• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

vee bizim de artık bizim de bir evimiz var, tapumuzu aldık bayanlar :65::65::65: Allah'ım sana sonsuz hamd ve şükürler olsun

Aahhh o ne güzel bir duygudur,Allahım olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlı uğurlu olsun canım benim güle güle oturun
biz de geçen yıl ev sahibi olmuştuk tapu dairesinden çıktık tapu elimizde eşimle birbirimize bakarak "bu ev şimdi bizim mi"diye salağa bağlanmıştık.
gerçekten çok güzel bir duygu.tekrar güle güle otur ceydoşummm...

Aahhh o ne güzel bir duygudur,Allahım olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlı uğurlu olsun canım benim güle güle oturun
biz de geçen yıl ev sahibi olmuştuk tapu dairesinden çıktık tapu elimizde eşimle birbirimize bakarak "bu ev şimdi bizim mi"diye salağa bağlanmıştık.
gerçekten çok güzel bir duygu.tekrar güle güle otur ceydoşummm...

Sağolasın güzelim gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin. Hep diyordum zaten iki göz oda olsun ama bizim olsun diye.. BU zamana kısmetmiş oldu sonunda :69: Siz de güle güle mutlulukla, ileride kısmetse bebişlerinizle oturun evinizde inş. :54: ben de durmadan tapuya bakıyorum her noktasını okudum ne yazıyor diye :60:

canlarım ben bugun daha bı mutluyum eşim yenı göreve baslıcagı yerden evı tuttu az önce 0 bınaymış mutfak dolapları lakeymış sıyah krem banyo kocamanmış odalar super resımlerını gönderdı bayıldım ben ılk ben oturcam en çokta ona sevındım 130 m2 miş hemen tasınmak ıstıyorum ayrıca sıtenın ıçınde kreşide varmış tam oglum için

canlarım ben bugun daha bı mutluyum eşim yenı göreve baslıcagı yerden evı tuttu az önce 0 bınaymış mutfak dolapları lakeymış sıyah krem banyo kocamanmış odalar super resımlerını gönderdı bayıldım ben ılk ben oturcam en çokta ona sevındım 130 m2 miş hemen tasınmak ıstıyorum ayrıca sıtenın ıçınde kreşide varmış tam oglum için

maaşallah ya ne güzel.. sıfır bir daire olması daha iyi oluyor tabii. hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun :66:
hayırlı olsun evleriniz
Rabbim huzuru ve sevgiyi aratmasın içerisinde...

sağol canım aminn :71:

günaydın hayırlı cumalar kızlar

dün akşam müthait aradı krediyi çekin dedi şimdi eşim bankaları araştırıyor en uygun krediyi veren yerden başvuru yapacaz bugün dua edin kızlar yaa içim sıkılıyor şu borç işlerinden hele bankaya borçlu olunca

dün akşam müthait aradı krediyi çekin dedi şimdi eşim bankaları araştırıyor en uygun krediyi veren yerden başvuru yapacaz bugün dua edin kızlar yaa içim sıkılıyor şu borç işlerinden hele bankaya borçlu olunca

Allah yardımcınız olsun canım.sıkma canınııı ele borçlanmaktansa bankaya borçlanmak daha iyidir.

kızlarrr başlıyorum benn yavaş yavaşş kolilemeye muftaktan açılışı yaptım bakalım:3:

hadi bakalım gazan mübarek olsun :60::60: kolay gelsin canım :70:

kalbini ferah tut canım, kredi ödemeseydin bu kez de elalaeme kira borcu ödeyecektin hem de hiç bitmeyen bir borç olacaktı bu en azından bir sürenin sonunda o ev senin olacak bu yönden düşün tatlım. hayırlı uğurlu olsun şimdiden :71:

kızlar aranıza yeni katıldım .bizimde gündemde ev alma mevzusu var.yalnız eşimin sicili pek temiz olmadığından birçok banka red yanıtı verecektir diye düşünüyoruz.bu durumda görümceme kredi çektirip ödeyeceğiz.kendisi öğretmen ve bekar ona verirler.tabi keşke ona kalmadan bize verseler ama bakalım.eşimin bir arkadaşı kredi konusunda yardım edecekti eşi banka da şef olursa orası olur ancak gibi duruyor.

ama biz öyle bir konumdayız kişimdi uzun anlatmayayım.mutlaka ev almalıyız yoksa 11.000 gibi bir parayı sokağa atmış olacağız.o para 1 yıllık kredi ödememiz olabilir halbuki.

eşimle geçen istediğimiz bölgedeki evlere baktık.iki tanesini baya beğendim.babamı çağırıp pazarlık yapmasını isteyeceğim.bir de 2+1 den çıktığım için salon döşemem lazım onu da babama aldırayım diyorum e kızı ev sahibi oluyor yapsın o kadar kıyak.

eşimde kendi ailesinde 3-5 ayarlarsa tapu masrafları,evin ıvırı zıvırı da oradan çıkar.biz de 70000 çekip işimizi halleder.aylık 950 ytl ödemeyle 10 yılda bitiririz diye düşünüyoruz.

Allahım inşallah isteyen herkese ve bize de nasip et

biz de ev aldık yerleşeceğiz bu hafta
kaynanm gelecek 1 temmuza kadar yerleşmiş olacağızz ,
bir ara da salonu düzmem lazım eşyam yok salon için :D

Allah isteyen herkese nasip etsin bize de ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bir de bebeğim olursa içinde ohhh :)))

kızlar aranıza yeni katıldım .bizimde gündemde ev alma mevzusu var.yalnız eşimin sicili pek temiz olmadığından birçok banka red yanıtı verecektir diye düşünüyoruz.bu durumda görümceme kredi çektirip ödeyeceğiz.kendisi öğretmen ve bekar ona verirler.tabi keşke ona kalmadan bize verseler ama bakalım.eşimin bir arkadaşı kredi konusunda yardım edecekti eşi banka da şef olursa orası olur ancak gibi duruyor.

ama biz öyle bir konumdayız kişimdi uzun anlatmayayım.mutlaka ev almalıyız yoksa 11.000 gibi bir parayı sokağa atmış olacağız.o para 1 yıllık kredi ödememiz olabilir halbuki.

eşimle geçen istediğimiz bölgedeki evlere baktık.iki tanesini baya beğendim.babamı çağırıp pazarlık yapmasını isteyeceğim.bir de 2+1 den çıktığım için salon döşemem lazım onu da babama aldırayım diyorum e kızı ev sahibi oluyor yapsın o kadar kıyak.

eşimde kendi ailesinde 3-5 ayarlarsa tapu masrafları,evin ıvırı zıvırı da oradan çıkar.biz de 70000 çekip işimizi halleder.aylık 950 ytl ödemeyle 10 yılda bitiririz diye düşünüyoruz.

Allahım inşallah isteyen herkese ve bize de nasip et

ho
biz de ev aldık yerleşeceğiz bu hafta
kaynanm gelecek 1 temmuza kadar yerleşmiş olacağızz ,
bir ara da salonu düzmem lazım eşyam yok salon için :D

Allah isteyen herkese nasip etsin bize de ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bir de bebeğim olursa içinde ohhh :)))

hoşşgeldınız gule gule oturun kızlar.allah borçlarımızı ödememızdede yardımcımız olsun inş...

Back