• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

Sen bakma canım bize, niyetine bir girin de Allah verir bi kolaylığını :34:

niyeti geçtik canım evi aldık peşinatı filan verdik şimdi bitmek üzre ev teslim edilcek hale geldikten sonra kalan parayı kredi çekerek verecez tapuyu alacaz duvarları boyanıyor şimdi krediler yükseldi diyince :53: ölüyordum varya bekliyordum yükselmesini ama bir ay daha sabretsin ya

tapuyu alan arkadaslarım hayırlı ugurlu olsun gule gule oturalım ınsallah
hadı hep beraber tapu bayramı yapalım:66::66::64::64:

kızlar bu arada tapu sızın ustunuzemı eşinizinmı yada berabermı.şimdi tapu benım ustume oldu eşim yanımda olmadıgı ıçın fakat ben ıkımızın ustune olsun ıstıyorum evlı oldugumuz ıçın ıkımızınmı gözukcek yoksa baska bı ışlem yapmamız gerekıyormu.

evlendikten sonra alınan mallar %50 dir o yüzden ha senin üstüne ha eşinin üstüne farketmez zaten yarı yarıya hak sahibisiniz ikinizin oluyor yani

olsun canım güle güle oturun herkese kısmet olur inş iyi almışsınız gerçekten ama

sağol canım,evet gerçekten uygun oldu fiyatı
niyeti geçtik canım evi aldık peşinatı filan verdik şimdi bitmek üzre ev teslim edilcek hale geldikten sonra kalan parayı kredi çekerek verecez tapuyu alacaz duvarları boyanıyor şimdi krediler yükseldi diyince :53: ölüyordum varya bekliyordum yükselmesini ama bir ay daha sabretsin ya

Daha çok çok yükselmedi canım ama elinizi çabul tutun derim bence ya siz başvuruyu yapın şimdiden işlemelr ne zaman başlarsa o anki faziden hesaplanacak krediniz. Siz gidip başvuruyu yapın bence hesabınız açılsın -ki fazilerin yükseldiği zamana kalmasın. bankaya gittiğinizde zaten size bilgi verecekler. Kredi başvurunca anında vermiyorlar ki zaten evrakları tamamlayacaksınız, ne bileyim exper falan gelecek..
Hayırlı olsun o zaman şimdiden canım:66:
Bizde aldık tapuyu bugün:64:

kızlar bu arada tapu sızın ustunuzemı eşinizinmı yada berabermı.şimdi tapu benım ustume oldu eşim yanımda olmadıgı ıçın fakat ben ıkımızın ustune olsun ıstıyorum evlı oldugumuz ıçın ıkımızınmı gözukcek yoksa baska bı ışlem yapmamız gerekıyormu.

Tapuyu alanlara hayırlı uğurlu olsun, henüz almayanlara da darısı başına inş. en kısa zamanda onlar da yaşasın bu heyecanı :64::64::64:

Ev eşimin üzerine olacak ama kanuna göre evlendikten sonra alınan bütün taşınmazlar eşler arasında %50 olarak pay ediliyor zaten. Ekstra bir işleme gerek olduğunu zannetmiyorum :44:

Direk eşimin üstüne ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden erkeğe yakışır diye düşünüyorum eşim de lafını bile ettirmez zaten.
Canım fark eden hiç birşey yok zaten herşey % 50 düşüyor kii Allah o günleri göstermesin.

çok sagol cnm öyle oldugunu bılıyordum fakat ıstedımkı ısmımın yanında esımın ısmınıde göreyım.

küçük ayrıntılara fazla takılma bence çünkü ikinizin üstüne yaptırmak istersen ekstra masraf olucak.. başka bişey aldığınızda o da eşinin üstüne yaparsınız olur biter sen evinin keyfini çıkar :29:

Son düzenleme:
sağol canım,evet gerçekten uygun oldu fiyatı

Daha çok çok yükselmedi canım ama elinizi çabul tutun derim bence ya siz başvuruyu yapın şimdiden işlemelr ne zaman başlarsa o anki faziden hesaplanacak krediniz. Siz gidip başvuruyu yapın bence hesabınız açılsın -ki fazilerin yükseldiği zamana kalmasın. bankaya gittiğinizde zaten size bilgi verecekler. Kredi başvurunca anında vermiyorlar ki zaten evrakları tamamlayacaksınız, ne bileyim exper falan gelecek..

Tapuyu alanlara hayırlı uğurlu olsun, henüz almayanlara da darısı başına inş. en kısa zamanda onlar da yaşasın bu heyecanı :64::64::64:

Ev eşimin üzerine olacak ama kanuna göre evlendikten sonra alınan bütün taşınmazlar eşler arasında %50 olarak pay ediliyor zaten. Ekstra bir işleme gerek olduğunu zannetmiyorum :44:

banka konuşayım ama eksper iki gün içinde geliyor bankaya gideyim yarın ilk iş olarak

sagolun arkadaslar ya ne bıleyım eşim bışı alcak olsa senın ustune yapcam falan dıyor hanı ona karsı saygısızlık yapmış gıbı olmak ıstemedıgımden duşunmuştum.amannn yok o masraf ışıne hıç gırmeyelık çok para gıdıyor gercekten

vee bizim de artık bizim de bir evimiz var, tapumuzu aldık bayanlar :65::65::65: Allah'ım sana sonsuz hamd ve şükürler olsun

Back