Yeni Doğan Bebeğe Ne Takılır

Size de helal olsun eltiler genelde birbirlerinden hoşlanmazlar mesajınıza çok şaşırdım
Bende eltimin kiza 350 euroya burma bilezik almistim.. ayrica hastaneye birsuru giyim sepeti goturdum.. aslinda sasiracak birsey yok.. sonucta gunahsiz tatlimi tatli bir bebege goturuluyor ve bu esinizin kanindan yegeni.. eltimi pek sevmem ama evlatlari candir

Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayın :D doğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Üzerine ev yapın arsanız varsa yarı hissesini bebeğin yarı hissesini annenin üzerine yapın şaka bi yana zaten 2000 tl masraf yapmışsın koluna bi künye yada altın tak gitsin durumun olsa da olmasada fazla abartmaya gerek yok çünkü daha bunun kırkı var ki kırk mevlütü yada kutlaması var arkasından diş günü yaş günü var derken arka arkaya çok hediyeler yapılacak bunlarıda düşünerek hareket edersen çok küçümsenecek şeyler yapmamış oluyorsunuz

Bende eltimin kiza 350 euroya burma bilezik almistim.. ayrica hastaneye birsuru giyim sepeti goturdum.. aslinda sasiracak birsey yok.. sonucta gunahsiz tatlimi tatli bir bebege goturuluyor ve bu esinizin kanindan yegeni.. eltimi pek sevmem ama evlatlari candir
Çok haklısınız, böyle şeyleri çok görmediğimiz için şaşırdım

Ben tam altin takmıştım. Halasi olarak çeyrek uygun olmazdı bana gore ,maddiyat önemli ama bir kere olan bişey için şartlar zorlanmali . Siz odasını vs yapmışsınız o yüzden küpe olabilir .

Ben bütün erkek yeğenlerime çeyrek kızlara küpe taktım birkaç da giyim kuşam aldım. gücünüz neye yetiyorsa onu yapın niye bu kadar kasıyorsunuz ki? Zaten yapmışsınız yapacağınızı. zaten büyüme evrelerinde de sürekli hediye alınır.

Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayın :KK70: doğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Bebek kız ise küpe alabilirsiniz 500 liraya güzel küpeler var ben geçen gün gorumcemin kızına aldım.Ceyrek altınla arasında çok fark yok ama küpe daha çok gösteriyor kendini

yani zaten kızlar çeyreğe pek sıcak bakamıyorum çünkü ben istiyorum ki anı kalacak bişey olsun diğer türlü hediyeleri herkes yapar
ozaman isminin yazılı oldugu kunye alın derım
annem kızıma dogum gunu hedıyesı kunye almıstı ılk yasında cok severek kullanıyor 3 bucuk yasında suan ... guzel bır anı ama ortalama fıyatlar 600 den baslar kunyede

Ben bu devirde bozdurunca para etmeyen şeyler takılmasına karşıyım.
Zor zamanlarında bozdurup ihtiyaçlarının görülmesi bence daha önemli.
Durumunuza göre çeyrek ya da yarım, zaten başka şeyler de almışsınız.

Abinin durumu iyi değilse ve gelenleri bozdurma planları varsa isimli kolye nazarlık künye falan sakın almayın düz çeyrek daha işlerini görür diğerlerini bozdururken yarı yarıyadan fazla değersizleşiyor

Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayın :KK70: doğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Yapacaginizi yapmissiniz daha ne? 2000 tl az masraf mi?

Bebek kız ise küpe alabilirsiniz 500 liraya güzel küpeler var ben geçen gün gorumcemin kızına aldım.Ceyrek altınla arasında çok fark yok ama küpe daha çok gösteriyor kendini
Olabilir ama kararsızım küpe konusunda küçük bişey belki
ozaman isminin yazılı oldugu kunye alın derım
annem kızıma dogum gunu hedıyesı kunye almıstı ılk yasında cok severek kullanıyor 3 bucuk yasında suan ... guzel bır anı ama ortalama fıyatlar 600 den baslar kunyede
aslında evet künye çok uzun süre kullanabileceği bir şey haklısınız alternatif olarak ekledim listeme
Ceyrek yada yarım alın derim. Ama bit resim koymussunuz 800 tl ona verılmrz yazık en azındqn altını bozdururlar ıhtıyac gorur
Ben bozdurulmasından yana değilim benim amacım benden yeğenime bir anı kalsın
Ben bu devirde bozdurunca para etmeyen şeyler takılmasına karşıyım.
Zor zamanlarında bozdurup ihtiyaçlarının görülmesi bence daha önemli.
Durumunuza göre çeyrek ya da yarım, zaten başka şeyler de almışsınız.
Sizin için herşey para demekse evet söylediğiniz şeyde haklısınız. Ama benim için maddiyattan çok maneviyat önemli. Bozdurunca para etmesi değil ileride baktığında mutlu olması önemli. O yüzden çeyrek yada yarım almak istemiyorum zaten

Back
X