Yeni Doğan Bebeğe Ne Takılır

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayın :D doğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım

Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayın :KK70: doğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Bence durumunuz neyi el veriyorsa onu yapın. Zaten bir cok parça almışsınız az şeyler değil bunu da abiniz ve gelininiz biliyordur heralde😅 ne yani okadar şey alıp üstüne aaa ufak takı taktı cıkcıkcık mı diyecekler? Sanmıyorum😊

Altın alabilirsiniz çeyrek yarim yada tam olabilir duruma göre, zaten yüklü bir miktar masraf yapmışsınız helal olsun
İşte çeyrek sanki çok minikmiş gibi geliyor da üstüde beni zorlayacak gibi
Bence durumunuz neyi el veriyorsa onu yapın. Zaten bir cok parça almışsınız az şeyler değil bunu da abiniz ve gelininiz biliyordur heralde😅 ne yani okadar şey alıp üstüne aaa ufak takı taktı cıkcıkcık mı diyecekler? Sanmıyorum😊
ya evet de ne bileyim bilemedim. Aslında isimli nazar boncuklu iğneler var kitlenebiliyor üstünde nazar duasıda var ondan alayım dedim ama benim baktıklarım gümüşmüş altınlarını sordum 800 liradan başlıyor altınları:confused: şunun gibi bakın
kisiye-ozel-gumus-bebek-ignesi-kc941121-1-1.webp

ya evet de ne bileyim bilemedim. Aslında isimli nazar boncuklu iğneler var kitlenebiliyor üstünde nazar duasıda var ondan alayım dedim ama benim baktıklarım gümüşmüş altınlarını sordum 800 liradan başlıyor altınları:confused: şunun gibi bakın
Eki Görüntüle 2290750
Bu çok hoş duruyor ve bozdurmazlarsa eğer ileride çok güzel bir anî olarak kalabilir altın alacaksanız böyle bisey alın derim tabi çok zorlanmayacaksaniz

Eki Görüntüle 2290750
Ben kardeşimin kızına da böyle bi iğne yaptırmıştım daha hafif ve uygunları var araştırın bence

Helal olsun ya . Benim görümceler kendi 2 abim 1 ablam annemler hiçbişey almadı sadece ilk kızıma abim 1 gr altın taktı. Diğer abimde Oğluma künye almış geçen.
2 tanede takım diğer abimden. İçime dert oldu ya 1 gr altın nedir :))) abim doktora okudu eşi müdür yardımcısı büyük bi üniversitede ve sadece 1 gr altın kızıma. Oğluma oda yok 2 tane takım

Eki Görüntüle 2290750
Bence yaptıklarınızdan sonra çeyrek az değil artık ceyrek de eski çeyrek değil ki😅 ondan size öyle gelio bence çeyreğinizi alın takın 😊onca alınandan sonra kimse buna laf etmez.

Eki Görüntüle 2290750
Bence bu çok çirkin ve satarken yardimi olmaz islicikten. En iyi ufak altin falan parabiz yoksa hic almayada bilirsiniz zaten almissiniz aslında.

Ayyy helal olsun size. Görümcem kızının eskilerini verip Mevlüt’te çeyrek takmıştı. Siz epey şey almışsınız bence Mevlüt’ünde yada doğduğunda çeyrek taksanız göze batmaz.

Bu çok hoş duruyor ve bozdurmazlarsa eğer ileride çok güzel bir anî olarak kalabilir altın alacaksanız böyle bisey alın derim tabi çok zorlanmayacaksaniz
işte benim sorduğum altın olanları 800 liradan başlıyor ama araştırıp bakıcam yinede bence de çok hoş
Ben kardeşimin kızına da böyle bi iğne yaptırmıştım daha hafif ve uygunları var araştırın bence
Teşekkürler dikir içi araştıracağım :KK200:
Helal olsun ya . Benim görümceler kendi 2 abim 1 ablam annemler hiçbişey almadı sadece ilk kızıma abim 1 gr altın taktı. Diğer abimde Oğluma künye almış geçen.
2 tanede takım diğer abimden. İçime dert oldu ya 1 gr altın nedir :))) abim doktora okudu eşi müdür yardımcısı büyük bi üniversitede ve sadece 1 gr altın kızıma. Oğluma oda yok 2 tane takım
Yok yapamam ben onun doğumunu zor bekliyorum herşey feda olsun bızdıkıma ama işte kararsızım :KK36:
Bence yaptıklarınızdan sonra çeyrek az değil artık ceyrek de eski çeyrek değil ki😅 ondan size öyle gelio bence çeyreğinizi alın takın 😊onca alınandan sonra kimse buna laf etmez.
Evet çeyrek de az değil de ben sanırım birazcık da anı olacak bir şeyler peşindeyim
Bence bu çok çirkin ve satarken yardimi olmaz islicikten. En iyi ufak altin falan parabiz yoksa hic almayada bilirsiniz zaten almissiniz aslında.
Çok çirkin yerine :D uygun değili tercih ederdim ama sizin fikriniz elbette ki hiç bir şey takmamak bana göre değil. Teşekkür ederim öneriniz için :KK16:

Ayyy helal olsun size. Görümcem kızının eskilerini verip Mevlüt’te çeyrek takmıştı. Siz epey şey almışsınız bence Mevlüt’ünde yada doğduğunda çeyrek taksanız göze batmaz.
teşekkür ederim ben abimden çok eşine ilgi gösteririm sonuçta ailenin dışında kalmış gibi hissetmemeli bence
Güzel bi künye de alabilirsiniz.
Künye ve bilezik kısmı anneanne ve babaanne tarafından halledildi :D

Ben de hamile oldugum icin nazar ayetli ignelere bakayim dedim soyle daha uygun fiyatli altin bir urun buldum bir bakin isterseniz. Ben de esime atayim bunu bir 😅

Ben de hamile oldugum icin nazar ayetli ignelere bakayim dedim soyle daha uygun fiyatli altin bir urun buldum bir bakin isterseniz. Ben de esime atayim bunu bir 😅

gayet şıkmış ama konu internet ve altın olunca ne kadar güvenilir ki normalde çok alışveriş yaparım ama o_O

Back
X