Yeni Doğan Bebeğe Ne Takılır

İşte çeyrek sanki çok minikmiş gibi geliyor da üstüde beni zorlayacak gibi

ya evet de ne bileyim bilemedim. Aslında isimli nazar boncuklu iğneler var kitlenebiliyor üstünde nazar duasıda var ondan alayım dedim ama benim baktıklarım gümüşmüş altınlarını sordum 800 liradan başlıyor altınları:confused: şunun gibi bakın
Eki Görüntüle 2290750
Şahsen bu tür gelen şeyleri ben hiç takmadım. Tehlikeli her şeyden önce. Diğer açıdan da bozdursan para etmiyor ve çocuklu insanın en çok paraya ihtiyacı oluyor. 800 liralık bu mu 400 liralık çeyrek mi deseler ben çeyrek isterim. Bu tür şeyler alınırken pahalı satarken pul kadar kıymeti yok

Şahsen bu tür gelen şeyleri ben hiç takmadım. Tehlikeli her şeyden önce. Diğer açıdan da bozdursan para etmiyor ve çocuklu insanın en çok paraya ihtiyacı oluyor. 800 liralık bu mu 400 liralık çeyrek mi deseler ben çeyrek isterim. Bu tür şeyler alınırken pahalı satarken pul kadar kıymeti yok
sizin fikriniz ellbette ki ama belli ki fikirlerimiz uyuşmuyor dikkatinizi çekerim arkadaşım demedim zaten abimin eşi doğum yapacak yeğenim dedim elzem bir ihtiyaçlarında maddi olarak zaten yanlarındayız bu bez olur mama olur doktor olur vs vs ama bir takı yapacaksam maddi yaratacağı etkiden çok manevi etkisini düşünürüm

hadi ya :KK43:
erkek çocuk varsa şimdi hanımlar ikinci düğün gibi yapiyolar sünneti. bahaneyle evi de baştan aşağı yeniliyolar. geç kalmış sayılmazsın :KK66:

Evet yaa, bende bazen görüyorum fotolarda, kadin beyazlar içinde, girişte açiliş slow dans oluyor koçişş ilee

Sünnet bahane, ikinci dügün şahane. Kimse çocugu takmiyor :KK70:

Durum çok varoş yani.

Konuya gelirsek, tema yada lösev'e bağiş çok hoş bir düşünce.

sizin fikriniz ellbette ki ama belli ki fikirlerimiz uyuşmuyor dikkatinizi çekerim arkadaşım demedim zaten abimin eşi doğum yapacak yeğenim dedim elzem bir ihtiyaçlarında maddi olarak zaten yanlarındayız bu bez olur mama olur doktor olur vs vs ama bir takı yapacaksam maddi yaratacağı etkiden çok manevi etkisini düşünürüm
Sizin gibi görümcemiz olmadığı için bezimizi mamamızı doktorumuzu düşünmeyi geçin bizden aldıkları borcu versinler diye bekliyoruz bir yıldır. Yani ben o yüzden maddi katkısı olan bir şey olmasını tercih ediyorum onların alacağı şeylerin. Ben çocuğumun aşı parasını düşünürken sırf anısı olsun diye saçma sapan isim yazılı tekstil ürünü yaptırmıştı mesela. Kim bilir kaç para verdi ama hiçbir işime yaramadı kalabalık. Siz hala olarak zaten bir şeyler yapmışsınız o halde manevi bir şey istiyorsanız mesela bir fotoğraf çekimi paketi hediye edebilirsiniz yenidoğan.

Evet yaa, bende bazen görüyorum fotolarda, kadin beyazlar içinde, girişte açiliş slow dans oluyor koçişş ilee

Sünnet bahane, ikinci dügün şahane. Kimse çocugu takmiyor :KK70:

Durum çok varoş yani.

Konuya gelirsek, tema yada lösev'e bağiş çok hoş bir düşünce.
Teşekkür ederim :KK200:
Küpe alabilirsiniz. Bir arkaşıma halası almış.şimdi kendi kızı takıyor. Çok hoşuma gitmişti. Harika bir anı olur. Yaşı kaç olursa olsun kullanır hemde
evet benimde aklımda ya bir küpe ya bir kolye ucu yada künye var gibi ayrıca temaya küçük bir bağış
Sizin gibi görümcemiz olmadığı için bezimizi mamamızı doktorumuzu düşünmeyi geçin bizden aldıkları borcu versinler diye bekliyoruz bir yıldır. Yani ben o yüzden maddi katkısı olan bir şey olmasını tercih ediyorum onların alacağı şeylerin. Ben çocuğumun aşı parasını düşünürken sırf anısı olsun diye saçma sapan isim yazılı tekstil ürünü yaptırmıştı mesela. Kim bilir kaç para verdi ama hiçbir işime yaramadı kalabalık. Siz hala olarak zaten bir şeyler yapmışsınız o halde manevi bir şey istiyorsanız mesela bir fotoğraf çekimi paketi hediye edebilirsiniz yenidoğan.
Anlıyorum sizde haklısınız ama bu çok afedersiniz ama ailelerin eşekliği. Şöyle ki abimin eşi hamile kaldı kendi annesi tüm kıyafetlerini aldı nerdeyse ben biberon setlerini süt makinasını ateş ölçerini halısını perdesini anakucağını babam oda takımını annemse geriye kalan tüm ihtiyaçlarını aldı nerdeyse bunu yaptık diye demiyorum şuraya geleceğim. Abimler şuan zaten şuan ev kredisi ödüyorlar o yüzden de bunlara masraf etsinler istemedik pek herkes elinden geleni yapınca anne babada pek zorluğa düşmedi o yüzden maddiyat değil maneviyat önemli diyorum ama sizde kendi adınıza elbette ki haklısınız

Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayın :KK70: doğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Normalde tam altın derdim ama siz 2000 tl lik alışveriş yapmışsınız durumunuz çok yoksa çeyrek takabilirsiniz

Sizin için herşey para demekse evet söylediğiniz şeyde haklısınız. Ama benim için maddiyattan çok maneviyat önemli. Bozdurunca para etmesi değil ileride baktığında mutlu olması önemli. O yüzden çeyrek yada yarım almak istemiyorum zaten

Benimle düzgün konuş öncelikle he ne dersin.
Hiç kimsenin fikrini beğenmeyip en iyisini ben bilirim tavrında olacak insanlar neden fikir almak için konu açar ki

Vay vay halaya bak bende ortanca görümcemle muhabbet ederken bana çocuk odası düşünüp düşnmediğimi sordu küçük görümcem hemen sanane düşünüp düşünmediklerinden dedi ben valla hiç birşey beklemiyorum :)

Olabilir ama kararsızım küpe konusunda küçük bişey belki

aslında evet künye çok uzun süre kullanabileceği bir şey haklısınız alternatif olarak ekledim listeme

Ben bozdurulmasından yana değilim benim amacım benden yeğenime bir anı kalsın

Sizin için herşey para demekse evet söylediğiniz şeyde haklısınız. Ama benim için maddiyattan çok maneviyat önemli. Bozdurunca para etmesi değil ileride baktığında mutlu olması önemli. O yüzden çeyrek yada yarım almak istemiyorum zaten
Olabilir ama kararsızım küpe konusunda küçük bişey belki

aslında evet künye çok uzun süre kullanabileceği bir şey haklısınız alternatif olarak ekledim listeme

Ben bozdurulmasından yana değilim benim amacım benden yeğenime bir anı kalsın

Yabancınız degıl sonucta o zaman annesine sorun. Belki kulagını hıc deldırmeyecek yada kunye takmak istemeycek vs. Kac kısı bebeklıgınde hedıye gelen kunyeyı saklıyordur bilemedim. Yani sizin hatıra kalacak diye heves ettıgınız şey çok çok ucuza bozdurulabilir. Beni terslemediniz o ayrı ama bakıyorum cogu kısıyı terslemıssjnız ama ınsanlara fikri siz sormussunuz.

Yabancınız degıl sonucta o zaman annesine sorun. Belki kulagını hıc deldırmeyecek yada kunye takmak istemeycek vs. Kac kısı bebeklıgınde hedıye gelen kunyeyı saklıyordur bilemedim. Yani sizin hatıra kalacak diye heves ettıgınız şey çok çok ucuza bozdurulabilir. Beni terslemediniz o ayrı ama bakıyorum cogu kısıyı terslemıssjnız ama ınsanlara fikri siz sormussunuz.

Bu cümlem hariç kimseye ters bir yanıt verdiğime inanmıyorum çeyrek olsun diyenlere sadece ben anı alacak bişey istiyorum dedim ayrıca küpe ile ilgili fikrinizde haklı olabilirsiniz hatta yukarıdaki bir yorumda dedim ki küçücük bebeklerin kulaklarının delinmesine kıyamıyorum ben gibi bir cümle kurdum bakabilirsiniz ama kimseye ters bir yanıt vevrdiğimi düşünmüyorum

yorumlara göz gezdirdım de aıleye en çok yarayan şey hele yeni doğana bez.bir yaşına kadar bez paralarını öde.en buyuk kalıcı ve kıyak olacak şey bu.az uz bişeyde değil

kardeşim oğlumun bebek arabası ve pusetini almıştı doğum öncesinde. Doğum da ne takıcaksın dedim arabasını aldım yeter dedi bişey takmadı :) illa ki bişey almak istiyorsanız çeyrek takın zaten masraf yapmıssınız yeterli bence. Çeyrekte dünya para oldu zaten

yorumlara göz gezdirdım de aıleye en çok yarayan şey hele yeni doğana bez.bir yaşına kadar bez paralarını öde.en buyuk kalıcı ve kıyak olacak şey bu.az uz bişeyde değil
aslında çok mantıklı yakın da olduğumuz için böyle bir öneri ile gidebilirim :KK200: ama benim asıl istediğim kalıcı olan bişey olması bunun üstünede bir fikriniz varsa çok mutlu olurum:KK36:
Orasını atlamışım .Görümcem bana sordu altın mı yapayım sana bileklikmi alayım diye ben bileklik istedim
yani bende anneye kolye falan alabilirim diye düşünüyorum aslında yaın bir arkadaşım doğum yaptığında da böyle yapmıştım çok mutlu olmuştu

Back
X