• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

slm kızlar nasılsınız göruşmeyelı bende ankaraya gıdıp evımızı yerlestırdık hepberaber samsuna gectık kayınvalıdemlere kendı evım ordaydı ya dış cephede bıttı çok şukur bugun ıstanbula eltıme geldık hepberaber ıyı gezdık ya evım çok guzel oldu yerleştım tokıye basvuruda bulunduk almak ıçın cvp beklıyoruz ınsallah olur.10 gun ıstanbuldayız daha sonra ızmıre gecıcez esımın ıspartada arkadası var yenı evlendı onlar davet ettı temmuz sonu ıspartadayız hepberaber 2 gunluk antalya gezısı yapıp evıme gecıcez ınsallah allahım nasıp ederse.şimdiki yerleştıgım evın resımlerı var pc ye atınca eklerım bende

kızlar ben herşeyi topladım evde tabak çanak ne var ne yok koliledim ama hala taşınamadım off sinirim bozuldu yaa 1 ay olacak yakında evi alalı ama ev sahibi yani eski ev sahibi oldu şimdi:)çıkmadılar hala evden birşeyde soramadık ayıp olur diye onlarda da hiç ses seda yok bizde sormaya çekiniyoruz eşimle bende haftaya izne ayrılıyorum ondan sonrada ramazan zaten eğerki çıkmazlarsa 1 ay daha kira vermek zorunda kalacağım ve ramazanda nasıl taşınacağım:17::17:

mandalinacımm tebriklerrr güle güle otur canım:)

sağol Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hepimize

kızlar ben herşeyi topladım evde tabak çanak ne var ne yok koliledim ama hala taşınamadım off sinirim bozuldu yaa 1 ay olacak yakında evi alalı ama ev sahibi yani eski ev sahibi oldu şimdi:)çıkmadılar hala evden birşeyde soramadık ayıp olur diye onlarda da hiç ses seda yok bizde sormaya çekiniyoruz eşimle bende haftaya izne ayrılıyorum ondan sonrada ramazan zaten eğerki çıkmazlarsa 1 ay daha kira vermek zorunda kalacağım ve ramazanda nasıl taşınacağım:17::17:

ayıbı yokki bunun ramaz geliyor taşınma işide oruçlu çok zor olur hem ev sahibi kiraya zam da yapacak her ay kira ödüyoruz kusura bakmayın ama artık satışda oldu filan diyin keşke baştan konuşsaydınız onların yaptığı ayıp aslında sizin sormanız en doğal hakkınız bir şey demezseniz bir kaç yıl kirada vermeden oturabilir ne düşüncede olduklarını öğrenmek lazım

kızlarrr taşındımm ben ohh mis gibi oldu evim bu akşam ilk defa yeni evimde yatacağım çok güzel bir duygu :)
darısı diğer arkadaşların başına öpüyorum sizii:21:

ben de varım kızlar, geçen yıl haziranda evlendik şimdi evimizi alıyoruz. bugün ekspertiz gelecek haftaya kredi çıkarsa sanırım hafta sonu da taşınırız. taşınmak bana çok zor geliyor. evden eve taşıyanlara vereceğiz ama ev taşımanın püf noktaları nelerdir? kolaylaştırmak için ne yapmamız gerekir?
kuzenim çekmecelerini falan hiç boşaltmadan streç filmle kaplamıştı taşınınca hemen aldı yerine koydu gayet rahattı

ben de varım kızlar, geçen yıl haziranda evlendik şimdi evimizi alıyoruz. bugün ekspertiz gelecek haftaya kredi çıkarsa sanırım hafta sonu da taşınırız. taşınmak bana çok zor geliyor. evden eve taşıyanlara vereceğiz ama ev taşımanın püf noktaları nelerdir? kolaylaştırmak için ne yapmamız gerekir?
kuzenim çekmecelerini falan hiç boşaltmadan streç filmle kaplamıştı taşınınca hemen aldı yerine koydu gayet rahattı[/

hadi hayırlı olsun o zaman canım inşallah biran önce onaylanır taşınırsın.
çokkk zor hemde taşınmak ben mafoldum valla çok yoruldum bütün yıllık iznim ev taşımakla geçti ben nakliyatcı felan tutmadım çok zedeliyorlar onlar ya:( masraflı geldi bana zaten elde avuçta ne varsa gidiyor onada para vermeyelim dedik zaten yakındı taşındığım yer arkadaşlarımız geldi hep birlikte taşıdık hiç de bişe olmadı eşyalarıma güzelce sardım özellikle beyaz eşyalırımı çizik bile yok valla.

kuzenim çekmecelerini falan hiç boşaltmadan streç filmle kaplamıştı taşınınca hemen aldı yerine koydu gayet rahattı

hayırlısı olsun inşalalh

streç filmle kaplamak pratik fikirmiş

ben zaten çekmecelerine bez seriyorum bezin yarısı altta kalıyor üstüne eşyalarımı katlayıp diziyorum bezin kalan yarısı ilede eşyaların üstünü kaplıyorum hem açıldığında içinde olan biten görünmüyor hemde toz sararma filan olmuyor hemde düzenli duruyor taşırkende kaldırıp hurça koydummu kalıp gibi duruyor taşındıktan sonra içindeki tek tek dizmek yerine yine kalıp gibi alıp koyuyorum

sağolun kızlar, bizim tanıdık nakliyeci var ona vereceğiz çok güzel taşıyormuş gerçi taşınacağımız ev de yakın ama daha iyi taşıyacaklarını düşünüyorum memnun kalanlar var çünkü. ekspertiz de yoğunluktan dolayı bugün gelememiş pazartesiye kaldı artık, siz atlattınız darısı başımıza artık:)

hepinizin evleri hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla huzurla oturun:71:

benimde canım ev almak istiyor o telaşı rabbim banada tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
nette hep satılık evlere bakıyorum geçen seneler arabalara bakardım sanırım secret yaptım aldık :26:
inşallah yine işe yarar :69:

kızlar nerdesınız bızımde ıç ve dış cephe bıttı evımızın sadece ıç doşemeler kaldı mutfak banyo vs resımlerı yukluyorum
boyleydı

böyle oldu

slm kızlar.ben hala tasınamadım.sıze bir sorum olucak.bızım elektrıker yenı ev oldugu için baglanmadı.bu yuzden tasınamıyoruz.bız abonelıgı baska bırının uzerıne alsak sonra tapuyu alınca kendı uzerımıze yapsak olurmu bırde tekrar ucret odememız gerekırmı?bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım....:44:

selam kızlar
hepinizin evleri hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla oturun

bende taze ev sahibiyim daha bugün emlakçıda sözleşmeyi imzaladık
pazartesi günü kredi işlemleri filan başlıcak ekspertiz filan gelcek bakalım hala inanamıyorum
hep ev düzenlemesi eşyalar filan hayaller kuruyorum

Allah ödeme kolaylığı versin inşallah

Back