• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni biriyle nasıl tanışırım.

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Merhaba ben eşimden 5 yıl önce bosandim.14 yaşında bir kızım var.İkinci evliliğimi yapmak istiyorum.Ama yeni biriyle nerde nasıl tanisacagimi bilmiyorum.Eski eşimle de görücü usulü evlenmiştir.Simdi kimse böyle şeylere yanaşmıyor.Bir ömür boyu da yalnız kalmak yaşamak istemiyorum.

Kızınızın zor yaşları , çok dikkatlı olmanız lazım. Yalnız olmak istemiyorsunuz ama şöyle düşünün mutsuz bir evlilikteki bazen cehennemden beter. Eminim evli iken bu adamdan boşansam da rahat etsem diye düşünmüşsünüzdür.
Amacınız evlilik değil de , sağlıklı ilişkiler kurmak olsun. Sağlıklı bir ilişki yaşamak için önce siz sağlıklı ve sağlam olmasınız. Kendinizi geliştirin, belki bir eğitim almak, spora veya hobi edinmek sizi daha sağlıklı yapar hem fiziksel hem zihinsel olarak.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama arkadaş çevrenize uygun birleri ile tanışmak istediğinizi iletin , uygun birileri varsa tanıştıracaklardır.

Merhaba ben eşimden 5 yıl önce bosandim.14 yaşında bir kızım var.İkinci evliliğimi yapmak istiyorum.Ama yeni biriyle nerde nasıl tanisacagimi bilmiyorum.Eski eşimle de görücü usulü evlenmiştir.Simdi kimse böyle şeylere yanaşmıyor.Bir ömür boyu da yalnız kalmak yaşamak istemiyorum.
Çalışıyor musunuz? Başka sosyal hayatınız var mı? Benim bir arkadaşım ikinci evliliğini yakın arkadaşının kuzeniyle yaptı. Farklı ortamlara girince ister istemez çevreniz oluyor.

Çalışıyor musunuz? Başka sosyal hayatınız var mı? Benim bir arkadaşım ikinci evliliğini yakın arkadaşının kuzeniyle yaptı. Farklı ortamlara girince ister istemez çevreniz oluyor.
Evet ben 42 yaşındayım.Öğretmenim Yakın çevreme söyledim böyle bir düşüncem olduğunu ama kimse taşın altına elini koymuyor.

Evet ben 42 yaşındayım.Öğretmenim Yakın çevreme söyledim böyle bir düşüncem olduğunu ama kimse taşın altına elini koymuyor.
Yani bi yandan da haklılar , 14 yaşında bir kızı olan birine , şu adam sana uygun demesi zor. Siz farklı ortamlara girmeye, yeni insanlarla tanışmaya çalışın. Biraz da kadere bırakın, bazen olmaması , olmasından çok daha iyidir.

Anladım. Çok üstüne düşünce olmuyor bazen. Yakın çevreniz belki tanıştırıp işler iyi gitmezse sizinle araları bozulmasın diye girişmiyordur. Farklı kurslar vs. deneseniz? Gönlünüze göre olur umarım.

Yaşadığım yerde kimsem yok.Akrabalık ilişkilerim yok denecek kadar az.Tek başıma bisey yaparken çok zorlanıyorum.Yoksa ben de düşünmem tabi.Kiraciyim sürekli tek başıma ev aramak her yere girip çıkamadığım icin çok zor oluyor.Ev taşımak vs de öyle.Bir tane arabam var satılığa cikardim.Tek başıma arabayı göstermekten çok korkuyorum.Bir destekçim yok.

Back