Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Evettt geldim inşallah.Herkesler kaybolmuş sanırsam.
Sevgili BULUTOLSAM nickli arkadaş sizi hep görüyorum burada ama aramıza katılmıyorsunuz neden?

evet canım borçlar bitmeden zor,düğünümüzü eşimin ailesi yaptı,sağolsunlar iki tarafta yardım edebildiği kadar etti.canım 2000 $ çok değil mi ya,canım yinede yurtdışında olduğun için biraz bu şansını kullanmaya bak,şimdi olmasa da ilerde at

Evettt geldim inşallah.Herkesler kaybolmuş sanırsam.
Sevgili BULUTOLSAM nickli arkadaş sizi hep görüyorum burada ama aramıza katılmıyorsunuz neden?

bende bunu diyorum işte mısra ben de çok görüyorum ama hiç katılıyorlar slszr idi sanırım oda bir iki mesaj yazdı.sonra gitti,hiç yazmıyor.hiç katılmıyor

ben genelde sabah gelir gelmez açıyorum topikimi ve bütün gün açık kalıyor
ama işim oluyor ve hep açık olduğu halde yazamıyorum okuyorum müsait oluncada yazıyorum size

Canlarım benimde hep açık aynen angel ın dediği gibi sayfada görünüyorum ama çoğunlukla değilim.

Dirimcim 2000 dolar neki hepsi kolayca gider zaten bir kısmı tahminimce uçak parasına gider

EEE hadi açın bir konu sohbet edelim.

yok be hayatim bize dugunumuzde yardim eden olmadi nikahla dugun arasinda biriktirdigimiz tum parayla dugun masraflarini yaptik aklina gelen her sey icin misafirlere verilen yemege kadar hemde uzerine dugun icin kayipederim kredi cekti yardim edermisiniz diye sorduktan sonra ama onu odemekte bize kaldi
tabii takida takilan paralarda salona verildi dendi onlarida gormedik
ev kurmadigimiz esya almadigimiz halde 20 bine yakin para gitti
2000$ cok gibi gorunuyo ama inan farkina varmadan eriyo dusun kisi basi 600 lira sadece bilet
su taksitlerimiz bir bitse ilk is ev icin borca girmek istiyorum borcsuz bisi olmuyo sikinti gene cekmeye raziyim yeterki biseylere sahip olalim kendimiz icin borc odiyelim sikintisi cekilir

güzel bi konu açalım iç açıcı ama çünkü bugünlerde zaten zor günlerim var darlanıyorum
mısraam sen bayadır yemek tarifi vermiyosun biseekaydirigubbakcemile2

mısacım,mısrdancım haklısınız ya birden gözüme 2000 dolar düğün için çok geldi.yol paralarını hesaba katmamıştım.,canımya düğün yapmak gerçekten masraf ya,yardım edilmesse gittin zaten.eşyayı bırak düğün bile başlı başına masraf
mısracım ne konuşalım ki acaba:uhm:fisfisfis,burda çok sıcak bir hava var.ben pantalonun altına çorap(normalde kışın hiç giymem),birde boğazlı kazak giydim.pişmakle meşgulum.çatlıyorum desem yeridir yani.

güzel bi konu açalım iç açıcı ama çünkü bugünlerde zaten zor günlerim var darlanıyorum
mısraam sen bayadır yemek tarifi vermiyosun biseekaydirigubbakcemile2

yemek dedinde gözlerim ışıldadı :dance:

kizlar madem konu ariyorus
bisi sorim size
hani dedimya gorumcemin nisani olucak die
evde aile arasinda istemenin hemen ardindan takilicak nisan yuzukleri
bizim abisi ve yengesi olarak ne takmamiz uygun duser sizce

Nasıl bir tarif istersiniz canlarım?Ben akşama ne yapayım diye düşünmekle meşgulum?Bütün yemek bilgilerim vede elbecerilerim yakında kaybolacak huysuz kocişim yüzünden

kizlar madem konu ariyorus
bisi sorim size
hani dedimya gorumcemin nisani olucak die
evde aile arasinda istemenin hemen ardindan takilicak nisan yuzukleri
bizim abisi ve yengesi olarak ne takmamiz uygun duser sizce

canımcım geçen sene hazirandada benim görümcemin nişanı oldu
aile arasında yüzüğü takıldı dışardada yemek yedik ama 15 kişi falandık nişanı yapıldı biz ona abisi ve yengesi olarak yarım altın taktık
en uygunu bence bu
şimdi haziranda düğünü var bilezik alıcaz -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…