• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

kızlar kredim onaylanmış birazdan sözleşmeye imzaya gidecem eksper gidecek sonra eksperin sonucuna göre ne kadar yada verip vermeyecekleri belli olacak dua edin ya eksperden korkuyorum çok

off benim bütün sevincim gittii diyebilirim sadece ev almakla bitmiyor dünya kadar masraf çıktı çok bunaldım anlıycanız kılar bu akşam çok kötüyüm borc depresyonuna girdim:(
Kimseden bişe almakta istemiyorum zaten kimsenin de bişe veresi yok diyebilirim ev aldım hiçmi kimse birşeye ihtiyacın varmı diye sormaz ya ben olsam ölürüm bişe alana kadar ille alırım yani o derece almasam bile para veririm elim çok açık eşim allahtan cimri yani:)
Kayınvalidemii çok severim tabi ıvır zıvır masrafları öder sağolsun ama kaynımda ev aldı onlara yardım edemedi şimdi bana yardım etse birine ettim birine edemedim diye canı sıkılır eminim sıkılır zaten kayınvalidemde evinin içini yaptırıyor oda heves ediyor kendi evine ay başıma ağrılar girdi kızlar.

off benim bütün sevincim gittii diyebilirim sadece ev almakla bitmiyor dünya kadar masraf çıktı çok bunaldım anlıycanız kılar bu akşam çok kötüyüm borc depresyonuna girdim:(
Kimseden bişe almakta istemiyorum zaten kimsenin de bişe veresi yok diyebilirim ev aldım hiçmi kimse birşeye ihtiyacın varmı diye sormaz ya ben olsam ölürüm bişe alana kadar ille alırım yani o derece almasam bile para veririm elim çok açık eşim allahtan cimri yani:)
Kayınvalidemii çok severim tabi ıvır zıvır masrafları öder sağolsun ama kaynımda ev aldı onlara yardım edemedi şimdi bana yardım etse birine ettim birine edemedim diye canı sıkılır eminim sıkılır zaten kayınvalidemde evinin içini yaptırıyor oda heves ediyor kendi evine ay başıma ağrılar girdi kızlar.

ay cnm dur bı sakın ol halolur bişekılde.borç yiğidin kamçısıdır demişler:29:gunden gune ödenir.sıkma canını.valla bizdede var dahada alıcaz gıbı görunuyo kombi takılacak,tapuya verılecek,evın taksıdı,mobılyalar daha sayayımmı...allah yardımcımız olsun....:2::2:

ay cnm dur bı sakın ol halolur bişekılde.borç yiğidin kamçısıdır demişler:29:gunden gune ödenir.sıkma canını.valla bizdede var dahada alıcaz gıbı görunuyo kombi takılacak,tapuya verılecek,evın taksıdı,mobılyalar daha sayayımmı...allah yardımcımız olsun....:2::2:

bende hep öyle diyorum canım ödenir ödenir diyordum öderiz tabi sorun değil ama buğün evime gittim perde için ölçü almaya arkadaşım perdeci benim. yatak odası mobilyam çokk büyük kızda ölçüden felan güzel anlıyor senin yatak odan sığmaz odaya dedi hep canım sıkıldı neyse buğün ayrdıdan bankaya para ödedik 128 tl daha gereksiz bişe elde avuçta hiç bişe kalmadı hergün yeniden birşey çıkıyor.
ama buğün bütün sinirimi bankadan krediyi çektiğimiz adamdan aldım onun hatasından dolayı 128 tl ödedik ama ben hala sinirliyim.

kris Allah yardımcımız olsun hepimizin borçsuz birşey olmuyorda Allah ödeyebilcek güç versin

ben eşya almayacam zamanla yavaş yavaş bakalım herşey bir anda olmuyor

kris Allah yardımcımız olsun hepimizin borçsuz birşey olmuyorda Allah ödeyebilcek güç versin

ben eşya almayacam zamanla yavaş yavaş bakalım herşey bir anda olmuyor

aminnn canım:(bende eşya almıyorum yeni evliyim zaten ama perdesiydi avizesiyi bir dünya tuttuu eşimede bişrşey söylemedim üzülmesin diye artıkk bakacaz çaresine ablamıı arayacam birazdan ev hediyesi olarak perdeleri yaptır diyeceğim:))
avizeyide en ucuzundan alırım şimdilik.

aminnn canım:(bende eşya almıyorum yeni evliyim zaten ama perdesiydi avizesiyi bir dünya tuttuu eşimede bişrşey söylemedim üzülmesin diye artıkk bakacaz çaresine ablamıı arayacam birazdan ev hediyesi olarak perdeleri yaptır diyeceğim:))

aslında avize şart değil zamanla yavaş yavaşda alabilirsin yada arkadaşlarına ev hediyesi alacak olanlara pay edebilirsin

gel cnm beraber ağlarız valla benım herif her şey tam olacak sonra benım başımı ağrıtma dıyo.yavaş yavaş öderım ben dıyo.kıyamıyomda.bızım hıç eşyamız olmadıgı için her sey almak zorundayız :(olmuşkende dayanıklısı olsun dıyoruz.şimdilik banka yerıne tanıdıkları seçiyoruz ama bakalım....oy oyyyyy.bu gece eltımın oğlunun sunnetı vardı bacaklarım kırıldı.yorgunum yorgunnn:58:

bende avizeleri yeni seçtım cnm int.aldık.perdeler var sırada....hadi bakalım kolay gelsin:97:

gel cnm beraber ağlarız valla benım herif her şey tam olacak sonra benım başımı ağrıtma dıyo.yavaş yavaş öderım ben dıyo.kıyamıyomda.bızım hıç eşyamız olmadıgı için her sey almak zorundayız :(olmuşkende dayanıklısı olsun dıyoruz.şimdilik banka yerıne tanıdıkları seçiyoruz ama bakalım....oy oyyyyy.bu gece eltımın oğlunun sunnetı vardı bacaklarım kırıldı.yorgunum yorgunnn:58:

yokk kızzz benim koçişkom kızıyor o pek borç sevmez biran önce bitsin diye bakar benim elimede para geçmesin uçar gider hemen:)
ooo döktürdün yaniii canım bizim yerimizede oynasaydın.

$Fotoğraf0234.jpg

kızlar dün evimin fotoğrafını çektim

kızlar sıra geldi mutfak tezgahı seçimine sanırm mermeritte karar kılcam granir istemiyorum çimstone çok pahalı hemde evye kısmı mermeritte bütün oluyor kenarlarıda ama çim stonede farklı o yüzden mermerit gibime geliyor

dolap la tezgah arası fayansları seçtim siyah gri krem ve gümüş simli irili ufaklı kare dikdörtgen karışık taşlar

armatürlerde spiralli lere bakıyorum ama kullanan yorum yapan kimse bulamadım

birde kolidor boyunca doğal gaz borusunu getirmişler duvara gömülmüyormuş sinir oldum ya

mutfak dolaplarının iskeleti konuldu mutfak dolaplarını yapan ustanın eşi bu akşam doğuma alınmış artık bir hafta uğramaz

Back