- Konu Sahibi BinbirRenk
-
burdan okuduğum bilgilerle allen carr ın kitabını okudum 2 saar öncede içmememk için karar aldım inşallah bende başaracağım ve sağlıklı bir hayata kavuşurum ilk bir hafta zor olur sonra alışırım diye düşünüyorum cevremde bırakanlarda öyle diyor hayırlısı artık buraya hergün hissettiklerimi yazarım
kızlar akşam saat 9,30 dan beri sigara içmiyorum şimdi öğlen yemeğini yedim ve deliriyorum ama dayanacağım bari bu sefer başarayım hergün bırakkmayı deniyorum ama olmuyor kızlar yardım edin ne olur
Evet bu b ırakıp başlamaların sonu yok. Bir yerde artık tamam demek gerekir ve ona yenilmemenin tek çaresi isteğe karşı dirençli olmak.
Özellikle yemeklerden sonra zorlar. Bitki çayına filan alışsan yararı olur bence.
Ben yeşil çay içiyorum başka konulara yoğunlaşınca bir süre sonra istek geçiyor.
Kolaylıklar diliyorum.
Umarım bu sefer başarırsın.vereliniortak
Ferayr olur mu öyle şey o sigarayı bırakırken olan bişey havalarda sıcaktır senin memlekette nem oranıda etkiler için rahat olsun ferah nefesler seni bekliyor benimde en çok arzuladığım sigarasızlıktan beklediğim bu ve enerji cildine yansımaya başlamıştır bırakmanın güzelliği zaten
Ay ben burayı görmedim ve topik açtım özür dilerim.Nolucek şimdi böyle bende bırakacak arkadaş arıyorum kendime ne durumdasınız naptınız herhalde burda yazışan arkadaşlar bırakmıştır.BİNBİR RENK SENİ CANİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞIM.
Ben kendime tarih belirledim 9 ağustos o süre zarfında yazlıkta annemlerle olucam hepsi içiyor o kadar içenin ortasında bırakabileceğimi sanmıyorum gelince bırakıcam hayırlısı ile kışın allen car ı okuyup iki hafta bırakmıştım bu sefer sonsuza uzatacağım süreyi bırakan bırakıyor yaaaaaaaaa bunu kafamızda büyütmemeliyiz .KIsaca özgeçmişim 15 yılcık ve son3 aydır 1 paketi geçer oldu....Sabah ilk işim akşam son işim ama bırakıcam burda bağıra bağıra gerekirse ağlayarak ama sanmıyorum.ALLEN CARR'ı bir kez daha okuyacağım o motive ediyor ve bu işin zor olmadığını zevkli olduğuna beynini ikna ediyor.Ben iki hafta rahat bıraktım sonra bir hafif isteğe malup oldum atamadım kafamdan......
O ilk deneyimdi bu sefer başaracağım...........
merhabalar sigarayı bırakan herkesi kutluyorum .bende sigarayı bıraktım ve bu gün 8. günü fakat bende bi sorun var sürekli esnemek istiyorum derin nefes almak istiyorum ve yarıda kalıyor daralıyorum çok rahatsız ediyor beni sigarayı bırakıp rahatlıyım derken daha çok nefesim daraldı anlamadım bu işi
Ben de seni kutluyorum canım.kaydirigubbakcemile5 Zor günleri geçirmişsin. Artık daha kolay işin.
Evet bu durumu ben de yaşadım. Ciğerlerin temizlenme aşamasına geçmesi ile daha çok havaya ihtiyaç duyması olarak yorumladım ben.
tesekkürler canım .sende bu nefes darlığı ne kadar sürdü ben bu gün 12. günümdeyim ilk 8 gün çok şiddetliydi hiç uyuyamadım son 4 gündür ilk günlere oranla çok daha iyiyim ama bi yandanda iyi oldu diyorum çünkü bu nefes darlığı öyle bi nefret ettirdiki sigaradan tövbe ettim resmen insanın aldığı o bir nefes o kadar degerliymişki alamayınca anlıyosun rahat bi nefes alınca dunyalar senin oluyo sanki bunu yasamadan herkes bırakır insallah. çok uzattım farkındayım 2 ay daha içmezsem konferans verecek kadar dolarım heralde :) yardımcı olan herkese tesekkürler
Herhalde bırakınca en büyük düşman en sıkı düşman bizden başkası olamaz içen daha çok düşman bu pisliğe ben bırakınca herkes bıraksın diye bayarım milleti biliyorum şöyle güzel böyle güzel vır vır vır
Bende ilk 2-3 gün olmadı. Daha sonra başladı ve 1 hafta kadar sürdü. Kendimi dışarı atıp doya doya nefes almak istiyordum. Sonra azalıp geçiyor.
Benim sayısız bırakma deneyimlerim olduğu için olumlu düşündüm hep.
İnsan nefes almanın ne kadar önemli olduğunu anlıyora.s
aaaaaaaaa ben gittiğimden beri herkesler yok olmuş işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmm
slm ben geldim bırakmaya karar verdim ve bıraktım bugün ikinci günüm allhım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?