- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Milamila9494
Yatakları kendileri toplasın yahu ben hiç toplanıyorum, toplayıp yerine koyuyor kayinvalidem şaka bir yana arasalar güzel olur elbette ama aramamaları problem olmamalı bence. Yani şu konuda insanlar bir akşam yemeğine gelecekler diye niye esinizi aramış sizi aramamıslar demenin bir manası yok. Haber verip gelmek istiyorlar, seni aradılar beni aramadılae muhabbetine girsem eşim bana güler sanırım, buna mı takılıyorsun diyeAma evin düzenini biz ayarlıyoruz ya giriş çıkışla alakası yokki bu işin . Örnek veriyorum misafir gelecekte ben bir gün önce evi bi siler süpürürüm temiz olur . Misafirin geleceği gün sadece ikramlık hazırlarım kendimi evde çok yormam çünkü akşama enerjim kalsın misafiri güzel ağırlayalım hoş sohbet etmek isterim. Çalışıyor olsam da hafta sonuna misafir alırdım. Kv nin herkesi aramasına gerek yokki beni araması yeterli ben eşime söylerim zAten . Ayrıca kv gelince tüm gün evde benimle oluyor akşamları toplamda oğlunu 3 saat görüyor tüm gün sabah kahvaltısı öğlen çayı yataklarının toplanması vs ben yapıyorum oğulları değil