• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet bazen gerçekten çok zor oluyor. özellikle bunu evlilik hazırlıkları döneminde çok yaşadık ama bazende düşününce iiki böyle olmuş diyorum. ailelerimiz türkiyenin 2 ucunda ben trakyalıyım eşim adanalı. tatillerde iyi oluyor. yani farklı yerlerde tatil yapmış oluyoruzsengözlerimebaksanab

ben bursada yaşıyorum 5 aylık evliyim tekstil mühendisiyim. burda okudum ve evlendim. eşiminde benimde ailelerimiz bizden başka şehirlerde böle yani

AAA
tesadufe bak bende bursada okudum uludag da tekstil mezunuyum delikafadulden
ayrica anne tarafim karacabey li kaydirigubbakcemile2
yas kacti tatlimmm

Canim hep bilgisayarda oldugumdan dolayi agriyor
Ve kullandigim gozluk de artik yoruyor beni
Yenisini alicaz esimle gidicez haftasonu

iyi bakalım canım dikkat et kendine geçmiş olsun

ben bursada yaşıyorum 5 aylık evliyim tekstil mühendisiyim. burda okudum ve evlendim. eşiminde benimde ailelerimiz bizden başka şehirlerde böle yani

slm bulutolsam nbr
benim kayınvalidemlerde bursadalar çok seviyolar bursa hayranları
eskiden bursadalarmış sonra izmite kayınbabamın işi için gelmişler
ama 1 ay önce geri dönüş yaptılar bursaya eşim de hayrandır
bende gelicem en yakında oraya ziyarete:emir_bebek:

Dirimcim eşim çok yemek seçiyor ya daha doğrusu yedikleri bir elin parmağını geçmiyor ya ondan öyle dedim.

Mısırdancım ben çok ciddiyim,bizde bişey takılmaz kaldıki evdeymiş nişan.Sizin geleneklerinizi bilemeyeceğim tabi.

Pınarcım ıspanağı nasıl yaptınsade yumurtalı mı,pirinçli falan mı?Ona göre yanına birşey uyduralım.
aman o ne öyle,canım işin zor ya,kocaman adam olmuş ama ya çocuk olsalar neyse kaydirigubbakcemile
hayatim kocinle cok farkli yemek ler yiyosunuz bu da bezdirir adami ben gunde iki kisilik yemek yaptigim halde ne pisircam die dusunuyorum allah sana kolaylik versin
ama bu senin becerini dahada arttirirmis gibi geliyo allah verede bebeisleriniz yemek secmesin
bizde de aile arasinda yapilan yuzuk takmada bisi takilmaz ama ama kayinvaldemlerin farklidir heralde bilmiyorumki :uhm:
ama kocisim kardesine cok duskun biz bi zincir yada bi bileklik tarzi bisiler dusunmustuk

ispanagin yanina ailen kalabaliksa bi makarna bi corba olur bence
canım ya abimgilde bana çok düşkün ama bişeycikler takmadı,ama kimisinde adettir takar.teyzeleri nişanda bilezik düğünde çeyrek taktılar,yada tam tersi oldu işte

Dirimim, vakit geldi demek çok sevindim...Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah

Misirdanim...Bende birsey takmazdim. Sadece dugununde bilezik takardim o kadar. Ha belki oyle bir zincir alirdim ama sanmiyorum

Eve gelince, bizde esimle çok istiyoruz ev sahibi olmak, Rabbim nasip ederse, sene sonunda insallah aramaya baslicaz, suan hem koseye para atmak, hem tatil ayarlamak, hem borç odemek zor.
Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Aksama yemek bezeliyeli ve havuçlu pirinç pilavi.
Ve Sade omlet

Goz doktoruna gittik dun aksam, ve tahmin ettigim gibi, sol gozumde yine bir numara eksilmis
Sag gozum allaha sukur de sol gozum yine hassaslasmis
Tekrar yeni bir gozluk verdi reçeteden, ve 6 ay boyunca kullanmam gerek bir damla yazdi

Bunun yani sira, sefim yok cuma gelecek, o yuzden çok rahatim, seytan gorsun yuzunu zaten
Ama yogunuz o yuzden fazla yazamiyorum
Ama takip etmeye çalisiyorum sizi
simdi bir kahve yaptik, sigara içmeye çikiyoruz, hadi sizede yolluyorum Kahve, afiyet olsun dostlarim :kahve:

canım afiyet olsun.teşekkür ederim darısı hepinizin başına

yaa kizlar buarada canim nasil ispanak ve pirasa istiyo anlatamam bide bugun konusu oldu
siscek biyerim valla
10 gun kaldi annecim yapar bana doya doya yerim insallah

SANA KÜSTÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMkaydirigubbakcemile
yaralıma niye küsüyon anlamadım:dilcikar:
bencede makarna ispanak yetmezse yanina tarhana yaparsin yok yeter diyosan hic gerek yok bi yogurt yeterrr

:uhm: dirim cim neden sana taktiklarini geri aldilar onu anlamadim alip tekrar takmak nasil bir mantik acaba :bbo:
bana nisanimda kayin pederim kayin valdem birer bilezik takti ama benim nisanim salonda dugun gibi kalabalik olmustu
dugunumuzde 3 bilezik taktilar kayinvaldem kayin pederim gorumcem birer tane -tatlicadiarzu-
canım adetleri öyleymiş.ele karşı mı öyle işte

iyi bakalım canım dikkat et kendine geçmiş olsun

slm bulutolsam nbr
benim kayınvalidemlerde bursadalar çok seviyolar bursa hayranları
eskiden bursadalarmış sonra izmite kayınbabamın işi için gelmişler
ama 1 ay önce geri dönüş yaptılar bursaya eşim de hayrandır
bende gelicem en yakında oraya ziyarete:emir_bebek:

ben bursalı değilim ama seviyorum bursayı gerçekten güzel bi şehri. gelince banada uğra-tatlicadiarzu-

kızlar sırtımda bi ağrı var kuluç tedavisi için önerebileceğniz bişey varmı acayip sırtımda ağrı varrr

kızlar sırtımda bi ağrı var kuluç tedavisi için önerebileceğniz bişey varmı acayip sırtımda ağrı varrr

ayyyy çokkk kötü ayyyy kolumu kaldıramıyorum omzumdan belime kadar kuluç olmuş
canım sırtını çiğnetebilirsin,eğer sürekli ağrıyorsa bepanten miydi,sürdüğünde serinlik hissi veriyor.kas gevşetici.sırtını sert bir yere daya,dik otur yani

çok kötü bişey ya bide düğünde hastalandım ya halaa atlatamadımmmmm sıkıldım artık hasta olmaktannnn

inşallah düzelirsiniz kızlar,üniversitede benimde tutmuştu,kolum,sırtım kendiliğinden geçti.strestende ağrırmış.doktor volteren kas gevşetici verip duruyordu.hiç bir işe yaramazdı,en sonunda dediğim ilacı sürdüm,kolumu vs.sardım,sırtım için yürüyüş yaptım,yerde yattım(düz zemin olduğu için yattığımda ağrımıyor)inşallah geçer

Back