Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım sakın ola erkek tarafından bırşey istemeyın.Onlar zaten gerekenı yapacakladır.Sen nışanlını sevıyorsan sevgıne önem ver ve onlar sorsalar dahı asla şunu isterim deme .Saygınlığın artar.Ben de bulgarıstn göçmenıyım 51 yılında dedeler gelmışler.mutluluklar dılerımmm

tesekkur ederim oncelikle...zaten istemedik benim herseyim var ailem almisti mezuniyetimde dogum gunlerimde filan. eli bos gelmek olmaz dedielr ne aliris ne kullanirsin bilemeyiz dediler kolye filan zaten istemedim bende var zaten 3 4 taneyi ne yapacagim o yuzden sadece kupe al dedim... gicik oldugum sey alinan takilar degil, ben durumlarini bildigim icin hicbisey demedim ama saf durumuna koyulmak zoruma gidiyo. turkiyede yasamadigim icin orf adet bilmiyorum diye bana yukelniyolar.... mesela dun bi arkadas yazmisti yatak odasini mutfak filan hazirliyomus kiz tarafi turkiyede ama bize diyolar ki komple evi icini kiza aitmis... simdi gelde kizma bu durumda ne yapmaliyim sadece susacakmiyim

canım karşılıklı anlaşın bence nasıl yapalım edelım dıye konuşarak çözersiniz.Ben adetlere hıç takılmıyorum mesela anlaşarak yapıyoruz.

fındıklar benim düğünde ağustosta kısmetse burda sadece kına olacagı için kır düğünü tarzı olsun istiyorum daha bugün fiyat araştırmasına başladım ve en uygun gelen şehriyar tesisleri var gerek fiyat gerek yakınlık olarak. daha önce bilgisi alakası olan varmı bu mekanla ilgili. yardım bekliyorum

ne istersek isteyelim evi geçindirecek olan bizler olacağız..ailelerin fikirleri daha önemli ama son söz biz de olmalı diye düşünüyorum hep.
en iyi anlaştığın annen baban bile olsa maddi anlamda bağlı -bağımlı olunmamalı diye de düşünmüşümdür hep.

cnm senin şu tickeri hangi siteden yaptınn:26:

ne demek evin içini kız alırmış, yatak odası alır sadece, çoğu yerde de hiçbişey almaz kız. eğer ille de adetlere uyucaz diyorlarsadurum bu. susma tabi ki çok saçma ...

Kızlar Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Umarım güzel arkadaşlıklar ve dostluklar olur :) Yakında nişanlanacağım için hem çok heyecanlıyım hem de biraz korkuyorum açıkçası. İlişkimiz çok güzel gidiyor ve hep böyle güzel gitsin değişmesin istiyorum. Tecrübeli olanlar bana tavsiye verebilir mi acaba? Ne yapmam lazım? Ne yapmamam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…