Sen bakma canım bize, niyetine bir girin de Allah verir bi kolaylığını
Hayırlı olsun o zaman şimdiden canımBUgün saat 3'te tapumuzu alıyoruz Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun o zaman şimdiden canım
Bizde aldık tapuyu bugün
hayırlı olsun krisriana
evlendikten sonra alınan mallar %50 dir o yüzden ha senin üstüne ha eşinin üstüne farketmez zaten yarı yarıya hak sahibisiniz ikinizin oluyor yani
olsun canım güle güle oturun herkese kısmet olur inş iyi almışsınız gerçekten ama
niyeti geçtik canım evi aldık peşinatı filan verdik şimdi bitmek üzre ev teslim edilcek hale geldikten sonra kalan parayı kredi çekerek verecez tapuyu alacaz duvarları boyanıyor şimdi krediler yükseldi diyinceölüyordum varya bekliyordum yükselmesini ama bir ay daha sabretsin ya
Hayırlı olsun o zaman şimdiden canım
Bizde aldık tapuyu bugün
tapuyu alan arkadaslarım hayırlı ugurlu olsun gule gule oturalım ınsallah
hadı hep beraber tapu bayramı yapalım
kızlar bu arada tapu sızın ustunuzemı eşinizinmı yada berabermı.şimdi tapu benım ustume oldu eşim yanımda olmadıgı ıçın fakat ben ıkımızın ustune olsun ıstıyorum evlı oldugumuz ıçın ıkımızınmı gözukcek yoksa baska bı ışlem yapmamız gerekıyormu.
tapuyu alan arkadaslarım hayırlı ugurlu olsun gule gule oturalım ınsallah
hadı hep beraber tapu bayramı yapalım
kızlar bu arada tapu sızın ustunuzemı eşinizinmı yada berabermı.şimdi tapu benım ustume oldu eşim yanımda olmadıgı ıçın fakat ben ıkımızın ustune olsun ıstıyorum evlı oldugumuz ıçın ıkımızınmı gözukcek yoksa baska bı ışlem yapmamız gerekıyormu.
çok sagol cnm öyle oldugunu bılıyordum fakat ıstedımkı ısmımın yanında esımın ısmınıde göreyım.
sağol canım,evet gerçekten uygun oldu fiyatı
Daha çok çok yükselmedi canım ama elinizi çabul tutun derim bence ya siz başvuruyu yapın şimdiden işlemelr ne zaman başlarsa o anki faziden hesaplanacak krediniz. Siz gidip başvuruyu yapın bence hesabınız açılsın -ki fazilerin yükseldiği zamana kalmasın. bankaya gittiğinizde zaten size bilgi verecekler. Kredi başvurunca anında vermiyorlar ki zaten evrakları tamamlayacaksınız, ne bileyim exper falan gelecek..
Tapuyu alanlara hayırlı uğurlu olsun, henüz almayanlara da darısı başına inş. en kısa zamanda onlar da yaşasın bu heyecanı
Ev eşimin üzerine olacak ama kanuna göre evlendikten sonra alınan bütün taşınmazlar eşler arasında %50 olarak pay ediliyor zaten. Ekstra bir işleme gerek olduğunu zannetmiyorum :44:
banka konuşayım ama eksper iki gün içinde geliyor bankaya gideyim yarın ilk iş olarak
vee bizim de artık bizim de bir evimiz var, tapumuzu aldık bayanlarAllah'ım sana sonsuz hamd ve şükürler olsun
güle güle huzurla sağlıkla otur ceyda Allah ağzınızın tadını bozmasın canım
hayırlı ugurlu olsun cnm.darısı basımmıza
vee bizim de artık bizim de bir evimiz var, tapumuzu aldık bayanlarAllah'ım sana sonsuz hamd ve şükürler olsun
oyy cnm benım hayırlısı olsun çok guzel bı duygu gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?