çok kötü bişey ya bide düğünde hastalandım ya halaa atlatamadımmmmm sıkıldım artık hasta olmaktannnn
yaralıma niye küsüyon anlamadım:dilcikar:
Bikerem ona söylerimklava:
kızlar birşey soracağım yazın
eşimin teyzesinin kızının düğünü var.abiye giysem olur mu,yoksa abartı mı olur acaba
17 günlük canımmm evliyim ben
ayyy ne guzel yaa tazecik gelinsin sen dahaa delikafadulden
hayirli olsun demek icin gec kalmamisim bi omur mutlu olursunuz insallah :1hug::asigim:
kızlar birşey soracağım yazın
eşimin teyzesinin kızının düğünü var.abiye giysem olur mu,yoksa abartı mı olur acaba
sağol canım çok incesinnnn umarım hepimiz bir ömür boyuu yuvamızda mutlu olalım :sm_cool:
kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlarrrr kucak dolusu sevgiler öpüldünüzzzz şakkıdı
Ben yaklaşık 20 dk sonra çıkacağım bilgilerinize arkadaşlar
kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlarrrr kucak dolusu sevgiler öpüldünüzzzz şakkıdı
:dilcikar: sen akşam akşam kaşınıyon heraldeyaralıma niye küsüyon anlamadım:dilcikar:
Bikerem ona söylerimklava: klava:
Tabi ki giyebilirsin canem
bence abiye biraz abartı olur ama yine de sen bilirsin şık ve zarif etekli bişeyler iysen daha hoş olurrr
kızlar bende emin olamadım.eşimin ailesinde çok kız var hepsi abiye giyecek,ben ne yapsam acaba,çokta altta kalmak istemiyorum,yeni evli sayılırım ya.ben boyundan bağlamalı,uzun bilekte desenli elbiselerden istiyorum.yada yine bu modelde desenli bulamassam,açık pempe de olabilir.giyersin canim nie giyemiyesin hicte abarti olmaz dugun bu
:dilcikar: sen akşam akşam kaşınıyon heraldeklava:
kızlar bende emin olamadım.eşimin ailesinde çok kız var hepsi abiye giyecek,ben ne yapsam acaba,çokta altta kalmak istemiyorum,yeni evli sayılırım ya.ben boyundan bağlamalı,uzun bilekte desenli elbiselerden istiyorum.yada yine bu modelde desenli bulamassam,açık pempe de olabilir.
canım bende şimdi görümcemin düğünü için hazırlanıyorum sürekli int sitelerinde model beğenip görüşüyorum
şimdi bahçelievlerde süper bi yer buldum modeller tam benim istediğim gibi
hem spor hem şık işte bu ayın ortasında gidip bakıcam
olmazsa hemen karar vermem lazım yoksa diktircem işte:jeyyar:
:dilcikar: sen akşam akşam kaşınıyon heraldeklava:
O ZAMAN SANA DA KÜSÜYORUM VEDE GİDİYORUM İŞTEsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?