• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar birşey soracağım yazın
eşimin teyzesinin kızının düğünü var.abiye giysem olur mu,yoksa abartı mı olur acaba

bence abiye biraz abartı olur ama yine de sen bilirsin şık ve zarif etekli bişeyler iysen daha hoş olurrr

yaralıma niye küsüyon anlamadım:dilcikar:

Bikerem ona söylerim:oklava:
:dilcikar: sen akşam akşam kaşınıyon heralde :oklava:

Tabi ki giyebilirsin canem:emir_bebek:

bence abiye biraz abartı olur ama yine de sen bilirsin şık ve zarif etekli bişeyler iysen daha hoş olurrr

giyersin canim nie giyemiyesin hicte abarti olmaz dugun bu
kızlar bende emin olamadım.eşimin ailesinde çok kız var hepsi abiye giyecek,ben ne yapsam acaba,çokta altta kalmak istemiyorum,yeni evli sayılırım ya.ben boyundan bağlamalı,uzun bilekte desenli elbiselerden istiyorum.yada yine bu modelde desenli bulamassam,açık pempe de olabilir.

off ya benimde başım ağrıyor birde dişim fena halde
eşim bu akşamda yok annemlerdeyim ama eve gitmem lazım kıyafet almak için
inş dayım götürür beni :emir_bebek:

:dilcikar: sen akşam akşam kaşınıyon heralde :oklava:

kızlar bende emin olamadım.eşimin ailesinde çok kız var hepsi abiye giyecek,ben ne yapsam acaba,çokta altta kalmak istemiyorum,yeni evli sayılırım ya.ben boyundan bağlamalı,uzun bilekte desenli elbiselerden istiyorum.yada yine bu modelde desenli bulamassam,açık pempe de olabilir.

canım bende şimdi görümcemin düğünü için hazırlanıyorum sürekli int sitelerinde model beğenip görüşüyorum
şimdi bahçelievlerde süper bi yer buldum modeller tam benim istediğim gibi
hem spor hem şık işte bu ayın ortasında gidip bakıcam
olmazsa hemen karar vermem lazım yoksa diktircem işte:jeyyar:

aaa şaka yaptım gel barışalım,sana blon alırım ya gitme:Saruboceq::Saruboceq:

Back