Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet bazen gerçekten çok zor oluyor. özellikle bunu evlilik hazırlıkları döneminde çok yaşadık ama bazende düşününce iiki böyle olmuş diyorum. ailelerimiz türkiyenin 2 ucunda ben trakyalıyım eşim adanalı. tatillerde iyi oluyor. yani farklı yerlerde tatil yapmış oluyoruzsengözlerimebaksanab

ben bursada yaşıyorum 5 aylık evliyim tekstil mühendisiyim. burda okudum ve evlendim. eşiminde benimde ailelerimiz bizden başka şehirlerde böle yani

AAA
tesadufe bak bende bursada okudum uludag da tekstil mezunuyum delikafadulden
ayrica anne tarafim karacabey li kaydirigubbakcemile2
yas kacti tatlimmm

Canim hep bilgisayarda oldugumdan dolayi agriyor
Ve kullandigim gozluk de artik yoruyor beni
Yenisini alicaz esimle gidicez haftasonu

iyi bakalım canım dikkat et kendine geçmiş olsun

ben bursada yaşıyorum 5 aylık evliyim tekstil mühendisiyim. burda okudum ve evlendim. eşiminde benimde ailelerimiz bizden başka şehirlerde böle yani

slm bulutolsam nbr
benim kayınvalidemlerde bursadalar çok seviyolar bursa hayranları
eskiden bursadalarmış sonra izmite kayınbabamın işi için gelmişler
ama 1 ay önce geri dönüş yaptılar bursaya eşim de hayrandır
bende gelicem en yakında oraya ziyarete

aman o ne öyle,canım işin zor ya,kocaman adam olmuş ama ya çocuk olsalar neyse kaydirigubbakcemile
canım ya abimgilde bana çok düşkün ama bişeycikler takmadı,ama kimisinde adettir takar.teyzeleri nişanda bilezik düğünde çeyrek taktılar,yada tam tersi oldu işte

canım afiyet olsun.teşekkür ederim darısı hepinizin başına

yaa kizlar buarada canim nasil ispanak ve pirasa istiyo anlatamam bide bugun konusu oldu
siscek biyerim valla
10 gun kaldi annecim yapar bana doya doya yerim insallah

SANA KÜSTÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMkaydirigubbakcemile
yaralıma niye küsüyon anlamadım:dilcikar:
canım adetleri öyleymiş.ele karşı mı öyle işte

ben bursalı değilim ama seviyorum bursayı gerçekten güzel bi şehri. gelince banada uğra-tatlicadiarzu-

kızlar sırtımda bi ağrı var kuluç tedavisi için önerebileceğniz bişey varmı acayip sırtımda ağrı varrr

kızlar sırtımda bi ağrı var kuluç tedavisi için önerebileceğniz bişey varmı acayip sırtımda ağrı varrr

ayyyy çokkk kötü ayyyy kolumu kaldıramıyorum omzumdan belime kadar kuluç olmuş
canım sırtını çiğnetebilirsin,eğer sürekli ağrıyorsa bepanten miydi,sürdüğünde serinlik hissi veriyor.kas gevşetici.sırtını sert bir yere daya,dik otur yani

çok kötü bişey ya bide düğünde hastalandım ya halaa atlatamadımmmmm sıkıldım artık hasta olmaktannnn

inşallah düzelirsiniz kızlar,üniversitede benimde tutmuştu,kolum,sırtım kendiliğinden geçti.strestende ağrırmış.doktor volteren kas gevşetici verip duruyordu.hiç bir işe yaramazdı,en sonunda dediğim ilacı sürdüm,kolumu vs.sardım,sırtım için yürüyüş yaptım,yerde yattım(düz zemin olduğu için yattığımda ağrımıyor)inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…