- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi Milamila9494
20 günlükken gidip evlerinde niye kaldınız ki ? Ben şehir dışında ve 6 7 saatlik yoldaki yere bile kendi ailemde kalmak istemedim. Mesafe budur bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 günlük evliyim.. gecenlerde kayinbabam esimi arayip size aksam yemegine gelcez demis haftasonuydu muhtemelen kalcaklardi da.. esimin gorevi ciktigi icin iptal oldu.. ama hala ısrar kıyamet heran arayip o zaman yarin gelelim diyebilcek insanlar malesef kaynanam ve kayinbabam..
Ya tabiki oglunun evi gelecek gidecek ama sizde bilirsiniz bu durumlari daha evi derleyemedim toparlayamadimki bide bi yandan kpss ye calisiyorum yemeklerde mesela cok gelistiremedim kendimi elimin ayari tam oturmadi arada bi tuzlu oluyo yemeklerim mesela :)
Yani sacma gelebilir ama bu teklifi keske ben kendimi hazir hissettigimde onlara yapsaydim daha güzel olmazmiydi? Simdi elim ayagima karisiyo bide bana hic soran yok oglumun evi istedgm gibi girer cikarim mantigi oldugu icin cok sinirleniyorum ya. Esimin de sucu yok ama ister istemez suratim düsüyo böyle seyler olunca..
Simdi sorum su ben haksizmiyim yanlis mi dusunuyorum abartiyo muyum? Eger hakliysam da ne yapabilirim evimde bile her dk aricak gelcek diye diken üstündeyim valla.
Bu arada 5 gunluk evliyken de sitem etti tel acip neden gelmiyosunuz kalmiyosunuz diye onlarda kaldik hadi neyse mila dedim kendime.. ben mesafeli durdukca inadina bastiriyolar yuzsuzluk gihi bisey keske biraz geri cekilseler ben desem anne niye gelmiyosunuz buyrun bu gece gelin hem yemek yiyelim hem kalalim diye bana bu firsati vermiyolarki.
Canim sıkıldı ben nasil bas edicem bu durumlarla
Bendede aynı dert var birebir aynı olmazsada konu kayınbaba ben Almanya’da yaşıyorum eşimle kayınbabam hergün ama hergüüüüüün beni arar eğerbirgün aramazsam aramadın haaa unuttun haaa diye sitemler duyuyorum. Ya arkadaş birkere fırsat ver seni özlim ben arim bise tüm gün çalışıyorum onlara İlka günde 1saat ayırıp konuşmam lağzım ve hep aynı sorular ayni konu nasılsın sağlığın nasıl sıkıntı yok demi tüm sülalemi sorar birkere mutlaka kankam gibi karı gibi konuşur bejimle artık Ayıp ya ..bunaldım iyice bende20 günlük evliyim.. gecenlerde kayinbabam esimi arayip size aksam yemegine gelcez demis haftasonuydu muhtemelen kalcaklardi da.. esimin gorevi ciktigi icin iptal oldu.. ama hala ısrar kıyamet heran arayip o zaman yarin gelelim diyebilcek insanlar malesef kaynanam ve kayinbabam..
Ya tabiki oglunun evi gelecek gidecek ama sizde bilirsiniz bu durumlari daha evi derleyemedim toparlayamadimki bide bi yandan kpss ye calisiyorum yemeklerde mesela cok gelistiremedim kendimi elimin ayari tam oturmadi arada bi tuzlu oluyo yemeklerim mesela :)
Yani sacma gelebilir ama bu teklifi keske ben kendimi hazir hissettigimde onlara yapsaydim daha güzel olmazmiydi? Simdi elim ayagima karisiyo bide bana hic soran yok oglumun evi istedgm gibi girer cikarim mantigi oldugu icin cok sinirleniyorum ya. Esimin de sucu yok ama ister istemez suratim düsüyo böyle seyler olunca..
Simdi sorum su ben haksizmiyim yanlis mi dusunuyorum abartiyo muyum? Eger hakliysam da ne yapabilirim evimde bile her dk aricak gelcek diye diken üstündeyim valla.
Bu arada 5 gunluk evliyken de sitem etti tel acip neden gelmiyosunuz kalmiyosunuz diye onlarda kaldik hadi neyse mila dedim kendime.. ben mesafeli durdukca inadina bastiriyolar yuzsuzluk gihi bisey keske biraz geri cekilseler ben desem anne niye gelmiyosunuz buyrun bu gece gelin hem yemek yiyelim hem kalalim diye bana bu firsati vermiyolarki.
Ah be kaderdaşım.20 günlük evliyim.. gecenlerde kayinbabam esimi arayip size aksam yemegine gelcez demis haftasonuydu muhtemelen kalcaklardi da.. esimin gorevi ciktigi icin iptal oldu.. ama hala ısrar kıyamet heran arayip o zaman yarin gelelim diyebilcek insanlar malesef kaynanam ve kayinbabam..
Öpmek istiyorum seni gel yaHem de ne... Evlenirken gelenekler, bilezikler havada ucussun, sonrasında eve yemeğe gelmesinler. Valla ben de bu rahatliktan istiyorum.
Hanımefendi bu kadar yuh,çüş,oha yapılacak ne var Allah aşkına?Yuh yani ne kadar anlayışsız sizin kv ve kp en azından biray bekleselerdi bari sen mesafeni koru bence fazla yüz verme derim
Son cümleniz için alıntıladım , bir insan , erkek veya kadın demiyorum evlendikten sonra eşinin annesine , kendi annesine davrandığı ölçüde mi davranmalı? Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Bu tutum bana çok yapmacık geliyor da içinden gelerek her iki tarafa da aynı şekilde davranan var mı merak ediyorum.Polemik değil amacım.ben sizi anlayışsız buldum acıkcası . gelsinler ne olacak ki ? yemek yapılır bilmiyorum bu kadar neyi abarttınız ?
anneniz hadi bu aksam size geleyim dese muhtelen hiç negatif hissetmezdiniz . oda esinizin annesi , artık aynı ölçüde davranmanız gerekiyor .
Kv lerin durumlari da paralari da vardi ama bize hic destek olmadilar. Takilari bile esim kendisi yapti. Alisverise cikarilmadim. Dugunumuzde 1 kuruş katkilari da yok. Buna ragmen evliligin her asamasinda biseye karistilar onu niye aldin, bunu boyle yapmayin, bu salonu tutmayin.(Tabi ki zerresine karistirmadim)Hem de ne... Evlenirken gelenekler, bilezikler havada ucussun, sonrasında eve yemeğe gelmesinler. Valla ben de bu rahatliktan istiyorum.
1 saatlik yolda kalınmaz. Pekala nasıl geliyorlarsa ayarlasınlar kendilerini erken kalkıp erken yol alsınlar.Aslinda hem yakin hem uzak gibiyiz. 1 saatlik yol var
Tek merak ettiğim şey kendi annen,baban yada kardeşin gelmek istese yine bu şekilde mi davranırdın?20 günlük evliyim.. gecenlerde kayinbabam esimi arayip size aksam yemegine gelcez demis haftasonuydu muhtemelen kalcaklardi da.. esimin gorevi ciktigi icin iptal oldu.. ama hala ısrar kıyamet heran arayip o zaman yarin gelelim diyebilcek insanlar malesef kaynanam ve kayinbabam..