• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Nasıl bir tarif istersiniz canlarım?Ben akşama ne yapayım diye düşünmekle meşgulum?Bütün yemek bilgilerim vede elbecerilerim yakında kaybolacak huysuz kocişim yüzünden :(

bende bu konuda mısırdan a katılıyorum senin o beceriler kolaylıkla kaybolmaz canoomcokacimcoook

ciddenmi :1shok:
hos gorumcem de nisanimizda bana bisi takmamisti ama
ciddimisin tatlim

ya canım zaten bekar olan aile bireyleri yeni geline bişey takmıyoki
görümcemde takmadı yani babasının aldığı bilekliği taktı
o nedenle normal yanikaydirigubbakcemile3

Dirimcim eşim çok yemek seçiyor ya daha doğrusu yedikleri bir elin parmağını geçmiyor ya ondan öyle dedim.

Mısırdancım ben çok ciddiyim,bizde bişey takılmaz kaldıki evdeymiş nişan.Sizin geleneklerinizi bilemeyeceğim tabi.

Pınarcım ıspanağı nasıl yaptınsade yumurtalı mı,pirinçli falan mı?Ona göre yanına birşey uyduralım.

Dirimcim eşim çok yemek seçiyor ya daha doğrusu yedikleri bir elin parmağını geçmiyor ya ondan öyle dedim.

Mısırdancım ben çok ciddiyim,bizde bişey takılmaz kaldıki evdeymiş nişan.Sizin geleneklerinizi bilemeyeceğim tabi.

Pınarcım ıspanağı nasıl yaptınsade yumurtalı mı,pirinçli falan mı?Ona göre yanına birşey uyduralım.

hayatim kocinle cok farkli yemek ler yiyosunuz bu da bezdirir adami ben gunde iki kisilik yemek yaptigim halde ne pisircam die dusunuyorum allah sana kolaylik versin
ama bu senin becerini dahada arttirirmis gibi geliyo allah verede bebeisleriniz yemek secmesin
bizde de aile arasinda yapilan yuzuk takmada bisi takilmaz ama ama kayinvaldemlerin farklidir heralde bilmiyorumki :uhm:
ama kocisim kardesine cok duskun biz bi zincir yada bi bileklik tarzi bisiler dusunmustuk

ispanagin yanina ailen kalabaliksa bi makarna bi corba olur bence

Canım o zaman bir bileklik takın gitsin şöyle çok pahalı olmayanından mümkünse.

Pınar cvp vermedi peki biz verelim makarna yakışır cnm ıspanağın yanına ben birde bulgu pilavı severim:))))Tabi ıspanağı pirinçli yada bulgurlu yapmadıysan

hayatim kocinle cok farkli yemek ler yiyosunuz bu da bezdirir adami ben gunde iki kisilik yemek yaptigim halde ne pisircam die dusunuyorum allah sana kolaylik versin
ama bu senin becerini dahada arttirirmis gibi geliyo allah verede bebeisleriniz yemek secmesin
bizde de aile arasinda yapilan yuzuk takmada bisi takilmaz ama ama kayinvaldemlerin farklidir heralde bilmiyorumki :uhm:
ama kocisim kardesine cok duskun biz bi zincir yada bi bileklik tarzi bisiler dusunmustuk

ispanagin yanina ailen kalabaliksa bi makarna bi corba olur bence

ya canımcım işte her aile de farklı bu takı adetleri
nasıl içinize siniyorsa öyle yapın-tatlicadiarzu-

Canım o zaman bir bileklik takın gitsin şöyle çok pahalı olmayanından mümkünse.

Pınar cvp vermedi peki biz verelim makarna yakışır cnm ıspanağın yanına ben birde bulgu pilavı severim:))))Tabi ıspanağı pirinçli yada bulgurlu yapmadıysan

bende evimi ösledimm
ya eve gitmeyince içim bi acayip oluyor
gerçi annemin evide benim ama artık çıkınca evden değişik oluyor dimi

Dirimim, vakit geldi demek çok sevindim...Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah

Misirdanim...Bende birsey takmazdim. Sadece dugununde bilezik takardim o kadar. Ha belki oyle bir zincir alirdim ama sanmiyorum

Eve gelince, bizde esimle çok istiyoruz ev sahibi olmak, Rabbim nasip ederse, sene sonunda insallah aramaya baslicaz, suan hem koseye para atmak, hem tatil ayarlamak, hem borç odemek zor.
Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Aksama yemek bezeliyeli ve havuçlu pirinç pilavi.
Ve Sade omlet

Goz doktoruna gittik dun aksam, ve tahmin ettigim gibi, sol gozumde yine bir numara eksilmis
Sag gozum allaha sukur de sol gozum yine hassaslasmis
Tekrar yeni bir gozluk verdi reçeteden, ve 6 ay boyunca kullanmam gerek bir damla yazdi

Bunun yani sira, sefim yok cuma gelecek, o yuzden çok rahatim, seytan gorsun yuzunu zaten
Ama yogunuz o yuzden fazla yazamiyorum
Ama takip etmeye çalisiyorum sizi
simdi bir kahve yaptik, sigara içmeye çikiyoruz, hadi sizede yolluyorum Kahve, afiyet olsun dostlarim :kahve:

Evettt geldim inşallah.Herkesler kaybolmuş sanırsam.
Sevgili BULUTOLSAM nickli arkadaş sizi hep görüyorum burada ama aramıza katılmıyorsunuz neden?

canlarım iş yerinde ne yazıkki öle çok fazla yazma imkanım olmuyo:1no2: ama sizi takip etmekte çok ii gelio bana

kizlar madem konu ariyorus
bisi sorim size
hani dedimya gorumcemin nisani olucak die
evde aile arasinda istemenin hemen ardindan takilicak nisan yuzukleri
bizim abisi ve yengesi olarak ne takmamiz uygun duser sizce

canım bizde nişanda takılmaz,ama eşimgilde takılıyor.bana annesigil bilaezik taktı ama düğünden önce geri verdim.düğünde tekrar taktılar.bizde öyle bir gelenek yok.sana nişanda ne taktılarki

O zaman yanına tarhana çorbası yapabilirsin yada seviyorsanız domates çorbası.
Yada hiçbirşey yapma yanına yoğurt koy o kadar.

bencede en güzeli ıspanağı sadece yoğurtla yemek
yanına başka bişeye gerek yok
benimde canım karnıbahar istiyor geçen aylarda bir yapmıştık beşamel soslu kaşarlı fırında süper olmuştu ben ondan yapayım bu hafta

Dirimim, vakit geldi demek çok sevindim...Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah

Misirdanim...Bende birsey takmazdim. Sadece dugununde bilezik takardim o kadar. Ha belki oyle bir zincir alirdim ama sanmiyorum

Eve gelince, bizde esimle çok istiyoruz ev sahibi olmak, Rabbim nasip ederse, sene sonunda insallah aramaya baslicaz, suan hem koseye para atmak, hem tatil ayarlamak, hem borç odemek zor.
Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Aksama yemek bezeliyeli ve havuçlu pirinç pilavi.
Ve Sade omlet

Goz doktoruna gittik dun aksam, ve tahmin ettigim gibi, sol gozumde yine bir numara eksilmis
Sag gozum allaha sukur de sol gozum yine hassaslasmis
Tekrar yeni bir gozluk verdi reçeteden, ve 6 ay boyunca kullanmam gerek bir damla yazdi

Bunun yani sira, sefim yok cuma gelecek, o yuzden çok rahatim, seytan gorsun yuzunu zaten
Ama yogunuz o yuzden fazla yazamiyorum
Ama takip etmeye çalisiyorum sizi
simdi bir kahve yaptik, sigara içmeye çikiyoruz, hadi sizede yolluyorum Kahve, afiyet olsun dostlarim :kahve:

selam canım
gözlerindeki problem niye hep artıyorki gözlük kullanıyosun ama faydası olmuyormu
neyse iyi olmuş şefinin olmaması sıcağı sıcağına iyice gıcık olurdun uzaklaşmak iyi gelir
kahve içinde sağolasın canım sanada afiyet olsun

O zaman yanına tarhana çorbası yapabilirsin yada seviyorsanız domates çorbası.
Yada hiçbirşey yapma yanına yoğurt koy o kadar.

bencede makarna ispanak yetmezse yanina tarhana yaparsin yok yeter diyosan hic gerek yok bi yogurt yeterrr

canım bizde nişanda takılmaz,ama eşimgilde takılıyor.bana annesigil bilaezik taktı ama düğünden önce geri verdim.düğünde tekrar taktılar.bizde öyle bir gelenek yok.sana nişanda ne taktılarki

:uhm: dirim cim neden sana taktiklarini geri aldilar onu anlamadim alip tekrar takmak nasil bir mantik acaba :bbo:
bana nisanimda kayin pederim kayin valdem birer bilezik takti ama benim nisanim salonda dugun gibi kalabalik olmustu
dugunumuzde 3 bilezik taktilar kayinvaldem kayin pederim gorumcem birer tane -tatlicadiarzu-

Canim hep bilgisayarda oldugumdan dolayi agriyor
Ve kullandigim gozluk de artik yoruyor beni
Yenisini alicaz esimle gidicez haftasonu

ben bursada yaşıyorum 5 aylık evliyim tekstil mühendisiyim. burda okudum ve evlendim. eşiminde benimde ailelerimiz bizden başka şehirlerde böle yani

Back