• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim ama sorunlar bitmiyor bir çare bir yol arıyorum

Biraz saglam dur kocana sahip cik. Ondan once sen al.Asla ona soyleme goster onun onunde hareket yapsinlar. Birsey diyeceksen alttan empoze et direk soyleme. Caktirmadan damarlarina bas ama ellerine kanit verme. Birsey olursa agla bol bol kocana sevdigini soyle. Cinselligini abart on planda tut adami bagla vazgecemesin.

Kızlar her böyle iyi düşündüğümde bişey oluyor

Eşim. KontoKontör karşılığı soyunan biriyle ınstagramda konuştu. Bende okudum gözümün önünde oldu bunlar.
Gece konuşmak için sozlestiler.
Para bile gönderirmis dedigini yaparsa.

Bende ekran goruntusu aldım offffffffff

Bastaki ve sondaki msj okudum. Geri don esinin ailesiyle gorus evlerine git ozellikle esin geldiginde elinden geleni yap. Emin ol onlar sana katlanamayacak kendileri seni kovar. Hem onlarla sohpet etme birak laf atsinlar trip yapsinlar cok mu onemli zaten gereksiz insanlar. Cokta tin bu patladiklarini gosterir birak kudursunlar. ERkekler ilk basta ailelerine cok bagli olur vazgecemez 20 yil onlarla yasamis benimsemis. Savas bacim yuvani kurtar birak havlasinlar sen gul inaduna gul
Aynen katılıyorum. Kendi yasayamadiklarini gelinden çıkartıp ego tatmini yapıyorlar. Bence de evliliği kurtarmak için mücadele etmek gerekir ve dediginiz gibi sözlere ve tahriklere aldırış etmeden gülerek en güzel cevap okur hatta kudururlar. Onlar yaptıkları karşısında gelinin sürat asmasindan uzulmesinden dört köşe olurlar çünkü amaçları budur zaten gelinin moralini çökertip geçmişlerinin hıncını almak. O yüzden bu tarz insanların yaptıklarını tınlamamak ve hep gülmek en güzel cevap olur

Aynen katılıyorum. Kendi yasayamadiklarini gelinden çıkartıp ego tatmini yapıyorlar. Bence de evliliği kurtarmak için mücadele etmek gerekir ve dediginiz gibi sözlere ve tahriklere aldırış etmeden gülerek en güzel cevap okur hatta kudururlar. Onlar yaptıkları karşısında gelinin sürat asmasindan uzulmesinden dört köşe olurlar çünkü amaçları budur zaten gelinin moralini çökertip geçmişlerinin hıncını almak. O yüzden bu tarz insanların yaptıklarını tınlamamak ve hep gülmek en güzel cevap olur

Çalışıyorum bakalım.

Back