• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlinin evine gitmek.

Evet o da tersliyo ama yüzsüz olunca insan.

Devamli oluyo iste bezdim ya daha simdiden 2 gun sonra bide 14 gun sonra tekrar gelceginin yerini yapiyo. E nerde kaldi kpss nerde kaldi yuksek puan. Benim kendi annemler de gelmiyoki. Esim bile ben senden yemek falan beklemiyorum otur sinava calis atanirsan ikimiz icin de daha iyi olur diyoken kaynanaya ne dusuyo bu muhabbette Allah askina? O kimki calismayiver diyo bana ya kim niye karisiyo? Hakli bulanlarin basina da umarim gelir de anlarlar beni

Hayir bu kacinci gelisleri onun üstüne ah ablacim ahhh mevzu tam da bu iste. Daha da gelcekler bikac gün sonra tekrar. Bezdim gercekten
Bide gelince 1 saat mesafe oldugu icin cay yapip gondereyim olmuyo öglen ayri aksam ayri yemek fasli. Aksam cerezi herseyi ayri.

Zaten durum buydu dün gece gec saate kadar oturdular ha 2 gün sonra bide 14 gun sonra tekrar gelceklermis isi varmis buralarda ha bide haftaya günü varmis ders calismayivereyimmis ona gideyimmis. Pardon da bi saat kala haydee biz size kalmaya geliyoruz denmez yeni gelin olsam da olmasam da bunu kabul etmem ayiptir bu.
Kpss ile de coooook buyuk alakasi var aylar kaldi ve su an benim icin tek gün kayip demek.
Eşine söyle o zaman o konuşsun.

Coook tesekkur ederim yanimda olan herkese gercekten o kadar ferahliyorumki. Insanlarin kotuluklerini gormek uzuyo cok acimasizlar.. bu arada siz hangi bölümden atandiniz benim bölümümde kadro sıkıntisi var malesef o yüzden baya baya yüksek almaliyimki en azindan düz memurluk olsun hepsine raziyim :KK43: o kadar yil okudum ailem emek verdi hepsi yansin istemiyorum ev hanimligi da coook kutsal bi meslek bana göre..ama iste bana gore degil ben kendimi öyle göremiyorum hayalim bu degildi :KK43:
Canim saglikciyim ben 70 le ataniliyor normalde ama bu sene oyle olmadi alim cok skntili oldu 1 sene atama bekledim ben. 81 puan aldim. Tamam o kadar calistin niye 81 diyenler olacak benim hic temelim yoktu sifir tarih sifir cografya.
Ama 1 gun calisma baska seyle ugras insan soguyor. Varini yogunu kafani bu sinava vermen lazim calisman icin. Bazen konu bitiremezdim oturur onun stresine burunurdum bugun konularim yetismedi diye.
Annem calisirdi evde sadece yemek bulasik yapardm ev daginik tozluydu 1 yil. Bi de arar amcamlar geliyoruz yarim saate derlerdi o yarim saatte mahvolurdum evi temizleyecem diye. Valla otur sık disini geleni reddet sonra ekmegini oyle bi yersin ki. Esin zaten arkanda. Esin de bi hanima sorayim desin olumsuz dönsûn bu sene sinava hazirlandigini zor bi surec oldugunu ailesine esin soylesin.
Kuzum benm hic temelim yoktu kendim calisip 81 aldim. Temelin varsa biraz asil en az 90 alirsin. Ama arayi sogutma hic bakmadigin bi gûn olmasin. Misafir mi gelecek test cozmesen bile 1 2 saat konu tekrari yap.

bikac gün sonra esime söylücem evde yok arkadasina gitti falan dedirtcem
Bence bu şekilde yapma. Esin acik acik bu hafta deneme sinavina gidecek desin bu hafta calismayi planldigi konulari yetismemis esim bu sene zor bi sinava hazirlaniyo anne bi kazansin bol bol vakit geciririz desin.
Ben okurken şiştim ya bu ne surekli surekli gelecez allah gelecez bi otur evinde koltuklari dikenli heraldr kv'nin.

Canim saglikciyim ben 70 le ataniliyor normalde ama bu sene oyle olmadi alim cok skntili oldu 1 sene atama bekledim ben. 81 puan aldim. Tamam o kadar calistin niye 81 diyenler olacak benim hic temelim yoktu sifir tarih sifir cografya.
Ama 1 gun calisma baska seyle ugras insan soguyor. Varini yogunu kafani bu sinava vermen lazim calisman icin. Bazen konu bitiremezdim oturur onun stresine burunurdum bugun konularim yetismedi diye.
Annem calisirdi evde sadece yemek bulasik yapardm ev daginik tozluydu 1 yil. Bi de arar amcamlar geliyoruz yarim saate derlerdi o yarim saatte mahvolurdum evi temizleyecem diye. Valla otur sık disini geleni reddet sonra ekmegini oyle bi yersin ki. Esin zaten arkanda. Esin de bi hanima sorayim desin olumsuz dönsûn bu sene sinava hazirlandigini zor bi surec oldugunu ailesine esin soylesin.
Kuzum benm hic temelim yoktu kendim calisip 81 aldim. Temelin varsa biraz asil en az 90 alirsin. Ama arayi sogutma hic bakmadigin bi gûn olmasin. Misafir mi gelecek test cozmesen bile 1 2 saat konu tekrari yap.
Tamam cok sagol önerilerini dikkate alicam dedigin o kadar dogruki. Insan hemen soguyo bi gün bakmayinca. Sonra adı 24 saat kpss mi calisiyosun oluyo. Sinir krizine girme gel de.
Cok tesekkür ederim sınav sürecinde böyle yapici sozler insani cok etkiliyo alım cok cok az ama en azindan elimde 90 üstü puanim olsun da burasi türkiye son dakika ne olcagi belli olmaz. Sen ne güzel kendini kurtarmissin insallah bende kurtaririm bi kadın icin en güzel sey kendi ayaklari üstünde durmak bence.

Bence bu şekilde yapma. Esin acik acik bu hafta deneme sinavina gidecek desin bu hafta calismayi planldigi konulari yetismemis esim bu sene zor bi sinava hazirlaniyo anne bi kazansin bol bol vakit geciririz desin.
Ben okurken şiştim ya bu ne surekli surekli gelecez allah gelecez bi otur evinde koltuklari dikenli heraldr kv'nin.
Evet öyle yapcam artik bencede yani bi rahat birakilmaya ihtiyacimiz var

Tamam cok sagol önerilerini dikkate alicam dedigin o kadar dogruki. Insan hemen soguyo bi gün bakmayinca. Sonra adı 24 saat kpss mi calisiyosun oluyo. Sinir krizine girme gel de.
Cok tesekkür ederim sınav sürecinde böyle yapici sozler insani cok etkiliyo alım cok cok az ama en azindan elimde 90 üstü puanim olsun da burasi türkiye son dakika ne olcagi belli olmaz. Sen ne güzel kendini kurtarmissin insallah bende kurtaririm bi kadın icin en güzel sey kendi ayaklari üstünde durmak bence.
Tabi ki calismazsan bile ev hanimi ol ama altin bilezigin mutlaka kolunda olsun. Canını sıkma bu stresler de geçiyor, başarılar diliyorum inşallah herşey dilediğin gibi olur. 💕

Evet öyle yapcam artik bencede yani bi rahat birakilmaya ihtiyacimiz var
14 gün sonraya kurdukları planı eşiniz bozsun yapacak bişey yok
bide kendi ailenden çevenden laf arasında örnek verin
"bizde gelinlerin kızların evine hiç gidilmez hep kv ye anneye gidilir onlar büyük ya.. ya da onlar 10 kez gelirse gençlere de 1 kez gidilir vs vs"

ve gerçekten bu bizde böyledir

Geri
Esim de konusuyo dün yine anlatti şu bikac ay önemli bizim icin diye. Ama ısrarla anlamiyo. Zaten bi dahaki gelisinde bi bahane bulcam kirmadan geri cevircem. Sürekli büyük yemekli misafir agirliyo gibiyim ya yoruyo beni zaten yemekleri falan yeni yeni ogrenmekten panik halindeyim e bi yandan sınav bunalttilar beni.
Geri çevirip reddetmezsen önünü almazsan bidaha hic alamazsin. Alistirma sakin tamam gelmişler de kalmislar da yemisler de artik o kadar sık gelmesinler bi zahmet. Evlendigimiz adamin ailesiyle bu kadar icli dışli olmak zorunda degiliz ara sira gorusursun ozlem giderirsin olur biter yatili kalmak nedir zirt pirt gelip kabile gibi yasamaya çalışmak nedir ya.

Neymis evlenmeden atansaymis. Pardon o niye? Evlenmeden once bu tarz seyleri halletmek zorunda miyiz sırf evlendikten sonra kendimizi es ailesine adayabilmek icin?
Evlilik iki kisilik bi hayat kurmaktir ya anlayin artik. Ailelerle ara sira gorusursun bu kadar. Biz 1 kisiyle evleniyoruz sulaleyle evlenmiyoruz yahu. Evlendik diye niye kpss calisamicakmisiz? Istersem evlendikten sonra orgun uni okurum kime ne evlendim diye es ailesine göre mi şekillendiricem hayatimi?

Ustelik hadi diyelim evlenmeden atandiniz. E nolmus sinava calismiyosun diye zirt pirt gelebilirler demek mi bu?

Back