• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

yaa aynen herkes ne kadar kaynana sever oldu bi anda bir de kızcağız öfkeyle çocuklara bi laf etti diye neden herkes bu kadar üstüne gitti (ki bence bura da bu kadar ateşli savunanlar evlerine 3 çocuk gelse gidince çocuklara da ailelerine de saydırırlar canavarlaaar evimi mahvettiler diye lafta anlayışlı, saygılı, kibar olmak kolaydır ama burada bu kızcağızın üslubunu eleştiren arkadaşlar benzer bir durum karşısında çok daha fazlasını yapabilirler tabi allah kimsenin başına bu kadar sıkıntı vermesin dilerim bu arkadaşımız da eşiyle sıkıntılarını halleder )
icinde cocuk sevgisi olan veya cocugu olan hic kimse bu sekilde davranmaz onlar nebicim hakaretler boyle davranan insanlar anne olmamistir anliyorum ama bence evlatta olamamis...
adini sorsan belk soyleyemeyecek kadar saf olan cocuklara bukadar igrenc yakistirmalar yapan insanin vicdanindan suphe duyarim
bicakla koltugumu kesti diyir cocuk zaten bicakla yapilabilecek birseyi yapmis amacina uygun kullanmis cocukta bir problem yok problemb o bicagi cocugun ulasabilecegi yere koyanda, cogumuz bir cocuk geldiginde kirilabilecek, zarar verebilecek esyalari kenara kaldiririz dogru olan budur
soz konusu cocuk olunca kaynana vs.problemi devede kulak kaldi burada asil sorun k.sahibinin kendisi ve dusunceleri

Bu ne ya dedim konuyu okuyunca. Allah düsman basina vermesin böyle gelini.Bosuna ugrasma, sen bu kafayla gidersen yine bosanirsin.

Birinci evlilik, kötü bir deneyim..Daha sonrasında aklı başında bir insan biraz daha dikkat eder evliliğine ağzı sütten yanmıştır bir kere..
Ama sizin ağzınız yanmamış..Bu gidişle de kaç süt içersiniz bilmem bu üslup bu saygısızlık oldukça...

yazınızı sona kadar okuyamadım dayanamadım ne kadar çirkin bir uslup.yarıda bıraktım okumaya değer görmedim insanları ne kadarda aşağılıyosunuz hatta hakaret ediosunuz.bu sizin ikinci evliliğiniz biraz daha mütevazi ve sakin olmanız gerekmezmi? hatta o çocuklara söyledikleriniz...allah affetsin ne diyim.

ayrıca ortada sorunda göremedim.sizin haricinizde....

Valla bu saatten sonra kimse beni kaynanasever yapamaz canım.
Ama bu uslubu kullanan kişininde kendini ezdirip mağdur olacağını düşünmekte zor.

benim yorumlarımı bilen bilir hep sorunu olan insanlar açısından bakarım olaya eleştirilerimi o yönde yaparım ama bu durumda bir gariplik var işi seviyesizlik tartışmasına döndürmüşsünüz bunu doğru bulduğumu söyliyemicem.. benim siz konu sahibi bayanda sezinlediğim bir durum var bence siz kendi çevreniz tarafından dolduruluyorsunuz ikinci evliliğiniz ya bunun duygusal boyutunu birilerinden çıkartmaya çalışıyosunuz buda ne yazıkki karşı taraf olmuş siz hiçmi haklı değilsinizi elbet kendine göre vardır doğruların ama kanımca sen kendini bilerek bu şekile sokmuşsun biraz dişli ve çekilmez olunca eşinide baskı altına alırım diye düşünmüşsün hata hata hata... sana tavsiyede bulunmayı isterdim ama yorumlarını şöyle bir okudumda sabit fikirli ve farklı bir kişiliğe bürünmüş koruma kalkanlarını çirkince ortaya çıkartmışl bir tutumun var bence bir psikoloğa görün anlat düşüncelerini bakalım o senin kadar normal karşılayabilecekmi bu tutumunu...

"yiyenleri var hele şeytan kılıklı yaramaz, şımarık, asalak ve salak çocuklar biri 3 diğeri 6 yaşında ama görseniz boğasınız gelir benim boğasım geliyo"

Burdan sonrasını okumadım, okumak istemedim. Nasıl böyle düşünebiliyorsunuz çocuk onlar ya çocuk farkında mısınız?

eşinin ailesi iyi insanlarsa neden bu kadar iticisin neden istemiyorsun onları. ben senelerce bekledim eşimi ailesi ehr fırsatta kavga çıkarttı ağzımı açmadım, her kavgada susup evimize geldik aylar sonra tekrar gittik gene ağzıöı açmadım onalr ne yaparsa yapsınalr büyüktür annedir babadır dedim. ne küfürler işitttimde eşime saygımdan sustum. sanırım severek evlenmemen eşine saygı duymamandan kaynaklı bu durum. gerçi ilk eşinden de 6 ay içerinde ayrılmışsın sevmekte seni durduramıyor. birazda kendi davranışalrını eleştirmen gerekiyor. hiç sevmediğim hatta kaynanam ve görümcemde olan bir üslubun var bu büyük bir sorun. sanırım psikolojik sorunların var bence kendine çeki düzen ver yoksa bu kocadanda olacaksın. evlilik sevgi saygı hoşgörü üzerine kurulmalı öyle evlendim tamam demekle olmuyor sen nasıl anne olacaksın bu davranışla çocukların bile kaçar senden...

Bu forumda konu sahibinin yazdiklarindan ziyade insanlarin birbirine tahammulsuzlugu daha dikkat cekici, konuyu ilginc yapan da bu, yoksa natlus'un yazdiklari degil. Evet, iki gundur basindan, ortasindan vakit buldukca sessizce okuyorum ve yazdiklariniz sayesinde insanlarimizin, ozellikle de bu forum kadinlara hitap ettiginden kadinlarimizin birbirine olan tahammulsuzlugunu esefle seyrediyorum. Herkes admin kesilmis, "uslup", "turkce" ustune yorumlar konunun ana temasi olmus. Madem bu konulara bu kadar takiliyorsunuz, forumda isiniz ne? Kendi cevreniz icinde kalin, kendi tanidiklarinizla soylesin, fikir alisverisinde bulunun. Anadolu engin, Anadolu kultur zengini, koylusu de burda, sehirlisi de... Okumusu da, cahili de.. Istanbullusu da, Romani da.. Lazi da, kurtu de.. Herkes sizin gibi konusmak, yazmak zorunda degil.. Farkli seslere tahammulunuz yoksa eger, herkesin katildigi boyle forumlardan uzak duracaksiniz, kendi cevrenizin disina cikmayacaksiniz.
Bir seytan lafi tutturmus gidiyorsunuz. Insanlar melek lafini da, seytani da, cini de, hatta son zamanlarda cok kullanilan okuzu de karsisindakine bahsettigi kisinin karakteri hakkinda fikir vermesi acisindan kullanabilir. Forum sayfasinda birini tarif etmek icin iki sayfa boyunca hal ve hareketlerini anlatmaktan cok daha kisa ve ozdur, kastedilen karakteri bu tur betimlemeler sayesinde herkes anlar. Benim anladigim, hepiniz cok streslisiniz, cogunuz konu sahibinden daha dertlisiniz. Nerden yakalayip nerden vursam der gibi bir haliniz var, kendi derdinizi dagitmak icin.. Hatta ofkenizi cikartmak icin.. Samar oglani niyetine..
Ben bu forumda kadinlarimizin icinden geldigi gibi samimi, sicak konusmalarindan ve dertlerini paylasmalarindan yanayim. Ancak goruldugu uzere buna kimsenin tahammulu yok. Yazik... Iyi ki hic konu acmamisim da sizlerle derdimi paylasmamisim diyebiliyorum sadece.. Ne de olsa ben de ne Turkce uzmaniyim, ne de buradaki en seviyeli kisi.. Derdimi acacagim incan bana samimi olmali, icimden geldigi gibi, dilimin dondugu kadar anlatabilmeliyim, resmi ortamda dert paylasacaksam eger gidip patronuma anlatirim, ayni sey.. Merak etmeyin, kendime burda talep edilen ceki duzeni verdikten sonra o da en az sizin kadar beni dinler.

Konu sahibi şahıs .
Hala kendınızı nasıl savunuyorsunuz ? hadi savundunuz tamam burdakı kadınlara beddua etmeye nasıl cüret edıyorsunuz ?

Kendinizi savunucak kelimeniz olmayacak kadar aciz oldugunuz için mi beddua verıyorsunuz ? yazık .. :)

Allah o seytan kılıklı salak çocukları, fesat görgusuz kıskanç görumcenızı ,yılışık kocanızı ve mal aptal salak kaynananızı
sizin gibi melek bır insandan korusun

:51::51:

Son düzenleme:
Bu forumda konu sahibinin yazdiklarindan ziyade insanlarin birbirine tahammulsuzlugu daha dikkat cekici, konuyu ilginc yapan da bu, yoksa natlus'un yazdiklari degil. Evet, iki gundur basindan, ortasindan vakit buldukca sessizce okuyorum ve yazdiklariniz sayesinde insanlarimizin, ozellikle de bu forum kadinlara hitap ettiginden kadinlarimizin birbirine olan tahammulsuzlugunu esefle seyrediyorum. Herkes admin kesilmis, "uslup", "turkce" ustune yorumlar konunun ana temasi olmus. Madem bu konulara bu kadar takiliyorsunuz, forumda isiniz ne? Kendi cevreniz icinde kalin, kendi tanidiklarinizla soylesin, fikir alisverisinde bulunun. Anadolu engin, Anadolu kultur zengini, koylusu de burda, sehirlisi de... Okumusu da, cahili de.. Istanbullusu da, Romani da.. Lazi da, kurtu de.. Herkes sizin gibi konusmak, yazmak zorunda degil.. Farkli seslere tahammulunuz yoksa eger, herkesin katildigi boyle forumlardan uzak duracaksiniz, kendi cevrenizin disina cikmayacaksiniz.
Bir seytan lafi tutturmus gidiyorsunuz. Insanlar melek lafini da, seytani da, cini de, hatta son zamanlarda cok kullanilan okuzu de karsisindakine bahsettigi kisinin karakteri hakkinda fikir vermesi acisindan kullanabilir. Forum sayfasinda birini tarif etmek icin iki sayfa boyunca hal ve hareketlerini anlatmaktan cok daha kisa ve ozdur, kastedilen karakteri bu tur betimlemeler sayesinde herkes anlar. Benim anladigim, hepiniz cok streslisiniz, cogunuz konu sahibinden daha dertlisiniz. Nerden yakalayip nerden vursam der gibi bir haliniz var, kendi derdinizi dagitmak icin.. Hatta ofkenizi cikartmak icin.. Samar oglani niyetine..
Ben bu forumda kadinlarimizin icinden geldigi gibi samimi, sicak konusmalarindan ve dertlerini paylasmalarindan yanayim. Ancak goruldugu uzere buna kimsenin tahammulu yok. Yazik... Iyi ki hic konu acmamisim da sizlerle derdimi paylasmamisim diyebiliyorum sadece.. Ne de olsa ben de ne Turkce uzmaniyim, ne de buradaki en seviyeli kisi.. Derdimi acacagim incan bana samimi olmali, icimden geldigi gibi, dilimin dondugu kadar anlatabilmeliyim, resmi ortamda dert paylasacaksam eger gidip patronuma anlatirim, ayni sey.. Merak etmeyin, kendime burda talep edilen ceki duzeni verdikten sonra o da en az sizin kadar beni dinler.

şimdi ne alaka anlamadım ben sizi????

şuan sizin de bu cümleleriniz yorum yapanlara karşı tahammülsüzlük değil mi arkadaşım???

madem bizim yorumlarımız içten değil,size ne??? sizin için konu sahibinin konusu önemliyse yaparsınız ona tavsiyenizi o kadar...

şimdi ne alaka anlamadım ben sizi????

şuan sizin de bu cümleleriniz yorum yapanlara karşı tahammülsüzlük değil mi arkadaşım???

madem bizim yorumlarımız içten değil,size ne??? sizin için konu sahibinin konusu önemliyse yaparsınız ona tavsiyenizi o kadar...

Iyi diyorsun da, konu sahibinin yazdiklari burda bircoklarinin yazdigi dertle ayni seyler, ilgimi ceken o degildi ki.. Iki dakikada okudum bitti, sizlerin yazdiklarini okuyorum gunlerdir.. Ee bu kadar okumusum, iki satir da ben yazayim dedim, dokundu mu yazdiklarim?

tencere dibin kara,seninki benden kara.mahalle kadını pardon karısı konusu çok karışık şimdi nerden tutsam elimde kalacak.ben bir salon kadını olduğumdan ...neme gerek neyse iyi geceler...

Bu yazilari okurken 2 ve 3 yaslarindaki 3tane erkek yegenim gözümde canlandi.Simariklar evet ama asla seytan sifatini ya da evden kapi disari edilmeyi haketmezler.Zaten yaptiklarindan onlar degil anneleri sorumlu.Ne derdiniz varsa annelerine söyleyin.Kendinizi ne hale sokmussunuz.Allah kimseyi çocuklari kendine hedef seçtirtecek kadar bu kadar zavallı yapmasin.

Son düzenleme:
Bir seytan lafi tutturmus
arkadasim gece uyku arasinda yazdin herhalde kadin herhangi yetiskin birine degil hicbir gunahi olmayan kucucuk cocuklara seytan asalak vs.gibi hakaretler etmis bunun adinada mecaz anlam dedim yazik ki bu hakeretleri burada butun uyelerin kadin, cocugun icinde cocuk sevgisi olan bazilarininda anne oldugu bu forumda kkda yapmis cevabinida sayfalar dolusu almis
Turkce konusuna bende defalarca degindim ve cok defa soyledim keske saga sola hakaret edecegine biraz kendini, Turkcesini gelistirseydi guzel turkcemizde asalaktan daha guzel benzetmeler oldugunu ogrenirdi hem kendine hemde baskalarina faydasi olurdu
k.sahibi cocuklar hakkinda boyle tutum sergiledigi surece kimse Onu hakli bulmayacak
burada herkesimden insan var bunu sen soylemeden de farkindaydik ama bu kadar saygisizi prof. dahi olsa kimse hakli bulmayacak ve hakettigi cevabi alacak
hakaret edilen cocuk olunca bende sinir tavan yapiyor

aynen öyle...o masum ve günahsız çocuklardan için şeytanlar onları boğasım geliyor demesi kesinlikle tahammül edilecek birşey değil..

( saraylım ) sen çok biliyorsun....ozaman bizim yorumlarımıza yorum yapmada . konu sahibine yorum yap..bi faydan olsun..

Iyi diyorsun da, konu sahibinin yazdiklari burda bircoklarinin yazdigi dertle ayni seyler, ilgimi ceken o degildi ki.. Iki dakikada okudum bitti, sizlerin yazdiklarini okuyorum gunlerdir.. Ee bu kadar okumusum, iki satir da ben yazayim dedim, dokundu mu yazdiklarim?

senin yazdıkların arkadaşa dokunmamıştır emin ol....ama bizim yorumlarımız sana epeyy dokunmuş..belli :))))))))

bircok kisinin yazdigi dertle ayni mi:53:
okudar okudum iki kelimede ben yazayim demisdin gercekten yazmak olsun diye yazdigin belli aciklama yapmasanda anlamistik

bu arada şunuda belirteyim...bu konu açılan bir çok konuyla aynı diyorsun ama yanılıyorsun..

arada uslup farkı var..kimse derdini bu kadar çirkin bir ağızla anlatmıyor..kimse derdini anlatırken çoluğa çocuğa hakaret etmiyor...

farkı anlayabildinmi..he canım..:49: :))

Back
X