- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
:)) ara ara ben de söylerim eşime aceleye getirttin burası benim içime sinmemişti diye.. şu borcu kolaylayalım istediğin yerden ev alıcam sana der.. gerçi onca geçen yıldan sonra burdan da ayrılmak istemem.. sadece daha küçük bi eve çıkmak isterim çıkarsam da.. temizliği çok zor oluyorteşekkürler destek için
biz dün yenı eve gttık aksam esımle
öle boş boş bakındık evın ıcıne:))))
snr aksam yemegıne gttık
yemek yedıgımız yer kiradakı evımızın orda
orası bı guzel geldı gozume
of ya dedim neden burdan alamadık falan
sımdıden daha içine girmeden evi satma planları yapıyorum kafamdan
söyleme öyle eşine üzülür:))):)) ara ara ben de söylerim eşime aceleye getirttin burası benim içime sinmemişti diye.. şu borcu kolaylayalım istediğin yerden ev alıcam sana der.. gerçi onca geçen yıldan sonra burdan da ayrılmak istemem.. sadece daha küçük bi eve çıkmak isterim çıkarsam da.. temizliği çok zor oluyor
:)) genişmiş eviniz rahat rahat sığarsınız gözünüz alışır zaten bi zaman sonra..söyleme öyle eşine üzülür:)))
çnk bu evi de ben eşime cok ısrar ederek aldırdım
onun da benım de içime sinmeyen durumlar vardı
ama maddı olarak daha yuksegını alamazdık ve ev fıyatları sureklı artıyor
o da alalım dedı
ben de ilerde sen cok ıstedın dıye önüme sürme ama dedım:))))
bizim kiradaki ev 150 mt 2 net
burası net 130 falan sanırım
burası da bana kucuk geldıgı için kafamda prüzler var
çıkarsınız ya neden cıkmayacaksınız
annem babamın benım 7. evi:)))
sürekli sıkılıp sıkılıp ev değişiyorlar
Fazlaliklardan kurtulmak, evinizin enerjisini yuksek tutmak anlaminda:)))Arındırmak derken hango anlamda:)
darısı benım basıma dıyelım o haldeİlk evlendiğimde kirada oturdum. İkinci evimde kiraydı. İlk evimden nefret etmiştim, hiç alışamadım ısınamadım. İkinci evimi çok sevdim. Sonra elimize para geçti ev alalım dedik. Pek isteyerek beğenerek tamam demedim. Ama sonra eve geçmek için gün saydım. Sonra geçince 20 gün kendime gelemdim. İkinci evimi arayıp durdum ağladım sızladım. Şimdi ise evimi çok seviyorum. Borç harçlada almanıştık ama alışamamıştım işte :) geçti gitti ama. Şuan evimde gayet mutluyum :)
biz de aynıyız işte:)) genişmiş eviniz rahat rahat sığarsınız gözünüz alışır zaten bi zaman sonra..
Kıyamam bana bi şey demez ama üzülüyodur içinden doğru diyosunuz..
Ben de takıntı gibi bi şey var.. düzenimi kurup bi şeye alıştım mı onun bozulması tüm huzurumu kaçırıyor.. evde eşyaların yerini bile değiştirmem o yüzden.. eşim de benim gibidir.. kurduğumuz düzen aynı gitsin istiyoruz.
Çıktığım evle olan bağım çok başkaydı.. o evde doğdum büyüdüm 14 yaşıma kadar.. sonra gelin olarak geri geldim.. oğlumu orda doğurdum.. acı tatlı ne anılarım vardı orda.. nihayetinde baba evimdi..
Ama burayı da kendi emeğimizle çekip çevirdik burayı da çok seviyorum.. eşimle oğlum yanımda olsun sağlıklı olalım huzurumuz olsun yeter.. gittiğimiz yere öyle böyle alışıyoruz..
hım anladımFazlaliklardan kurtulmak, evinizin enerjisini yuksek tutmak anlaminda:)))
amin çok teşekkürlerUmarım yeni eviniz size uğurlu gelir. Aşkınız, bağlılığınız artar ve eviniz bebiş dolar:)
en zoru kredi işi sanırımHayırlı olsun. Biz ev alınca ben hiç böyle şeyler hissetmedim çünkü uzun süre oturamamıştık 6-7 ay oturup kendi evimize taşındık. Ama bu evimde 2 yıl olacak nerdeyse ve başka bir yere taşınmak çok zor olurdu. Çünkü bir sürü hatıramız var bir sürü fotoğraf.. Bence bu duygu yenisi eskisinin yerini doldurunca geçer. Krediye de en fazla 1 yılda alışırsınız.
O zaman gerçekten çok şanslısınız.. eşiniz büyük bi fedakarlık yapmış maşallah size..biz de aynıyız işte
eşim boğa ben balık burcuyum
kirada oldugumuz bu sitede
apt görevlisi işten ayrıldı ona bıle gunlerce üzüldük
herseye baglanıyoruz sanırım biz de
ufak bir düzenimiz değişecek olsa tedirgın oluyoruz
bizde de esyaların yeri hep aynı , hersey yerli yerinde:)))
eşim de sevmez değişikliği
ama adam benım için istanbuldan kalkıp bursaya yerlesti evlenırken
eşimin bu kadar alıskanlıklarına baglı oldugunu anladıktan snr benım için nasıl şehir değiştirdi hala anlayamıyorum
Ahaha:) iiymısAnnem hep der ki
Erkekler doğduğu evi
Kızlarda gelin gittiği evi bir ayrı severmiş
Saol cnm bnmHer yenilik heyecan birazda korkuya neden olur.sonucta kiracisiniz omurboyuborada kalamazdiniz.
Evine tasininca istedigin gibi dayar dosersin sana ait daha cok benimsersin.taksitlerde odenir sen azimli kizsin isten cikarilsan baska is bulurusn ki bunlar simdilik utopik dusunceler.
Yeni evinde huzurla,saglikla,dogacak bebislerinke mutluluklar dilerim