:dilcikar: sen akşam akşam kaşınıyon heraldeklava:
kızlar bende emin olamadım.eşimin ailesinde çok kız var hepsi abiye giyecek,ben ne yapsam acaba,çokta altta kalmak istemiyorum,yeni evli sayılırım ya.ben boyundan bağlamalı,uzun bilekte desenli elbiselerden istiyorum.yada yine bu modelde desenli bulamassam,açık pempe de olabilir.
sekerim sende yeni gelinsin istedigin gibi giyinirsin esinin akrabalarindan kizlarin arasinda altta kalcak degilsinya
icinden ne geliyosa giy giyistir tak takistirrr kaydirigubbakcemile2
evet kızlar ya kararlıyım aslında ama işte demesinler dirimde abiye giymiş diye öz be öz yeğenim değil ya o bakımdan,eşim tarafı birbirine çok bağlı,bende güzel olayım istiyorumcanım bende şimdi görümcemin düğünü için hazırlanıyorum sürekli int sitelerinde model beğenip görüşüyorum
şimdi bahçelievlerde süper bi yer buldum modeller tam benim istediğim gibi
hem spor hem şık işte bu ayın ortasında gidip bakıcam
olmazsa hemen karar vermem lazım yoksa diktircem işte:jeyyar:
angel canımcım bahçelide nerde biryer buldun canım arkadaşım,sen ne giyeceksin,
ben saçımı düğünde yaptırdığım yere yaptıracağım.kısmet param olursa makyajıda yaptırmayı düşünüyorum inşallah yani
evet kızlar ya kararlıyım aslında ama işte demesinler dirimde abiye giymiş diye öz be öz yeğenim değil ya o bakımdan,eşim tarafı birbirine çok bağlı,bende güzel olayım istiyorum
angel canımcım bahçelide nerde biryer buldun canım arkadaşım,sen ne giyeceksin,
ben saçımı düğünde yaptırdığım yere yaptıracağım.kısmet param olursa makyajıda yaptırmayı düşünüyorum inşallah yani
buraya nasıl resim ekleniyorki
göndereyim bi kaç modelkaydirigubbakcemile5
Pinarcim, daha o kadar yenisin ki hastalanman çok normal, bizim kizlara sorabilirsin, ben evlendigimde pes pese 4 kez çok agir hastalandim, resmen bir hafta yatakta yattim o kadar yani
Yeni evli bir kadin, lohusali kadin gibi olurmus, patigini hiç çikarma, çorap giy, açik maçik giyinme çok evde, uzerini, belini iyice ort, çok dikkat etmelisin çok
buraya nasıl resim ekleniyorki
göndereyim bi kaç modelkaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
linki verdim canim
görüşürüz canımkizlaarr ben cikiyorum arkadas ispanakli borek yapmis caya cagiriyo aksam gorusuruz sekerler optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?