Canlarım aylık istatistik yapıyorum ,yarım saate kadar bitecek inşallah.
Evettt geldim inşallah.Herkesler kaybolmuş sanırsam.
Sevgili BULUTOLSAM nickli arkadaş sizi hep görüyorum burada ama aramıza katılmıyorsunuz neden?
hayatim dugun icin kredi cektik biz diyorumya herseyimizi kendimiz yaptik die onun taksitleri var bide benim evlenmeden once aldigim bi devremulkum var onun taksitleri ikisini oduyoruz her ay
onlarin haricinde her ay 200-300 $ koyabiliyorum kenara ama evlendigimizden beri surekli bisiler oluyo ne biriktirdiysek gidiyo mesela nisan ayinda gorumcemin nisani var tr ye gidicez 2000$ biriktirmistim eminimki tr den dondugumuzde oda erimis olucak
daha balayi bile yapmadik biz 6 ay sonrada dugun icin gitcez tr ye gene giden gidicek :1no2:
Evettt geldim inşallah.Herkesler kaybolmuş sanırsam.
Sevgili BULUTOLSAM nickli arkadaş sizi hep görüyorum burada ama aramıza katılmıyorsunuz neden?
ben yazıyorum arada kimseden ses gelmeyince susuyorummm
evet canım borçlar bitmeden zor,düğünümüzü eşimin ailesi yaptı,sağolsunlar iki tarafta yardım edebildiği kadar etti.canım 2000 $ çok değil mi ya,canım yinede yurtdışında olduğun için biraz bu şansını kullanmaya bak,şimdi olmasa da ilerde at
Canlarım benimde hep açık aynen angel ın dediği gibi sayfada görünüyorum ama çoğunlukla değilim.
Dirimcim 2000 dolar neki hepsi kolayca gider zaten bir kısmı tahminimce uçak parasına gider
EEE hadi açın bir konu sohbet edelim.
güzel bi konu açalım iç açıcı ama çünkü bugünlerde zaten zor günlerim var darlanıyorum
mısraam sen bayadır yemek tarifi vermiyosun biseekaydirigubbakcemile2
kizlar madem konu ariyorus
bisi sorim size
hani dedimya gorumcemin nisani olucak die
evde aile arasinda istemenin hemen ardindan takilicak nisan yuzukleri
bizim abisi ve yengesi olarak ne takmamiz uygun duser sizce
Nasıl bir tarif istersiniz canlarım?Ben akşama ne yapayım diye düşünmekle meşgulum?Bütün yemek bilgilerim vede elbecerilerim yakında kaybolacak huysuz kocişim yüzünden
Hiçbirşey
kizlar madem konu ariyorus
bisi sorim size
hani dedimya gorumcemin nisani olucak die
evde aile arasinda istemenin hemen ardindan takilicak nisan yuzukleri
bizim abisi ve yengesi olarak ne takmamiz uygun duser sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?