- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi GunesinKizi35
Var 2 tenehadi ya![]()
erkek çocuk varsa şimdi hanımlar ikinci düğün gibi yapiyolar sünneti. bahaneyle evi de baştan aşağı yeniliyolar. geç kalmış sayılmazsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var 2 tenehadi ya![]()
erkek çocuk varsa şimdi hanımlar ikinci düğün gibi yapiyolar sünneti. bahaneyle evi de baştan aşağı yeniliyolar. geç kalmış sayılmazsın![]()
Var 2 tene1 tanede kiz
ben sunnet dugunu yapmadim mevlut okutmadim sadece ilk oglumun ilk dogum gununde buyuk kutladim o kadar.. gelinlik giymekmis dugunmus kiz kinasiymis hic birini yapmadim.. amaan hepsi gosteris geliyo bana : (
Bide babyshower zamazingosu ciktiki akillara zarar bence. Ilk disim cikti partisi var.. hatta cisini kakasini soyledigi zaman var..kisaca kimde para var orta parti varo zaman liste sana haram be tontriko![]()
herşeyden gözünü gönlünü çekince hiç biseyi de layik görmüyorlar akillarina gelip. ha lazım mi degil zaten. ama arada sirada hatirlanmak hoş bi sürpriz güzel olurdu.
Aslında annemin bir kuyumcusu var olmadı onunla bir gidip konuşabilirim.Sizin karariniz tabi. Telefonlarini da arayip bilgi alabilirsiniz. Ya da herhangi bir semt kuyumcusuna gidip bu ornegi gosterebilirsiniz ve asagi yukari bu fiyatlara yapip yapamayacaklarini sorabilirsiniz![]()
Evet bu da olabilir hatta bu iki fikir çok hoşuma gitti bağış ve anneye kolye fikri bence de güzel olabilir teşekkürler. Zaten tema gönüllüsüyüm ama hiç aklıma gelmediyeğeniniz adına tema vakfına bağış yapıp doğar doğmaz ağaç sahibi yapabilirsiniz :)
bebeğe altın takmak yerine annesine minik bi kolye alabilirsiniz. sonuçta siz halasiniz. yeğen büyüyene kadar neler neler alınır yapılır Allah'ın izniyle.
ben bu tarz şeylerde bebek kadar annenin de düşünülmesinden yanayım :)
Ceyrek en azindan.. yegen bu sonucta.. durum iyiyse yarim tabii.. kunye filan bile olabilir.. ben eskiden bu is karsilikli degil derdim artik oyle dusunmuyorum. Gorumcem yarim takti benim kiza bende onun bebegine onun karsiligi para vercem.
Kardesim ceyrek takmisti bende onunkine taktim.. haricinde birsuru kiyafet verdim vs.
Evet tema fikri çok mantıklı geldi banada halbuki 4 senedir temanın içindeyim ama aklıma bile gelmediBen ablamin cocugu icin 9 agac diktirmistim,bebek icin tesekkur eden sertifikasini vermistim. Çekud'du benimki . Ama temadan falan da bagislayabilirsiniz.
Ya da onun adina loseve para bagislayabilirsiniz. Onun adina barinaklara yardimda bulunabilirsiniz. "Dunya seninle cok daha guzel bir yer oldu" alt metniyle...
Onun disinda instagramda aynebilim var. Kambocyada aşevi isleten bir kadin. Ben bazen ne alacağıma kararsiz kaldigimda onun köyüne dondurma bagisliyorum 100 tlye. Cocuklar ellerinde senin notunu tutuyorlar,cikartip veriyorsun kisiye. Cok guzel bir hediye (dondurma lafin gelisi. Aşevinin ve oradaki hayatin kolaylaşmasi icin birseylere gidiyor tabii para)
Onun disinda yakın arkadasim adını benim koyduğum bir cocuk dogurdu. Ona da düşük ayar altindan adinin bas harfi yazan bir altin almistim.
Küpe bende düşündüm aslında ama ben küçücük bebeklerin kulakları delinince çok üzülüyorumEğer ailenin durumu iyiyse yani bozdurmalari gerekmiyorsa, hemen hemen çeyrek altın fiyatına çok tatlı küpeler var. Bebek de kızmış, güzel olabilir hatıra olur.
kk birinci noteri size katılıyorum, bence anneye bir hediye de çok şık olur.. ben dogum yaptigimda da beni bir tek kayinvalidem düşünüp doğum hediyesi almıştı sağolsun. çok duygulandım simdi bile hatırlayınca
Artık takıya gerek yok o zaman . Yeteri kadar yapmışsınız ekonomik olarak da zordaysaniz kesinlikle almaya gerek yok. Ekonomik olarak rahata çıkınca Zaten hala olarak dayanamıyor insan bir sürü ihtiyacını almaya devam edeceksiniz emin olun.
Evet anneye hediye fikri çok söyleyen olmuş bunu uygulayabilirim mutlakaTeyzem bana ceylan şeklimde altın bir kolye ucu almış 29 senedir hala bende ve takarım. Öyle bişey alabilirsin
Teşekkür ederimNe guzel bir halasınız çok yaşayın emi
Tabiki bende bekarım bende aşağı yukarı 2000 tlye yakın masraf yaptım ufak tefek büyük şeyler derken ama doğunca da bir takı yapma istiyorumBen de yeğenim dogdugunda 2 binliralık istedikleri birseyi almıstim. Ayrıca birsey takmadım. Bekardım o zaman durumum ona yetti. Onemli olan niyet. 100 liralikta olur 1000 liralikta. Illa ki altin takmak zorunda da degilsiniz.
Ben öyle bir insan olamam. Umarım görümceniz sizi de şaşırtır ve mutlu ederAyy sen ne tatlis bir halasin. Cidden suan 4 aylik hamile olmama ragmen asiri icerledigim bir konu. Insan hala olarak heveslenip bir corap almaz mi? Anca karnima dokunup halacim diyo eminim ki dogdugunda da bir halt yapmayacak. Cunku vermeye degil almaya alismis.
Bence zaten gönülleri yeterince hos etmissin. Ceyrek taksan da hic goze batmaz. Para edecek bir sey tak ama bence oyle suslu igneliklerden ziyade.
Ne abimin eşi böyle bir insan oldu ne de ben öyle biri oldum. Zaten asla gelinde demem. Yaşımı yakın olduğu için abla kardeşte demem onun için burada anlatırken abimin eşi diyorum yoksa bana göre bir kardeşBen gelinimize direk iki ceyrek takacam cunku bana kiyafet felan alirsaniz giydirmem dedi bence bunu diyene ceyrekte cokta sirf kardesimin hatri var...
Bende alış veriş yaptım ama birde doğunca takı yapmak istiyorumBen ablamın oğluna alışveriş yapmıştım.
Bebek Kıyafetleri ,ablama hamile kıyafetleri ,Philips biberon ve emzik setleri , bebek battaniyeleri , ablama loğusa gecelik takımı, oyuncaklar , emzirme yastığı , Bebek havlu ve böyle birsürü şey
Altın almadım. Sonradan alışverişe devam ettim. Çocuk büyüdükçe yeni oyuncaklar falan aldım. Hala alıyorum. Çok seviyorum ablamı ve yeğenimi
Aslında annemin bir kuyumcusu var olmadı onunla bir gidip konuşabilirim.
Evet bu da olabilir hatta bu iki fikir çok hoşuma gitti bağış ve anneye kolye fikri bence de güzel olabilir teşekkürler. Zaten tema gönüllüsüyüm ama hiç aklıma gelmedi
Ya karşılıklı oluyor elbette ama ben karşılık için yapmıyorum inanın içimden geliyor benim ondan onlarda durumu olursa isterlerse yaparlar
Evet tema fikri çok mantıklı geldi banada halbuki 4 senedir temanın içindeyim ama aklıma bile gelmedi
Küpe bende düşündüm aslında ama ben küçücük bebeklerin kulakları delinince çok üzülüyorumondan almaktan vazgeçtim.
Haklısınız ama dayanamam ki gerekirse kredi çeker yine yaparım
Evet anneye hediye fikri çok söyleyen olmuş bunu uygulayabilirim mutlaka![]()
Teşekkür ederim
Tabiki bende bekarım bende aşağı yukarı 2000 tlye yakın masraf yaptım ufak tefek büyük şeyler derken ama doğunca da bir takı yapma istiyorum
Ben öyle bir insan olamam. Umarım görümceniz sizi de şaşırtır ve mutlu eder
Ne abimin eşi böyle bir insan oldu ne de ben öyle biri oldum. Zaten asla gelinde demem. Yaşımı yakın olduğu için abla kardeşte demem onun için burada anlatırken abimin eşi diyorum yoksa bana göre bir kardeş
Bende alış veriş yaptım ama birde doğunca takı yapmak istiyorum
Aslında annemin bir kuyumcusu var olmadı onunla bir gidip konuşabilirim.
Evet bu da olabilir hatta bu iki fikir çok hoşuma gitti bağış ve anneye kolye fikri bence de güzel olabilir teşekkürler. Zaten tema gönüllüsüyüm ama hiç aklıma gelmedi
Ya karşılıklı oluyor elbette ama ben karşılık için yapmıyorum inanın içimden geliyor benim ondan onlarda durumu olursa isterlerse yaparlar
Evet tema fikri çok mantıklı geldi banada halbuki 4 senedir temanın içindeyim ama aklıma bile gelmedi
Küpe bende düşündüm aslında ama ben küçücük bebeklerin kulakları delinince çok üzülüyorumondan almaktan vazgeçtim.
Haklısınız ama dayanamam ki gerekirse kredi çeker yine yaparım
Evet anneye hediye fikri çok söyleyen olmuş bunu uygulayabilirim mutlaka
Teşekkür ederim
Tabiki bende bekarım bende aşağı yukarı 2000 tlye yakın masraf yaptım ufak tefek büyük şeyler derken ama doğunca da bir takı yapma istiyorum
Ben öyle bir insan olamam. Umarım görümceniz sizi de şaşırtır ve mutlu eder
Ne abimin eşi böyle bir insan oldu ne de ben öyle biri oldum. Zaten asla gelinde demem. Yaşımı yakın olduğu için abla kardeşte demem onun için burada anlatırken abimin eşi diyorum yoksa bana göre bir kardeş
Bende alış veriş yaptım ama birde doğunca takı yapmak istiyorum
aaaaaaaaaaaaaa bu da farklı bir fikirmiş değerlendireceğim. Yada bir kolye ucu alıp önce anneye verip bende yadigar kalmasını istediğimi de dile getirebilirim o kadar yakınız çünküBenim bahsettiğim anneye değil :)
Teyzem doğduğumda bana bir altın kolye ucu getirmiş
O kadar zevkli bir seçim ki halen takıyorum.
Siz de yeğeninize sizden anı olacak bir şey verebilirsiniz
Tam benimde.aklimdan bole bisey geciyodu.cok guzel butcenize uygunda alabilirsiniz.Bi arkadasimda bole.bisey yaptirmsti cok şık duruyoİşte çeyrek sanki çok minikmiş gibi geliyor da üstüde beni zorlayacak gibi
ya evet de ne bileyim bilemedim. Aslında isimli nazar boncuklu iğneler var kitlenebiliyor üstünde nazar duasıda var ondan alayım dedim ama benim baktıklarım gümüşmüş altınlarını sordum 800 liradan başlıyor altınlarışunun gibi bakın
Eki Görüntüle 2290750
Zaten baya bisey almissin altin kupesini yada bileklik alablrsinSelam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Aslında bebek hediyesi için uygun. Çünkü zaten amacı bebek hediyesi ya da ailenin cocuguna hem maşallah boncuğu hem ismini kibar şekilde takması. Ben güzelliği konusunda yorum yaptım.işte benim sorduğum altın olanları 800 liradan başlıyor ama araştırıp bakıcam yinede bence de çok hoş
Teşekkürler dikir içi araştıracağım
Yok yapamam ben onun doğumunu zor bekliyorum herşey feda olsun bızdıkıma ama işte kararsızım
Evet çeyrek de az değil de ben sanırım birazcık da anı olacak bir şeyler peşindeyim
Çok çirkin yerineuygun değili tercih ederdim ama sizin fikriniz elbette ki hiç bir şey takmamak bana göre değil. Teşekkür ederim öneriniz için
![]()