Yeni Biri Yeni Hayal Kırıklığı

Canım ben de sosyal medyadan zamanında biriyle tanıştım aynı senin yazdıpın gibi çok istekliydi buluşmaya görğşmeye. Sonra buluşmuştuk işte çocuk aklım bir de ayağına girtim resmen aynı böyle soğuk davranmaya başladı. Sonra da ben hazır değilim vs derken saçma sapan bahaneler bulup beni ttakipten çıktı sonra da başkalarıyla konuştuğunu öğrendim.
Her zaman derim sosyal medya çok riskli. Çünkü belli ki gerçek hayatta bu işin olmayacağını anlayıp muy mıy yapmış. Ee instadan başka birini tekrar ekleyip heycan yaşamak varken seninle ciddi bir ilişki yaşacağını hiç sanmıyorum.
Sal bu çocuğu. Balık baştan kokar çok net diyorum.

Aynn öyle.
Soğuk yapıyorsun diyince ne alaka diyip bir de trip atarlar. Sınra da çok sıkıyorsun beni yok ben alışkın değilim vs. Sanki karşılarında salak var, yemiyoruz artık bu numaraları

Dedikleriniz o kadar doğru ki..
Hani bir de ilişki koçları elde edilmeyin erkek hep sizi hedef görsün sürekli kazanmak istesin diyor ya o denge nasıl kurulucak çok merak ediyorum

Nolursunuz internette tanıştığınız birine bu kadar çabuk güvenmeyin.. kendisini olduğundan farklı gösterebilir size. Ayrıca böyle pat diye uzaklaşan insanlarda mutlaka bişey vardır beklediği birisi yazmış olur genelde. Daha iyisi mutlaka karşınıza çıkar lütfen acele etmeyin bize de güzel haberler verin

Aynn öyle.
Soğuk yapıyorsun diyince ne alaka diyip bir de trip atarlar. Sınra da çok sıkıyorsun beni yok ben alışkın değilim vs. Sanki karşılarında salak var, yemiyoruz artık bu numaraları
İşte onu söylemeyeceksin
Soğuksa sen daha soğuk olucaksın
O merak etsin
Etmiyorsa gitsin
Sıkıyorsun falan klasik erkek yalanları
Çok darlayan biri değilse kadın ilgi beklediğini söylediğinde savunma yerine öyle mi cnm kusura bakma şöyle şöyle oldu canım sıkıldı falan diyorsa telafi ediyorsa o adam doğru adamdır!

Daha diğerinin acısı geçmeden henüz 1.5 ay sonra yeni bir ilişkiye başlamaya çalışmanız kendinize yaptığınız en büyük saygısızlık ve kötülük, önce bunu konuşmak gerekiyor adamın hareketlerinden ziyade.

Dedikleriniz o kadar doğru ki..
Hani bir de ilişki koçları elde edilmeyin erkek hep sizi hedef görsün sürekli kazanmak istesin diyor ya o denge nasıl kurulucak çok merak ediyorum
Kendine ait bir hayatın olacak, ona zaman ayırabilirsen görüseceksin, seni terk edecek olsa hiç umursamayip hoscakal diyebileceksin.

Hep bakımlı ve hep biseylerle uğrasan, kendi hayatında mutlu bir kadın olacaksin, erkegin sadece begenmesi yetmiyor iki gun sonra da baskasini beğeniyor kadına hayran olmali.

Ancak karakteri cok saglam ve kendinden emin bir kadina hayran olunabilir diye düşünüyorum.

Kesinlikle ne istediğini bilmiyor. İlk günlerde eli ayağına dolanıyor saf saf gülüyordu bana bakıp bakıp . Ne kadar samimi içten gelmişti o halleri bile Benim zaten onun desteğine ihtiyacım yoktu ki . Bunu düşünerek görüşmedim kendi içimde etkilenmiştim ben fazla iyi niyetliyim sanırım ya . 3-4 günde ne oldu anlamadım işte . Ne o yazıyor nede ben şuan

Bence size karşı pek birsey hissedememiş...belki olur diye ilerletmiş,kestirip atmamış ama bakmış olmuyor yavaştan uzamaya çalışıyor ... bence yol verin gitsin
Bende böyle düşünüyorum açıkçası . Ama neden açık açık söylemiyor peşinde dolanacak değilim ya . Şunu da anlamıyorum ilk görüştüğümüz birkaç gün hissettiklerini anlatsam... Bana da geçirmişti bu durumu . Gözleri parlıyordu bana bakarken yanından ayrıldığım zaman bile kendi kendime düşünüp düşünüp gülüyorum sen nerden çıktın karşıma hiç benden gitme diyordu

Eski nisanlisi ile barisirsa sasirmayin derim. Ya da baska biri kafasini karistirdi. Bu adamdan bir cacik olmaz. Yol yakinken gordugunuz icin sanslisiniz bence.

Yemin ederim okurken sizin adınıza ben yoruldum. 7 senelik ilişkiniz yeni bitmiş. Biraz zaman verseniz kendinize. Biraz ruhunuzu dinlendirin.
Yalnızlığa alışkın değilim bende . Çok boşlukta hissediyorum kendimi ve acımı dibine kadar yaşıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum .

Alışamıyorum dedi evet ama bu durumdan bahsederken de halinden memnun değil gibiydi. Giderken bana sarıldı alnımdan falan öptü hatta anlayamadım işte ne istiyor amacı ne . Bende dinlenmek istiyorum ama eski nişanlımdan sonra bu çocuk bana ilaç gibi gelmişti ağlamayı onu düşünmeyi bırakmıştım. Bende yalnızlığa alışkın değilim yalnız kaldığım an eskiyi düşünüp karalar bağlıyorum istemsizce

Teşekkür ediyorum canımcımm 20 günde yordu valla beni . 15 gün süperdi 3-4 günde anlamsız davranışlar sergilemeye başladı ilerisi görünmüyor

Kesinlikle çok hızlı ilerledi . Bende de var hata eski nişanlımı düşünmeyeyim diye bı çocuğu da samimi bulduğum için aniden ona adapte oldum sanki yıllardır görüşüyoruz gibi . Dürüst davrandı diyemem tam olarak çünkü 3-4 gündür soruyorum bana ters tepki veriyordu . Tartışacak yer arıyorsun saçmalama ne soğuk davranması falan filan . Beni istediğini asla hissetmiyorum şuan

Olabildiğince sessizim ama onda birkaç eşyam kaldı ya ben istycem yada o yazıp vermek isteyecek bana . Ben zaten tepkimi belli ettim üstüne basa basa da söyledim benim artık kimseye tahammülüm yok bi erkek için daha üzülüp ağlamak istemiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…