• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

:dilcikar: sen akşam akşam kaşınıyon heralde :oklava:

kızlar bende emin olamadım.eşimin ailesinde çok kız var hepsi abiye giyecek,ben ne yapsam acaba,çokta altta kalmak istemiyorum,yeni evli sayılırım ya.ben boyundan bağlamalı,uzun bilekte desenli elbiselerden istiyorum.yada yine bu modelde desenli bulamassam,açık pempe de olabilir.

sekerim sende yeni gelinsin istedigin gibi giyinirsin esinin akrabalarindan kizlarin arasinda altta kalcak degilsinya
icinden ne geliyosa giy giyistir tak takistirrr kaydirigubbakcemile2

canım bende şimdi görümcemin düğünü için hazırlanıyorum sürekli int sitelerinde model beğenip görüşüyorum
şimdi bahçelievlerde süper bi yer buldum modeller tam benim istediğim gibi
hem spor hem şık işte bu ayın ortasında gidip bakıcam
olmazsa hemen karar vermem lazım yoksa diktircem işte:jeyyar:
evet kızlar ya kararlıyım aslında ama işte demesinler dirimde abiye giymiş diye öz be öz yeğenim değil ya o bakımdan,eşim tarafı birbirine çok bağlı,bende güzel olayım istiyorum
angel canımcım bahçelide nerde biryer buldun canım arkadaşım,sen ne giyeceksin,
ben saçımı düğünde yaptırdığım yere yaptıracağım.kısmet param olursa makyajıda yaptırmayı düşünüyorum inşallah yani

mısracım canım arkadaşım,canımcım muck gel barışalım,şaka yaptım valla muck hihoyyyt:çok üzgünüm:

Misraammmmmmmmmmmmm niye kustun bebem niye ????? senağlama
Ya niye kusuyorsunuz ??????
senağlama

Dirimim, bencede gayet guzel bir abiye giyebilirsin, nede olsa akraba
Yada yok, çok abese kaçar diyorsan, o zaman, diz ustu usten dar ama alti bol, uzerine minik bir ceket, ve klassik guzel bir ayakkabi giyebilirsin.
Buda harika olur bence
Ve fizigin çok duzgun hersey yakisir sana bebem

Pinarcim, daha o kadar yenisin ki hastalanman çok normal, bizim kizlara sorabilirsin, ben evlendigimde pes pese 4 kez çok agir hastalandim, resmen bir hafta yatakta yattim o kadar yani
Yeni evli bir kadin, lohusali kadin gibi olurmus, patigini hiç çikarma, çorap giy, açik maçik giyinme çok evde, uzerini, belini iyice ort, çok dikkat etmelisin çok

evet kızlar ya kararlıyım aslında ama işte demesinler dirimde abiye giymiş diye öz be öz yeğenim değil ya o bakımdan,eşim tarafı birbirine çok bağlı,bende güzel olayım istiyorum
angel canımcım bahçelide nerde biryer buldun canım arkadaşım,sen ne giyeceksin,
ben saçımı düğünde yaptırdığım yere yaptıracağım.kısmet param olursa makyajıda yaptırmayı düşünüyorum inşallah yani

buraya nasıl resim ekleniyorki
göndereyim bi kaç modelkaydirigubbakcemile5

Pinarcim, daha o kadar yenisin ki hastalanman çok normal, bizim kizlara sorabilirsin, ben evlendigimde pes pese 4 kez çok agir hastalandim, resmen bir hafta yatakta yattim o kadar yani
Yeni evli bir kadin, lohusali kadin gibi olurmus, patigini hiç çikarma, çorap giy, açik maçik giyinme çok evde, uzerini, belini iyice ort, çok dikkat etmelisin çok

AAAAAA olemi ben ilk kez duyuyorum nie ole oluyomuski :uhm:

imageshakeden yüklüyorsun canım,gönder bi bakayım,geçen sene türkerlerde gördüm ben çok hoştu.ama alamadım.düğün zamanı malum sıkışığız.nişandada kınadada aynı elbiseyi giydim.istemedim.içimde kaldı şimdi :çok üzgünüm:
yaralım giyeyim dimi,kayınvalidem bile abiye giy diyor :uhm:
yaralım acnımcım aslında sana küsmüştü ama her zamanki gibi duramadım.karışık bişeyler oldu işte:Saruboceq:
evet pınar kalın giyin,ben patik giymeme rağmen ayaklarım üşüyor. :1no2:
bende çok hastalandım.hemde düğünden 1 hafta sonra başladı

kızlar ben resim yükleyemiyorum çünkü,imageshake adresine girdiğimde hata veriyor.yasaklamışlar sanırım.:çok üzgünüm:
Content blocked by your organization
Reason:
This Websense category is filtered: Personal Network Storage and Backup.

URL:
ImageShack® - Image Hosting
Options:
Click more information to learn more about your access policy.

Click Go Back or use the browser's Back button to return to the previous page.

Misirdanim, evet yeni evli oyle oluyor maalesef ve gerçekten dogru
Bunu bana herkes soyledi
Ve Dirim le ben çok hastalanmistik....O yuzden Pinarin hasta olduguna hiç sasirmadim çok dikkat etmek lazim çok

Ya Misraam niye kusmus bana anlamadim ki ben yaa, bilen varmi ???

bende küstüm herkesten bahsedilmiş benden bahsedilmemiş hiç...
şuan işim var çıkıorum hoşçakalın

slm
bence kiloyu fazla kafana takma anladigim kadariyla yeni evlisin gerek metebolizmandaki calisma farkliligindan dolayi bu degisimi yasaman gayet normal inan bana onumuzdeki gunlerde hersey rayina oturacak.biraz sabirli olmasin ve azicikta yemeni kismasin metabolizmandaki hizlanmadan dolayi surekli aclilik duygusu icerisinde olacaksin ki buda gayet normal malum yeni evlisin

saygilarimla

Back