yeni ev kurarken neler alinmali?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
yeni duzen kuruyoruz ve liste yapmaya karar verdim yardimci olurmusunuz?

bütcemiz yerinde ve bekar evinden aile evi yapmak istiyoruz..

Öncelikle hayirli olsun canim,ben evlenirken odalara göre liste yapmisdim,bence en önemli ve zor olan yer mutfak ALLAH yardimcin olsun...

Konu, icerigi sebebiyle ilgili başlığa tasinmistir.

Ay ne sirin ya :6:
Mutfagi tamamladiniz mi gerisi kolay bence..
Yeni carsaflar falan alabilirsin eger yataginiz varsa :emir_bebek:

Sen mario adında yabancı sevgilisi olan kız değil misin?Onla mı evleniyorsun?Kaçtın mı yoksa?

Son düzenleme:
bir yatak odası takımı çarşaf, nevresim,yatka örtüsü vs..sonracıma bir koltuk takımı bir masa sandalye bir tv bence büyük eşya olarak bunlar yeter.mutfak içinde beyaz eşya varsa çalışı durumdaysa atma israf yazık...kabını kaşığını ıvır zıvır mutfak eşyanı zamanla tamamlarsın.ilk olarak bir çelik tencere takımı bir çaydanlık bir düdüklü tencere bir su bir çay takımı günlük yemek tabakları aklıma gelen bunlar..çeyiz topiğine baksan daha iyi fikir alabilirsin aslında..umarım herşey gönlünüzce olur ve yoluna girer:nazar:

Ailenle kötü olmana çok üzüldüm.Neden kovdular?Aranızda geçen şeyi mi öğrendiler?
Eğer bu çocuk hevesini alıp vazgeçerse ,ailenle de kötü oldun...Yabancılarda boşanma yaygındır biliyorsun..İnşallah öyle birşey yaşamaz,yarı yolda bırakılmazsın.Bu arada onlarla irtibat kurmaya çalış arada..Almanya'da mısınız?

Bir de mario'yla evlenecekseniz islami nikah da yaptırmayı ihmal etme.Resmi nikahı da ihmal etme.(Aslında müslüman olmayanla evlenmek doğru değildir dinimizde bunu da bilgi olarak söyleyeyim,müslüman olsa iyi ama bu konudaki dindarlığını bilmiyorum,sadece bilgin olsun diye söylüyorum.)

Mutluluklar..

yeni duzen kuruyoruz ve liste yapmaya karar verdim yardimci olurmusunuz?

bütcemiz yerinde ve bekar evinden aile evi yapmak istiyoruz..
öncelikle merhaba allah kolaylık versin umarım herşey dilediğin gibi olur sana bir tafsiyem olur koltukların için bu adrese bir bak derim çok şık takımlar ve bütçeye uygun hemde ben aldım bir köşe çok memnunum sayfaya faceden bak Google yaz M&B TASARIM Diye ilk çıkan sayfa çokta mütevazi ve yardımcılar şimdiden hayırlı olsun yeni evin

Tatlım seni takip ediyordum. Demek evleniyorsun..atılmana çok üzüldüm, keşke tatlılıkla çözülseydi bu iş. Herneyse, hakkında hayırlısı olsun..

Back
X