- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
- Konu Sahibi Milamila9494
Eşine söyle o zaman o konuşsun.Evet o da tersliyo ama yüzsüz olunca insan.
Devamli oluyo iste bezdim ya daha simdiden 2 gun sonra bide 14 gun sonra tekrar gelceginin yerini yapiyo. E nerde kaldi kpss nerde kaldi yuksek puan. Benim kendi annemler de gelmiyoki. Esim bile ben senden yemek falan beklemiyorum otur sinava calis atanirsan ikimiz icin de daha iyi olur diyoken kaynanaya ne dusuyo bu muhabbette Allah askina? O kimki calismayiver diyo bana ya kim niye karisiyo? Hakli bulanlarin basina da umarim gelir de anlarlar beni
Hayir bu kacinci gelisleri onun üstüne ah ablacim ahhh mevzu tam da bu iste. Daha da gelcekler bikac gün sonra tekrar. Bezdim gercekten
Bide gelince 1 saat mesafe oldugu icin cay yapip gondereyim olmuyo öglen ayri aksam ayri yemek fasli. Aksam cerezi herseyi ayri.
Zaten durum buydu dün gece gec saate kadar oturdular ha 2 gün sonra bide 14 gun sonra tekrar gelceklermis isi varmis buralarda ha bide haftaya günü varmis ders calismayivereyimmis ona gideyimmis. Pardon da bi saat kala haydee biz size kalmaya geliyoruz denmez yeni gelin olsam da olmasam da bunu kabul etmem ayiptir bu.
Kpss ile de coooook buyuk alakasi var aylar kaldi ve su an benim icin tek gün kayip demek.