• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Biri Yeni Hayal Kırıklığı

Ben kimsenin iliski tarzina karismam ama burada konu actigin icin yaziyorum, ilk geceden yatip cok mutlu olani da duydum, evlenip sonradan bosanani da. Yani ilk geceden yatak iliskisine gecebilenleri rahatsiz etmek istemem, herkes kendi hayatini ve kendi dogrusunu yasiyor.

Ben sana kendi dogrumu soyleyeyim daha onbes gunde onun evinde esyalarini birakacak kadar yakinlastiysan erkekte heves, heyecan bitiyor. Ve gozü baska hedeflere kayiyor. Cabuk baslayan iliskiler, cabuk bitise variyor genelde. Bu arada senin yakinlasma dereceni, yatak iliskini tabii ki bilmiyorum ve elbette sormuyorum.

Ama bence onbes gunde evine gitmis olmak bile hata, hele ki orada ufak tefek esyalarini birakmak.

Erkek pesinde kosmayinca deger vermiyor, kolay elde edince cabuk sıkılıyor, ama yatak iliskisi varsa da kesip atmiyor boyle ortada akli karisık bir halde bırakiyor.

Selamlar hanımlar,
Yıllar sonra kelebek size farklı bi erkek için konu açıyor
Alkışlanacak hareket olsa gerek :)
Sizi şaşırttım gibi
Ama gel gelelim keşke güzel bi konu olsaydı

Girizgahtan sonra hemen konuya geçiş yapıyorum.
Biliyorsunuz söz attım 2 ay oldu
Ben nasıl atlatırım ne yaparım diye 1 bucuk aydır gündüz gece ağlıyorum
Bidaha kimseye dokunamam hayatıma alamam güvenemem bla bla...
Derken
Sosyal medya üzerinden biriyle tanıstık.
Aynı şehirde yasıyorduk 1-2 gün yazıştık sonrasında buluşma teklif etti.
Bende tanımadığım insanla ne zamana kadar mesajlaşcam en güzeli oturup görüşmek elektrik alırsam belki birbirimizi tanımaya baslarız diye düşündüm ve görüşmeye gittim.
Söz attığmdan falan nasıl bahsetsem acaba diye düşünürken bende nişan attım dedi
Sonrasında ne kadar çok ortak şeyler yaşamısız falan bunları konustuk derken ben çocuğa bi şans vermek istedim.
Çok istekli görünüyordu.
Benim güzelliğimden ziyade gülüşümen samimiyetimden etkilendiğini dile getiriyordu sürekli
Bu bile beni mutlu etti.
Benim onun için Büyük Bi şans olduğumu falan söyledi
Zor zamanlardan geçiyosun ben sana destek olurum vs dedi.
Yalnızca 2-3 kez görüştükten sonra Ankaraya giti izne
10 gün burada değildi ve biz bu süreçte bayağı sohbeti ilerlettik hatta gitti diye üzüldüm
İkimizde dönüşünü bekliyorduk heyecanlı bi şekilde yeni bi ilişkiye başlamaya hazır gibydik
Benim için izinden 6 gün erken döndü vakit geçirelim diye ama 1-2 gün güzel vakit geçirdik iyiydi sonrasında bana bi soğuk davranmaya başladı
İlk günlerdeki heyecanından eser kalmadı.
Bi sorun mu var diye sorduğumda da bana hep kafanda kuruyosun gibi sözler söyledi
3-4 günde çocuğa bişiyler oldu.
Dün akşam bize yemeğe davet ettimcanı sıkkın gibiydi.
İşten çıktım koştur koştur hazırlık yaptım onu gelecek diye
Saat 8 bucukda geldi bi soğuktu sanki zoraki gelmiş gibi
Kız kardesimde vardı hiç konusmuyor falan
Bende yalnız kalınca sordum yine
Bak ben çocuk değilim hissediyorum bi tuhaflık var ilk zamanlardaki gibi değilsin
İkimizde insanız belki bana ısınmamamış olabilirsin veya bi sorun olabilir eğer böyle sürecekse ben istemiyorum dedim
Sonra bu bana işte sen çok iyi bi kızsın ama zorlanıyorum alışmakta 1 bucuk senedir yalnızlığa alıştım sanki bana büyü yapılmış gibi dedi.
Bunları duyunca şok oldum yeniden birini sevebilirim sanmıştım .
Seni üzmek istemiyorum senlik hiçbir sorun yok sade alışmaya çalışıyorum dedi
Bna sarıldı.
Bende vicdan yapmanı gerektirecek bi durum yok ben 7 senelik ilşkimi bitirmişim eğer sen böylşe devam edeceksen şimdiden bitmesi daha iyi falan dedim.
9 bucukda da bi arkadası aradı kalktı gitti.
Dün akşam yaptığı tamamen bana saygısızlıktı.
Mesaj attı 11 gibi napıyosun diye sonra evdeyim ben yazmış cevap vermedim.
Görüp nedne cevap vermiyosun yazmış bende bence ikimizde düşenelim dedim oda düşün bakalım yazmış.
Sizce ben ne yapayım sanki ilerisi yok bu cocukla sanrsın o kadın ben erkek
sözde o bana destek olacaktı şimdi benden destek bekliyor gibi.
Şaşırdım kaldım
Bu ilişki başlamdan bitmeli mi sizce
Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum şimdiden
Bununla mı uğraşıcan.Sal gitsin.

Arama ilgilenme, tıpış tıpış arayacak seni. Erkeklerin tipik sendromu bu. Ararsa güzelce konuşursun trip fln yapma, sinirlenme de ona. Bunları yazıyorum çünkü sen beğenmişsin cocugu, söz nişan atma sonrası insanın birilerini beğenmesi fln zor iş. Hazır beğendin biraz sabret bakalım

İki kelimeyle "dengesiz, kararsız" bir dingil bu herif, zaten kimbilir kaaç kşşi girdi çıktı hayatına, şu an dahi bir tek siz yoksunuz bence, zaten o yüzden dengesiz davrandığını sanıyorum, basın tekmeyi, o bunu haketmiş.

İki kelimeyle "dengesiz, kararsız" bir dingil bu herif, zaten kimbilir kaaç kşşi girdi çıktı hayatına, şu an dahi bir tek siz yoksunuz bence, zaten o yüzden dengesiz davrandığını sanıyorum, basın tekmeyi, o bunu haketmiş.
Bence birileriyle takılmış hep gezmiş tozmuş keyfine bakmış. Cidi ilişki ağır geldi. Ypabilirim sandı ama onluk değil galiba.
Zaten son günlerde yan yana nasılız biliyo musun evlenmişiz de 10 sene olmuş bibirimize doumuşuz gibi falan :) Ya biz daha yeni sevgili değil miyiz gece gündüz heyecanlı birbimizi görmek isteyip özlememiz falan gerekmiyor mu :) Yoksa ben mi unuttum bu işleri

Arama ilgilenme, tıpış tıpış arayacak seni. Erkeklerin tipik sendromu bu. Ararsa güzelce konuşursun trip fln yapma, sinirlenme de ona. Bunları yazıyorum çünkü sen beğenmişsin cocugu, söz nişan atma sonrası insanın birilerini beğenmesi fln zor iş. Hazır beğendin biraz sabret bakalım
Şuan aramıyorum kesnlikle. Beni çok da umursamıyor bence. Hevesi geçti işte. Ben hoslandım ama evlenilecek bi erkek olarak görmüyorum şuan onu. Bu durumda kafamı kurcalıyor. Daha yeni tanıyorum bide belki zamanla değişir bu fikrim ama şuan da daha çok üzülecekmişim gibi geliyor onunla olmayı zorlarsam

Alışamıyorum dedi evet ama bu durumdan bahsederken de halinden memnun değil gibiydi. Giderken bana sarıldı alnımdan falan öptü hatta anlayamadım işte ne istiyor amacı ne . Bende dinlenmek istiyorum ama eski nişanlımdan sonra bu çocuk bana ilaç gibi gelmişti ağlamayı onu düşünmeyi bırakmıştım. Bende yalnızlığa alışkın değilim yalnız kaldığım an eskiyi düşünüp karalar bağlıyorum istemsizce
Bence yalnız kalamamaniz büyük bir sorun. Terapiye gitmenizi tavsiye ederim çünkü insan eninde sonunda yalnız kalıyor hayatta.

Insanoglu hep ayni...
Bi sorun mu var diye sorduğumda da bana hep kafanda kuruyosun gibi sözler söyledi
sonrasinda da buyu yapilmis gibi bilmem ne falan fistan demis.
Ya arkadasim guzel kardesim... sen cok degerlisin. Sen kendine deger ver ve sana deger vermeyen insanlari hayatinin merkezine almamaya calis...
Biz kadinlar bence hep bu yuzden uzuluyoruz..
BIZ DEGERLIYIZ. BUNU HISSETMEK ISTERIZ. BU COK NORMAL... KENDIMIZI HEP GERI PLANA ATARAK GELECEGIMIZE TAŞ KOYUYORUZ..
hem kendimizim hem karsimizdaki insanin dusuncelerini birlikte onemseyebiliriz. Sadece karsimizdaki insan uzuluyor sanki. Hayir.. sen de uzuluyorsun sen de tukeniyorsun...

Bu yaziyi okuyan tum hanimlar..
BUGUN KENDIMIZI ERTELERSEK YARIN DEVAM ETMEYE GÜCÜMÜZ KALMAZ

ben degerliyim demeyi ve bunu yasamayi aksatmayalim.. bizim toplumumuzda mutlu olmak icin kendimize bunu sık sık hatirlatmamiz lazim...

konuyu acan arkadasim, sen degerlisin... ve dogru kararlar verebilecek olgunluktasin...
karşındaki insan icin cabalamak istiyorsan onunla net konusmalisin.

Konusurken onu kaybetmekten korkarak degil. Seni anlamasini saglayacak sekilde konusmalisin.. onu kaybetmek belki de sana vok buyuk kazanclar saglar bilemeyiz..
ama onun bir erkek oldugunu ve bu yuzden uzun, ve dolayli tumleci fazla olan cumleleri anlamayacagini unutma..
Kisa cumleler ve yavas konusarak dusuncelerini ifade edersen daha kolay anlayacaktir..
Cogu erkek hızlı konusma ve uzun cumleleri dinlerken baglantida sorun yasiyor...

selametle..

Lutfen uzak dur bu adamdan
Boyle insanlar yorar adami. Iki gun sonra alisacaksin daha zor olacak senin icin.
Cokmu lazim
Bide kendini naza cekerler pehhh.
Bastan gosteriyolar bagzilari kendilerini ama biz gormek istemiyoz, boşlukdan sundan bundan..gostermis kendini engelle hatta bence, ki ulasipsa aklini celmesin.
Suan hassas dönemindesin cunku

Amaaaan canım valla bu çocuk için üzülecek enerjiyi kendinde buluyor musun. Yani biz kızlar da hayatımıza giren her erkek için üzülmeyi alışkanlık haline getirmişiz. Öğrenilmiş saçma sapan bir duygu bu. Konu açmaya değmez. 10 günde sanki 40 yıllık ilişkiymiş gibi sana kafanda kuruyorsun demiş. Bak bu laf da öğrenilmiş saçma sapan bir laf. Lütfen bir saniye daha kafana girmesin her yerden engelle gitsin canım

Selamlar hanımlar,
Sizi şaşırttım gibi

Derken
Bende tanımadığım insanla ne zamana kadar mesajlaşcam en güzeli oturup görüşmek elektrik alırsam belki birbirimizi tanımaya baslarız diye düşündüm ve görüşmeye gittim.
Söz attığmdan falan nasıl bahsetsem acaba diye düşünürken bende nişan attım dedi
Sonrasında ne kadar çok ortak şeyler yaşamısız falan bunları konustuk derken ben çocuğa bi şans vermek istedim.
Çok istekli görünüyordu.
Benim güzelliğimden ziyade gülüşümen samimiyetimden etkilendiğini dile getiriyordu sürekli
Bu bile beni mutlu etti.
10 gün burada değildi ve biz bu süreçte bayağı sohbeti ilerlettik hatta gitti diye üzüldüm
İkimizde dönüşünü bekliyorduk heyecanlı bi şekilde yeni bi ilişkiye başlamaya hazır gibydik
Benim için izinden 6 gün erken döndü vakit geçirelim diye ama 1-2 gün güzel vakit geçirdik iyiydi sonrasında bana bi soğuk davranmaya başladı
Bak ben çocuk değilim hissediyorum bi tuhaflık var ilk zamanlardaki gibi değilsin
İkimizde insanız belki bana ısınmamamış olabilirsin veya bi sorun olabilir eğer böyle sürecekse ben istemiyorum dedim
Sonra bu bana işte sen çok iyi bi kızsın ama zorlanıyorum alışmakta 1 bucuk senedir yalnızlığa alıştım sanki bana büyü yapılmış gibi dedi.
Bna sarıldı.
Bende vicdan yapmanı gerektirecek bi durum yok ben 7 senelik ilşkimi bitirmişim eğer sen böylşe devam edeceksen şimdiden bitmesi daha iyi falan dedim.
Görüp nedne cevap vermiyosun yazmış bende bence ikimizde düşenelim dedim oda düşün bakalım yazmış.
Şaşırdım kaldım
İnsanların kafalarında bınbır tilkı bilemezsın cok sey etme

Olabildiğince sessizim ama onda birkaç eşyam kaldı ya ben istycem yada o yazıp vermek isteyecek bana . Ben zaten tepkimi belli ettim üstüne basa basa da söyledim benim artık kimseye tahammülüm yok bi erkek için daha üzülüp ağlamak istemiyorum diye
Yanlış anlamayın ama sizi çok üzerler bu hayatta.
Yalnız kalamıyorsunuz sanırım, sürekli hayatınızda birini bulundurma çabasında mı olacaksınız?
İnternetten tanıştığınız birine nasıl bu kadar hızlı güvendiniz? Çok kısa bir süre önce uzun ilişkiden çıkmışsınız, şimdi in mi cin mi belli olmayan bir adamın evinde eşyam kaldı diyorsunuz. Evlilik dışı cinselliğe falan karşı değilim asla, ama sizinki farklı. Nasıl hemen bağlandınız? Allah korusun başınıza kötü bir şey de gelebilirdi.
Hayır diğer taraftan adama da yazık bence, siz onu şu an eski nişanlınızı unutmak için kullanıyorsunuz belki o da bunu fark ettiği için uzaklaştı.

Başkasını bulmuşturrr. Bu hiç değişmez. İnternet flortlerinde böyle bir olay var, sonucta her tanıştığınla işi ilerletecegin garanti değil, dolayısıyla 2-3 kişiyle birden yazisirsin. Hangisi tutarsa bahtina. Bu da o yazistiklarindan biriyle sevgili olmuştur muhtemelen. Seni başından nasıl savacagini düşünüyodur

Yanlış anlamayın ama sizi çok üzerler bu hayatta.
Yalnız kalamıyorsunuz sanırım, sürekli hayatınızda birini bulundurma çabasında mı olacaksınız?
İnternetten tanıştığınız birine nasıl bu kadar hızlı güvendiniz? Çok kısa bir süre önce uzun ilişkiden çıkmışsınız, şimdi in mi cin mi belli olmayan bir adamın evinde eşyam kaldı diyorsunuz. Evlilik dışı cinselliğe falan karşı değilim asla, ama sizinki farklı. Nasıl hemen bağlandınız? Allah korusun başınıza kötü bir şey de gelebilirdi.
Hayır diğer taraftan adama da yazık bence, siz onu şu an eski nişanlınızı unutmak için kullanıyorsunuz belki o da bunu fark ettiği için uzaklaştı.
7 yıllık ilşkiden sonra büyük bi boşluğa düştüm açıkcası. Çok kişiden görüşme tanısma teklifi geldi ama asla kabul etmedim . Bu çocuktan bi etkilnmiştim nasip değişmiş demek ki. Yolları ayırdık samimiyetine inandım bi an işte. Şimdi basladığım yere geri döndüm 2 haftadır gözümde yas yoktu en azından. Eski sözlüm de bi kızla görüşmeye baslamış fotolarını gördüm ağlamalı gecelere basladım offff

Başkasını bulmuşturrr. Bu hiç değişmez. İnternet flortlerinde böyle bir olay var, sonucta her tanıştığınla işi ilerletecegin garanti değil, dolayısıyla 2-3 kişiyle birden yazisirsin. Hangisi tutarsa bahtina. Bu da o yazistiklarindan biriyle sevgili olmuştur muhtemelen. Seni başından nasıl savacagini düşünüyodur
Bulmadım diyo yemin etti ama inanmadım pek. Kendi bilir

7 yıllık ilşkiden sonra büyük bi boşluğa düştüm açıkcası. Çok kişiden görüşme tanısma teklifi geldi ama asla kabul etmedim . Bu çocuktan bi etkilnmiştim nasip değişmiş demek ki. Yolları ayırdık samimiyetine inandım bi an işte. Şimdi basladığım yere geri döndüm 2 haftadır gözümde yas yoktu en azından. Eski sözlüm de bi kızla görüşmeye baslamış fotolarını gördüm ağlamalı gecelere basladım offff
Neden psikoloğa gitmiyorsunuz?bu süreçle nasil başa çıkacağınızı anlatır.
Bakin insan hayatta her şeyini kaydedebilir, eşini, cocugunu bile kaybedebilir...bizi hayatta tutacak tek şey ruhsal dengemiz ve dengeyi tekrar sağlamak için de yardım almak çok normal bir şey

Selamlar hanımlar,
Sizi şaşırttım gibi

Derken
Çok istekli görünüyordu.
Bu bile beni mutlu etti.
Bna sarıldı.
Şaşırdım kaldım
Zorlanacaginiz bir hayati seçmeyin. Herkesin basina kötü seyler gelebilir bu hayatta ama bu demek olmaz ki acisini hayatimiza aldigimiz insanlardan cıkartırız. Aize destek olmuyorsa ayrica da henuz ortada ciddi bir iliski yokkende zorlamaya gereknyok diye dusunenlerdenim ben. Zor bir insan zorlamaya lüzum yok

Back