Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni ev düzecekler mobilya degistirecekler fikir icin...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
The%20Living%20Room.JPG

canım hepsi çok güzel bence siyah koltuk mobilya tercih etme durmadan toz kapıyor,beyazlar çok güzel ama temizliği nasıl bilemem deri koltuk ev için pek ideal değil bence ben aldım hemde siyahlı bi şey temizliği kolay ama üstüne birşey örtmeden kullanılmıyor...yinede sen bilirsin tabi.

canım hepsi çok güzel bence siyah koltuk mobilya tercih etme durmadan toz kapıyor,beyazlar çok güzel ama temizliği nasıl bilemem deri koltuk ev için pek ideal değil bence ben aldım hemde siyahlı bi şey temizliği kolay ama üstüne birşey örtmeden kullanılmıyor...yinede sen bilirsin tabi.

Canim ya benimde siyah siyahmi bir daha asla dedirtti bana hakikaten simdi acik renklerde düsünüyorum bakalim hangisinde karar kilacagim...

canım bende yeni evime taşınıcam evim çok küçük olduğu için köşe aldım gerçi büyük olsada alırdım hem modern hemde çok şık bence tabi.açık renk alacaktık ama bebek geleceği için koyu renk aldık koltuğun iskeleti beyaz deri oturma ve yaslanma minderlerini de mor seçtik ve süpper oldu kırmızı yapacaktık ama son anda mor yaptık ama kırmızıda çok güzel oluyor yalnız tonunu iyi seçmek lazım kıpkırmızı olunca göz yoruyor.mor koyu bi renk olduğu için geri kalan herşeyi açık renk seçtim tül hariç onuda mor yaptım yalnız bunda salonun küçük olmasının etkisi var koyu gri mi yapsam dedim bi ara ama çok soğum büro tipi olacak diye vazgeçtim kahverengiden nefret ediyorum ama modası asla geçmez o avantajı var kirlenme derdim olmasa her hafta eve kadın gelse ben açık krem yada beyaz yapardım aksesuarları koyu renk yapardım umarım yardımcı olabildim

ben ferah ve rengarenk şeyleri seviyorum.siyahlar griler bana göre değil.
ilk fotodaki fıstıkyeşili duvarları olan beyaz kolyuklu ve yeşil kırlentli olan muhyeşem bi takım.eve gelince insan derin bi ohhh çeker o takımı görünce.
mutfak olatak da sarı olan ankastre mutfak ergonomik.benim de evimin mutfağı ankastre ama eşim benle tanışmadan önce yaptırmış.görüntü güzel kullanış sıfır.sarı olan hem kullanışlı hem güzel.yeni bi evim olsa hayırlısıyla`, kesin ikisini seçerdim canım

ilk sayfadaki siyah deri köşe koltuga bayıldım, biz nişanlımla siyah deri hastasıyız kaçışı yok siyah deri alıncak=)

ilk sayfadaki siyah deri köşe koltuga bayıldım, biz nişanlımla siyah deri hastasıyız kaçışı yok siyah deri alıncak=)

canım bende cok deri istemistim ama kullanıslı deil yazın terletir kısın üşütür sürekli kayarsınız yani kullanıslı bişi olsun dersen tavsiye etmiyorum
gorunus olarak bende hastasıyım ama kullanıslı olmadıgı için almadım :kedi:

2. resimdeki koltuklar benim koltuklarım :):):):) kesinlikle çok rahat evime gelen misafirler koltuklarımda uyuya kalıyor :) ayrıca temizliği çok rahat kılıflı çünkü.

beyaz koltukların hepsi birbirinden şık cnm,ben özellikle köşe koltukları tercih ediyorum...

ilk sayfadaki 3. mesajının en altındaki köşeli takım
illk sayfa 5. mesajındaki beyaz köşeli takım merdiven var yan tarafında
2. sayfadaki kırmızı mutfak,

bende bunları tuttum canım

ay böyle değişik bir anlatım oldu ama yeni üyeyim resim yollama hakkım yok sanırımm mecbur böyle anlattım hihoyyyt

Son düzenleme:
hepsi cok güselde markasını yazmamısın canım sanırsamm baktım rastlayamdımm

çoğu koyu renkli ve karışık geldi bana içimi daraltıyo koyurenk mobilyalar benim bana göre en güzeli açık renk olanlar tercih meselesi tabiikii...

X