Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canlarım tamam teslim oluyorum vede itiraf ediyorum topik biraz hareketlensin diye yaptım ,kimseye küsmedim kuzucuklarımkaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar,bugün nasılsınız bakem sositosositosositososito
angel canım modellere bugn baktım,dün çıkmıştımda ,uzun açık pempe olanı var,çok hoş duruyor.öyle bir şey düşünüyorum işte.bulabilirsem alırım,diktirmeyeceğim ben,bana gerek yokda,sen hangisini düşünüyorsunfisfisfis
cssa şeker sen niye küstün :çok üzgünüm:

günaydın canım nbr
ya bende karar veremedim ki ama çok duruyor dimi hepsi
bi kaç model var aklımda mavi ve kırmızı dizüstüler varya onlar hoşuma gitti uzun düşünmüyorum düğün izmirde olcak bide haziran sıcağında o yüzden şöle tiril tiril oluyum istiyorumkaydirigubbakcemile2

kızlarrr günaydınnnn dün poğaça yapmıştım hiç tuz atmamışım tadı yok yaaa napıcammmm
canım yapılacak birşey yok gibi sanki,çok mu kötü tadı
evet çok güzel duruyor,canım düğün izmirdeyse kısa güzel olur tabi,bilmiyorum ki bende mi kısa giysem dizüstü,kafam karıştı.bilekte olanlar yani uzun olanlar boyu daha uzun incecik gösteriyor insanı,canım senin boy durumun nasıl ki

1.60 cnm yani ortalarda
ya aslında planla olmuyor dirimcim önce şöyle bi çıkıp gezicez ankamall kızılay falan sonra olmazsa aklımıza yatan bişey model beğenip diktircez çünkü ben nişandada kınamdada bi sürü şeyler beğendim kendimce int indirdim falan ama sonunda gelinliğimde dahil olmak üzere hiç planladığım şeyleri almadım hep gidip beğendim ve aldım

Günaydın arkadaşlar,evdeyim az bişeyler atıştırdım birazdan hastaneye gidiyorum kalp için.Size iyi sohbetler

Günaydın arkadaşlar,evdeyim az bişeyler atıştırdım birazdan hastaneye gidiyorum kalp için.Size iyi sohbetler
geçmiş olsun mısra şimdiden,inşallah iyi geçer

dirimcim bide o sitedeki 33 ve 43 e bakarmısın cnm
sence nasıl
canım 33 siyah kollu olan elbise değil mi,düğün yazın olacak bide izmirde siyah giyme derim,birde kollu,ama asil duruyor siyah renk
43 de desenli olan sanırım,desenleri çok hoş bence ama oda uzun kollu,sen uzun kollu mu düşünüyorsunfisfisfis
bende 24,8,3 ü beğendim.8 in modeli hoş bence,mavi bana pek yakışmazda,başka bir renk olabilir bana

peynir varya allahtan içinde biraz o alıyo tuzsuzluğunu kızlar aklınızda olsun tuz atmayı unutmayın bayat ekmek gibi oluyooo

yok cnm uzun kollu düşünmüyorum ama modelelri çok hoş hemde tül ya hep pek sıcaklatmaz diye düşündüm
8 i bende beğendim diğerleri hoş
tenin ne renk senin ve saçınkaydirigubbakcemile2

mrb kızlara nasılsınız
ben nasılım yorgunum
pazar evdeydik alışveriş falan yorulduk
p.tesi ailemin yanına gittim geldim
dün araba almaya karar verdik gidelim gezelim galeilericileri dedik
ama dedikleri gibi indirimli değil
internette 20 denen araba galeride 24 falan
araştırıyoruz bakalım kısmet olacakmı
çok erken kalktım temzilik yaptım
hemen kk ya oturdum
geçmişi bile okuyamadım
özlediniz mii beniiii
hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…