Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni ev düzecekler mobilya degistirecekler fikir icin...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Kidsmill+Jugendzimmer+Kubus_gr.jpg

66869-CUBO-Bett-lila.jpg
480358361_01.jpg

hepsi çok güzel eline sağlık
ama niye bu kadar ısrarla yorum yazılmasını istiyosun anlayamadım??

hepsi çok güzel eline sağlık
ama niye bu kadar ısrarla yorum yazılmasını istiyosun anlayamadım??

Canim yorum istiyorum fikirlerinizi almak icin cünkü bende yakinda ev degistirecegim sizin fikirlerinizde benim icin önemli o yüzden yorum istiyorum yani fikirlerinizi belirtin diyorum yoksa yorum icin degil israrim.Fikirlerinize ihtiyacim var.Mesela siyah denedim hic temizligi göstermiyor kaptigi toz tüy vs. kötü siritiyor beyaz cok cabuk kirlenir o yüzden yorum yani fikirlerinizi yazin diyorum.Sevgiler.

kizlar duvar stickerleri icin ic mekan obje ve aksesuara bakabilirsiniz oradanda fikir alabilirsiniz.Duyurulur.

Son düzenleme:
Ben kırmızı koltuklara mutfaktada ilk kırmızı olan mutfağı çok beğendimmm çok güzel şeyler emeğine sağlık canım.duvar stickerlarını çok severim çok asil ve şık bi kombinasyon bende kendi evimde denicem :)

hayatım hepsi çok güzel, alkisalkisalkisbence alırken odanın büyüklügüne şekline görede düşün, ahşaplarda açık rengi sec bence tozu hiç belli etmiyo:jeyyar:sengözlerimebaksanab,ayrıca koltukların kollarını deri kaplı alırsan temizlik sorunun bi miktar azalmış olur...derim...

temizlikte çokmu tembelim nesengözlerimebaksanab:jeyyar:
kolay gelsin canım,şimdiden hayırlı olsun yeni eşyaların:nazar:

hayatım hepsi çok güzel, alkisalkisalkisbence alırken odanın büyüklügüne şekline görede düşün, ahşaplarda açık rengi sec bence tozu hiç belli etmiyo:jeyyar:sengözlerimebaksanab,ayrıca koltukların kollarını deri kaplı alırsan temizlik sorunun bi miktar azalmış olur...derim...

temizlikte çokmu tembelim nesengözlerimebaksanab:jeyyar:
kolay gelsin canım,şimdiden hayırlı olsun yeni eşyaların:nazar:

Canim fikir icin tesekkür ederim bende koltuklari deri düsünüyorum simdilik bakiyorum rengine karar veremedim.

X