- 26 Aralık 2022
- 198
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi melek karman
Sana öyle gelmiş de olabilir, değilse de sen de umursama boşver görmezden gelYeni eltim Bugün ailesiyle kaynanama yemeğe davetliydi. Bizde ordaydik. Eltim gorumcem ben aynı yerde oturuyorduk. Ama eltim resmen beni yokmuşum gibi sadece gorumcemle konuştu. Bir laf söylediğimde lafı ağzımda bıraktı. Neden böyle davrandığını anlamadım. Ve ben nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum. Resmen beni disladi resmen. Gorumceme abla şunu yapalım abla bunu yapalım. Ama bende ordaym o ortamdaym.nasil davranmaliyim ne yapmalıyım kendimi asiri dışlanmış hissettim.
Bundan sonrası ne olur reyizOoo kucuk eltiye bak gorumceye oynuyo. Ama bilmiyor ki yanlis ata oynuyor.
Gorumce ikili oynayacak, laf tasiyacak. Bu iki leyla elti birbirine dusecekBundan sonrası ne olur reyiz
bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler.Gorumceme abla şunu yapalım abla bunu yapalım.
Eltinin ezikliği beni benden aldı daha şimdiden tavırlar başlamışGorumce ikili oynayacak, laf tasiyacak. Bu iki leyla elti birbirine dusecek
Ezilir ele kendini göstermezse çok ezerlerbırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler.
Adam Smith
Ele kendini göstermezse derken neyi kastettinizEzilir ele kendini göstermezse çok ezerler
Bacım ağrımayan başını ağrıtma bence mesafe iyidir emin olYeni eltim Bugün ailesiyle kaynanama yemeğe davetliydi. Bizde ordaydik. Eltim gorumcem ben aynı yerde oturuyorduk. Ama eltim resmen beni yokmuşum gibi sadece gorumcemle konuştu. Bir laf söylediğimde lafı ağzımda bıraktı. Neden böyle davrandığını anlamadım. Ve ben nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum. Resmen beni disladi resmen. Gorumceme abla şunu yapalım abla bunu yapalım. Ama bende ordaym o ortamdaym.nasil davranmaliyim ne yapmalıyım kendimi asiri dışlanmış hissettim.
Eltili gorumceli konuda laissez-faire laissez-passer yazildi ya bir daha bu siteyi kucuk goren olursa bu konuya yonlendircem.bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler.
Adam Smith
Ağırlığını koymazsa çok ezilir baştan koyacaksın kurallarıEle kendini göstermezse derken neyi kastettiniz
Burda ağırlık bir durum yok ki muhatap olmazsın olur biter.Ağırlığını koymazsa çok ezilir baştan koyacaksın kuralları
Ne yapim ben şimdi. Eve davet etmeyi düşünüyordum. Hiç davet etmeyim miBurda ağırlık bir durum yok ki muhatap olmazsın olur biter.
Ben etmezdim.Ne yapim ben şimdi. Eve davet etmeyi düşünüyordum. Hiç davet etmeyim mi