- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Ben urfalı değilim.Yorumları sizin yazdıklarınızı başdan sona okudum..Anladığım kadariyla eşin urfalı sizde urfalımısınız niye soruyor diyceksiniz bizim kültürümüz bu biz urfalıyız bizde böyle işine gelirse diye bir kültür yok okumamış kendi kayınvalidesinden ne görmüşse onu uygulayan anne olucagina kaynana adı altına saklanan cahilden başka birşey değil karşınızdaki insan yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Yaşınız itibariyle sizi kendi bildikleri gibi yoğurup kültürümüz geleneklerimiz bu işine gelirse tavrındalar sizi sindiricek istedikleri gibi kullanıcaklar gelin değilde köle gözüyle bakan kendilerince çok dogru yolda olduklarını sanan bir aile var karşınızda çok güçlü olmanız lazım görümceyi konuşmıycam bile allah ona kendi ailesinden beter bir aile versin inşallah anlasın yaptığı hataları size tavsiyem önce şu sosyal ağlardaki paylaşımları göz ardı edin görmeyin emin olun onlar sizi kışkırtmak için yapılan paylaşılan gereksiz kıskançlıga yol açıcak şeyler aslaa görmeyin ve aslaa cevap vermeyin bırakın istediklerini paylaşsın istediklerini eklesin..Siz önce Allah'a sonra kendinize güvenin dogru duvar hiç bir zaman yıkılmaz unutmayın..Yok öylee yağma hadi babanın evine diyen koca ve bu durumda sessiz kalan ailesi zamanı gelince Rabbimin sopasını yiycek üzülmeyin..Şuanda yapacağınız şey beklemek eninde sonunda ya arıyacaklar yada gelip görüşme talep edicekler..Siz kendinizi o güne hazırlayın sonradan pişman olacağınız bir harekette bulunmayın.Bol bol düşünmeye zamanınız var oturun bu 6 aylık evlilikde yaşadıklarınızı gözden geçirin ama hepsinden önemlisi güçlü olun evet yaşınız küçük bocalıyor burdan hiç tanımadığınız bizlerden medet umuyorsunuz her kafadan bir ses çıkıcaktır herkezin bende dahil her dediği doğru demek değildir size doğru geleni uygulayın evliliğinizi gözden geçirin derken bunu kastediyorum.Arkadaşınız sende misilleme yap bunu paylaş diyebilir yada ben size şöyle davran diye yazabilirim kendinizi dinleyin size ters yanlış gelen birşeyi zaten mantıken yapmıycaksınız bu arada benim eşim ve aileside urfalı rahmetli kayınvalidem eşime herzaman derdiki eşin ailesinin sana emaneti oğlum emanete ihanet etme hakkımı helal etmem siz köle değil onlara emanetsiniz kusura bakmayın çok uzun bir yorum oldu çok üzüldüm durumunuza kısa sürede yaşadıklarınıza
Evet dediğiniz gibi yapıyorlar zaten.
Bizde adet böyle. Kimse böyle yapmadi.
Kimseye öyle davranılmaz öyle gezilmes öyle gyinilmez. Suan bişey yapmıyorum.
Dava da daha açmadım.
Görüşme talep ederler veya etmezler orasını bilmiyorum.
Cuma dan beri bir erkek nasıl eşimden ayrı kalabilir ben onu düşünüyorum...
Keyfi yerinde olmalı.
Yapacak bişey yok... bekliyorum artık herşey olacağına varır inşallah..
Benim kaynanamda yok karinizi sevin sayın der ama anneniz daha oncelonceliklidir der.
Suan benim mantığıma uymuyor olanlar..
Çok saçma bir şekilde gelişti herşey.. .
Bize saçma gelen herşeyde bir ölçü vardır.
Ama biz goremeyecek kadar koruz.
O yüzdnyüzden yani ne yapayım ne şartı koyarım bilmiyorum