştıran bir anne ve kardeşi var. Ben bütün yazdıklarından anladigim tamamen kayinvalide ve görünce karıştırıyor ortalığı. Çünkü o kayinvalide gelini kendisine hizmetçi olsun geçmişte çektiklerini kussun egosunu tatmin etsin diye almış oğluna seni. Oğlunu da dolduran onlar. Hatta bir yorumunda şunu yazmıştın. Eşin demistin aileme soruyorum seni suçluyorlar sana soruyorum sen onları sucluyorsun diye söylemiş ya sana. Bak düşün bi insan bu yaşına kadar o anne ile büyümüş yetişmiş. Sende olsan önce ilk başta kendi ailene inanırsın bu herkes için böyle. Eşin arada kalmış durumda ve muhtemelen düşündüğü şudur beni seven benim için aileme gider. Eşin ailesinin sana kötülüklerine çok inanamıyor çünkü karşısındaki annesi. Birde annesi kardeşi sürekli onu dolduruyorlar ve muhtemelen onlar yine demiştir ona bak seni sevseydi dönerdi sevmiyor ki dönmedi vs. Gurur yapıyor o şimdi ve çıkış yolu bulamıyor. Lütfen babanla konuş. Eşini çağırsın konuşsun sonra kayınpederin ile konuşsun. Yanı büyükler araya girince büyüklerin senin arkanda olduğunu eşin bilirse durum değişir. Hemen beni sevmiyor beni umursamıyor boşanayım en iyisi diye düşünme. Önce mücadele. Tabiki burada yalvararak alttan alarak değil. Dik ve kararlı bir şekilde hareket önemli. Boşanınca yarın obur gün farklı bir insan danda başka türlü bir sınavla karşı karşıya kalırsın. Evlilik başlı başına hayatın sınavı. Önemli olan çözüm üretmeye çalışmak. Ve lütfen dualarını eksik etme. Zamana ihtiyaç var. Bekle ve sabret