Nasıl bir tarif istersiniz canlarım?Ben akşama ne yapayım diye düşünmekle meşgulum?Bütün yemek bilgilerim vede elbecerilerim yakında kaybolacak huysuz kocişim yüzünden
ciddenmi :1shok:
hos gorumcem de nisanimizda bana bisi takmamisti ama
ciddimisin tatlim
Dirimcim eşim çok yemek seçiyor ya daha doğrusu yedikleri bir elin parmağını geçmiyor ya ondan öyle dedim.
Mısırdancım ben çok ciddiyim,bizde bişey takılmaz kaldıki evdeymiş nişan.Sizin geleneklerinizi bilemeyeceğim tabi.
Pınarcım ıspanağı nasıl yaptınsade yumurtalı mı,pirinçli falan mı?Ona göre yanına birşey uyduralım.
hayatim kocinle cok farkli yemek ler yiyosunuz bu da bezdirir adami ben gunde iki kisilik yemek yaptigim halde ne pisircam die dusunuyorum allah sana kolaylik versin
ama bu senin becerini dahada arttirirmis gibi geliyo allah verede bebeisleriniz yemek secmesin
bizde de aile arasinda yapilan yuzuk takmada bisi takilmaz ama ama kayinvaldemlerin farklidir heralde bilmiyorumki :uhm:
ama kocisim kardesine cok duskun biz bi zincir yada bi bileklik tarzi bisiler dusunmustuk
ispanagin yanina ailen kalabaliksa bi makarna bi corba olur bence
Canım o zaman bir bileklik takın gitsin şöyle çok pahalı olmayanından mümkünse.
Pınar cvp vermedi peki biz verelim makarna yakışır cnm ıspanağın yanına ben birde bulgu pilavı severim:))))Tabi ıspanağı pirinçli yada bulgurlu yapmadıysan
kızlar bi yere kadar gitmiştim kusura bakmayın pirinçli normal ıspanak yemeği canımmm
Evettt geldim inşallah.Herkesler kaybolmuş sanırsam.
Sevgili BULUTOLSAM nickli arkadaş sizi hep görüyorum burada ama aramıza katılmıyorsunuz neden?
kizlar madem konu ariyorus
bisi sorim size
hani dedimya gorumcemin nisani olucak die
evde aile arasinda istemenin hemen ardindan takilicak nisan yuzukleri
bizim abisi ve yengesi olarak ne takmamiz uygun duser sizce
O zaman yanına tarhana çorbası yapabilirsin yada seviyorsanız domates çorbası.
Yada hiçbirşey yapma yanına yoğurt koy o kadar.
Dirimim, vakit geldi demek çok sevindim...Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah
Misirdanim...Bende birsey takmazdim. Sadece dugununde bilezik takardim o kadar. Ha belki oyle bir zincir alirdim ama sanmiyorum
Eve gelince, bizde esimle çok istiyoruz ev sahibi olmak, Rabbim nasip ederse, sene sonunda insallah aramaya baslicaz, suan hem koseye para atmak, hem tatil ayarlamak, hem borç odemek zor.
Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah
Aksama yemek bezeliyeli ve havuçlu pirinç pilavi.
Ve Sade omlet
Goz doktoruna gittik dun aksam, ve tahmin ettigim gibi, sol gozumde yine bir numara eksilmis
Sag gozum allaha sukur de sol gozum yine hassaslasmis
Tekrar yeni bir gozluk verdi reçeteden, ve 6 ay boyunca kullanmam gerek bir damla yazdi
Bunun yani sira, sefim yok cuma gelecek, o yuzden çok rahatim, seytan gorsun yuzunu zaten
Ama yogunuz o yuzden fazla yazamiyorum
Ama takip etmeye çalisiyorum sizi
simdi bir kahve yaptik, sigara içmeye çikiyoruz, hadi sizede yolluyorum Kahve, afiyet olsun dostlarim
O zaman yanına tarhana çorbası yapabilirsin yada seviyorsanız domates çorbası.
Yada hiçbirşey yapma yanına yoğurt koy o kadar.
canım bizde nişanda takılmaz,ama eşimgilde takılıyor.bana annesigil bilaezik taktı ama düğünden önce geri verdim.düğünde tekrar taktılar.bizde öyle bir gelenek yok.sana nişanda ne taktılarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?