- 5 Eylül 2018
- 61
- 79
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ben de çok kötü hissediyorum kendimi müge anlı izlediğim için off offfMuge anliya ve diger kadin programlarina hic bakmamistim bu zamana kadar. Cunku o saatlerde okulda oluyorum. 10 gundur dogum icin annemin yanindayim. Valla bagimlilik yapti anneme her sabah diyorum kiz ac da izleyelim nolmus su kadin falan diye bazen o unutuyo ben hatirlatiyorum asiri banallikten ölüyorum su an kahretmesin
Çok sağol ya bu bilgiyi iyiki verdin bize öğütlerini dinlicez sen yazmasan nasıl bilecektik aydınlandıkHuzur evine gitmek istemiyor saniz mesafe yi koruyup, gelinlerinize iyi davranin.. haydeeee size iyi geceler .. bu arada yarın hafta sonu müge anlı Esra Erol yok.kaynananiza oturma ya gidin
İnşallah. Biz saygılı ve merhametli insanlarız şükür.Huzur evine gitmek istemiyor saniz mesafe yi koruyup, gelinlerinize iyi davranin.. haydeeee size iyi geceler .. bu arada yarın hafta sonu müge anlı Esra Erol yok.kaynananiza oturma ya gidin
Siz nasıl okuyorsunuz çok merak ediyorum... Ben öyle bir cümle kurmadim müge anlı da algılar değişiyor anlayamiyorsunuz normal....
yaa sen nasil okudun ki yazdıklarını yazdim isteee. Ben mugeci degilim gelinim mutfaktaciyim.Siz nasıl okuyorsunuz çok merak ediyorum... Ben öyle bir cümle kurmadim müge anlı da algılar değişiyor anlayamiyorsunuz normal....
İzle izle beş dakika ağlayip sonra içeri gider yatarsın hayat devam edeyiiii sonuçta...Gerçekten mesleğin psikolog mu diyeceğimde profil mesajın bas bas bağırıyor değilim diye simdi seni ciddiye almıyorum gidimde internetten bi doz MÜGE ANLI izlim
harikasiniz....Gerçekten mesleğin psikolog mu diyeceğimde profil mesajın bas bas bağırıyor değilim diye simdi seni ciddiye almıyorum gidimde internetten bi doz MÜGE ANLI izlim
Yav bi gitt ya gece gece he tamam sensin hayat gerçek ben boş beleş yaşıyorum illa sana anlatimmi hayatımı ne diyim mesela akademisyenim onlarca bilimsel etkinliğe katıldıö seminer sundum ama geldim evde müge anlı izledim ne olmus yani şimdi sen evde ne izliyorsun aa yok dur kitap okuyup belgesel izliyosundur kesin.İzle izle beş dakika ağlayip sonra içeri gider yatarsın hayat devam edeyiiii sonuçta...
HAHAHAHHAHA ÖLÜYORUMMMMMEdeyiii
Yani bunlar tamamen kişisel tercihler kimseeyi müge anlı izliyo ya da kadın programı izliyo diye küçümseyemezsiniz bizde her kv iyidir melektir hergün evinizde kalsın demedikki konu sahibine aradaki bağı oluşturamadınız dedikU
harikasiniz....
Her iyi davranan müge anlici oldu. Ki ben iZlemem. Erkilenirim çünkü kaldiramam.. Ben entrikali dizi izleyemeyen insanim ona bakamam aslaaa.
Kizim var ve kv değilim. Ama kv ye kotu davranmami gerektirmEz bu durum. Oglunun evidir gelir gider. Bana ne zarari olacak... Yuva yikan kotu olan kv ler haric tabiiii.. Ben bu dusuncedeyim hepsi buuuu
Hiçbir kız annesi gelmez de kalmaz da... Ay kv olmak da zor bir kızımın evine gidemiyorum demez de... Buradaki bazı kadınlar gerçekten ataerkil zihniyette yaşıyor ve bunu da savunuyor...Hanımlar gerçekten merakımdan soruyorum henüz 2 haftalık evli çiftin evine kaynananın gelip kalıcam demesi; kalması; normal mı ya??? Kadında cidden nasıl suç bulmazsınız??? Hangi kız annesi gelip kalır mesela???
Konu sahibi küçümser anlatmış orası ayrı yanlış ama sonuç itibariyle içini döküyor bize.
Kadın ne yapıyosunuz diye mesaj atmış belli ki arayıp rahatsı etmemek için mesaj atmış konu sahibi buna bile kinlenmiş,PES yani!!Hemen konu sahibi ard niyet arıyo.Ya işe giremezsen hemen ya ideallerini hemen gerçekleştiremezsen,evliliğini eşinin annesine davranısını buna göre mi belirleyeceksin,o yüzden hem işine kariyerine çabala hem de evliliğinin güzel gitmesi için çabala,sana ABLA TAVSİYESİYeni evli çiftin evine ilk birkaç ay gidilmesi ayıptır bizde. Hele yatılı misafir imkansız. Kayınvalide şehir dışında olduğuna göre gelince mecbur yatıya kalacak. Ben de istemezdim evimde ilk zamanlarda. Hele balayının 2. Günü mesaj atması skandal. Sana ne yahu? Her ailenin görgü anlayışı farklı demek ki.
Tamam da neden mesaj atmış onu anlayamadım. Balayında oldukları belli. Bana garip geldi. Ben normal tatildeyken bile annem napıyorsun diye mesaj atmaz. Konu sahibi de benim gibi düşünmüştür belki.Kadın ne yapıyosunuz diye mesaj atmış belli ki arayıp rahatsı etmemek için mesaj atmış konu sahibi buna bile kinlenmiş,PES yani!!