Yeni evim -tedirginlik hali

kira 800 cıkyor
kredi 2650:)))

hala alısamadın mı evıne peki

Oo baya fark varmış, pardon o zaman :) Ama ödenir Allahın izniyle. Borç yapılmadan olmuyor bazı şeyler.

Yok maalesef. Benim durumum çok farklı. Kayınpederimin evi. 50 senelik dökülen bir bina... Sanırım ölene kadar burdayım gidişat onu gösteriyor :) Benimki farklı bir durum yani. Ev olduğu için eşim borca girip ev almak istemiyor, üstelik kayınvalidemi falan hiç sevmiyorum. Onun şimdiki evi de yakın bana. Borç bile güzel geliyor bana yani :)

Fark var ama sitede tek 800 e biz kaldık
Şimdi cık dese en uygunn tutacağımız ev 1200-1300

Acaba yeni evinizi pek begenmediniz mi? Yoksa borc icine girmek mi sizi tedirgin ediyor ? Valla tr ye bilmiyorum ama yurt disinda 1000 euro luk bile kredi ceksen banka zorunlu sigorta parasi aliyor yani zorunlu sigorta oduyorsunuz cektiginiz miktara gore sigorta beledi degisiyor elbet ama is kaybi olum veya herhangi saglik nedeniyle krediyi odeyememe gibi durumlarda sigorta devreye giriyor. Orda nasil bu isler bilmiyorum direk haciz mi geliyor. En kotusunu dusunmeyin bence artik borcsuz kimse ev sahibi olamiyor insallah sikintisiz odersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…