Yeni evliyim ama eşimden soğudum

arkadaslar kiza buyutuyorsun bosanacak bir sey yok demissiniz de riza disi iliskinin Turkcesi tecavuz oluyor. kiz istemeden iliskiye zorlamak yeterince gecerli bir sebep

Yani kusura bakmayın ama, konunun başında okurken keşke bu kadar erken hamile kalmasaymış diye düşünmüştüm, sonra açıklamışsınız. Ama ne açıklama. Ben kesinlikle istemiyordum ama o yaptı, ne demek? Hadi yeni evlisiniz, spirali hiç saymıyorum, doğum kontrol hapına başlamadınız diyelim, ertesi gün hapı diye bir şeyi de mi hiç duymadınız madem kesinlikle istemiyordunuz? O istemediğiniz çocuk böyle sıkıntılı şeyler yaşayan bir aileye ve onu istemeyen bir annenin eline doğacak ve ömür boyu bir şekilde sizin sorumluluğunuzda olacak. Sizce cidden bu eşiniz bile olsa başka bir insana bırakılacak bir karar mı? Allah aşkına, yazık o çocuğa.

İlla açık açık yazmam mı lazım balayında böyle birşey yapacağını bilemezdim zorla oldu ve ertesi gün hapı alamayacağım bir yerde balayındaydık korunma konusunda tamam demişti güvenmiştim yanıma da bu yüzden birşey almadım. Zorla oldu ama çocuğu asla aldıramazdım ne olursa olsun bir canlıya kıyamam. Daha da açtırmayın açık açık daha nasıl anlatayım

Valla nolur yanlış anlamayın da ben eşinizden ne bekliyorsunuz, o ne yapmıyor, sizi bu kadar üzen ne tam anlayamadım. Ayrıca insanlar ne kadar kolay boşanın diyorlar inanamıyorum. Daha 3 aylık evli ve hamile bir kadın hemen pes mi etmeli? Biraz mantıklı ve yapıcı olamaz mısınız acaba sevgili yorumcular? Doğru düzgün bir şey bile anlatmamış kadın, eşim iş yerine yakın olmak istiyor, söz vermişti tutmuyor vs. "Oooo hemen boşan." Bu mudur?

Sorumsuz ve verdiğim sözlerini tutmadığı yönünde küçük bir örnekti, işe yakın yer istemesi değil sorun, sorun ben senelerce emek verdiğim işten onun için ayrılmışken, ailemi arkadaşlarımı herşeyimi bırakıp yabancı olduğum bir ülkeye gidiyorken, iş yerine 15 dk mesafede bile yer bakmaya yanaşmadığı ve ev aradığı o daracık sahada da ev bulamadığı ve bulamayacağı için yeni evli ve hemde hamile bir Kadın olarak yalnız yaşıyorum şuan. Bunun için evlenmedim, işten çıkana kadar başımın etini yedi geleceksin çık çık çık bari işime devam etseydim. Tüm fedakarlıklar benden beklendi tek sorun bu değiş ki buna benzer bir sürü sorumsuzluk üzüntü, ailesi diğer yandan. Birgün görüyorum ki ailesinden en yakını bir bayan akrabası başka bir kadının uygunsuz bir resmini yollamış buna, seni kaybedenler düşünsün diye çiğ bir notla, bunu söyleyince onun terbiyesizliği diyor o an ama sonra sen o insanlara karşı soğuk duruyorsun diyor böyle insanlara nasıl sıcak durabilirim?

Ben genelde biraz fazla fedakar bakıyorum, herkes böyle bakmak zorunda değil haklısınız. Ayrıca son anlattığınız cidden sıkıntıymış, yuh yani ne kadar gereksiz insanlar var. Yine de bilmiyorum ya, daha çok yenisiniz ve hamilesiniz, hani azcık daha deneseniz, ben ilk seneyi kabus gibi geçirip (camları çerçeveleri indirip) sonradan evliliklerinde yollarını bulan çok çift tanıdım. Yine de tabi ki siz bilirsiniz. Umarım en hayırlı kararı verirsiniz.

çok teşekkür ederim anlıyorum yapıcı olmaya çalışıyorsunuz bende cam çerçeve indirmeye ramak kaldı bu dönemde söylenen sözlerle aradaki saygıda gidiyor inşallah toparlanır.

Tr de misiniz yoksa esinizin yanina yurt dışına gittiniz mi tam anlamadım bi yalnız yaşıyorum demissiniz bi geldim ev bakiyorum... Neyse konuya döneyim evet erkekler söz vermeyi severler ama tutmazlar ve bunu biz malesef deneyimlemeden anlayamıyoruz garantisi olmayan boktan bi durum. Hamilelik psikolojisi de var tabi onu da hesaba katmak gerek ama ne olursa olsun bir an evvel yasadiginiz yer neresiyse dil kirsuna yavas yavas baslayin ve simdiden bi bakici bakip randevu alip olasi dogum tarihinden 6 ay sonrasina yerinizi ayarlayin ve 6 ay sonra da iyi kotu temizlik vs bi ise girin part time bile olsa cunku en iyi dil calisarak ogreniliyor kurslar sadece mantigi veriyor. Sonrasi zaten corap sokugu gibi gelir. Hersey yolundayken ve siz guclu bir kadinken de adam ayniysa ve size batiyorsa ayrilik kacinilmaz ama o durumda pek olmuyor. Kadin gucsuzse erkek eziyor en iyisinin kokune kibrit suyu anacim.

3 aydır yalnızdım zar zor ev bulalım vizem dolucak işlemler var diye geldik şimdi 10 gündür orda burdayız. Ev konusu aynı yine dar alanda çamurun içine batıyor güya fikrimi soruyor fikir söyleyince de asla dinlemeyip bildiğini okuyor. Ya bana sorma sorsanda zaten sen istediğini yapıyorsun deyince olur mu ben köle mi aldım sende söyle diyor ve söylediğimle kalıyorum. Allahım bana yardım et diye dua etmekten başka şansım kalmadı.

Uzgunum birilerinin sana gercekleri soylemesi lazim canim. Somut şeylere değip sözlere inanirsan boyle olur. Çocuğu o yapmis sen degil bu nedemek korunsaydin ona belli etmeden. İştende kendin ciktin, adamda suc bulma kopruyu gecene kadar bu işler. Yaptiklarinin sonuclarini cekmek durumundasin.

Evlendiğiniz adamın sözlerine inanamayacaksanız ne işe yarar ki bu evlilik, kaldı ki benim çevremdeki evli adamlar babam eniştelerim vs sözlerini sonuna kadar tutarlar. Ona belli etmeden korunsaydın ne demek evlenirken konuşursun bunları o korunacağını söyledi ne saçmalık gizlice bekli etmeden neden korunayım bunu konuşmuş ve karar almışız! İşten de yurtdışında yaşadığı için mecburen çıkmak zorunda kaldım bu bana göre bir fedakarlıktı değdi mi aslaa o ayrı

Ben istemedim ama o yaptı demek için adamın gazozunuza ilaç katması falan gerekir. “Gizlice” korunmanız, evlenir evlenmez balkabağına dönüşen, verdiği sözleri tutmayan, sizi üzen ve umursamayan eşiniz hakkında burada “gizlice” konu açıp boşanacağınızı söylemenizden daha normal bir durum olurdu. Ki her şey yolunda gitse bile ilk üç ay erken bir süre. Bilmem farkında mısınız?

Gözü kapali inanirsan olay bu olur diyorum...erkeklerin korunma yollari belli farkederdin kesin onlemini alirdin hersey bahane kabul et.
Diğer konu başlıklarınızdaki mesajlarınıza da şöyle bir baktım da bu kadar gaddar bir bilirkişi olarak (her mesajda) yapmasaydın olmasaydı tavırları hiçbirşey yaşamamış birinin tabiri caizse “bekara hanım boşamak kolay” lafını getirdi aklıma.. Umarım hayatınız hep başkalarına verdiğiniz akıllardaki gibi git dayak ye, yapmasaydın, olmasaydı kıvamında toz pembe geçer...

Gizlice yaptığımı bereden biliyorsunuz ki siz, gayet bir platformda yaptıklarını anlattığımı, içimi döktüğünü yüzüne karşı söyledim, umursayıp yazdıklarımı görmek isteseydi onları da okuturdum. Gizli saklıyla işim yok!

“Ya oyun oynayıp çocuk için mutlu gibi gözüküp susup sinip devam edicem. Ya da boşanıcam.”

Mesela bu fikrinizi eşinizin bilmediği alenen ortada. Cümle açık ve net kendini belli ediyor. Böyle mutsuz bir evlilikte gizlice korunmayı yadırgıyorsanız etik değerlerinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim ben. Çünkü gerçekten bu garipsenecek bir durum değil, bilakis olması gereken bu.

Haklısınız çok ama İnan’ın o cümlemi de birebir kendisine söyledim, “ben mutlu değilim ya boşanıcam, ya da yaptıklarına susup sinip dışarıda mutlu gibi gözükücem”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…