Yeni bırakanlar, bırakacak olanlar

bunuda ben yazmışım ama ne oldu ertesi sabah hemen sigara aldım of of

kızlar akşam saat 9,30 dan beri sigara içmiyorum şimdi öğlen yemeğini yedim ve deliriyorum ama dayanacağım bari bu sefer başarayım hergün bırakkmayı deniyorum ama olmuyor kızlar yardım edin ne olur

Evet bu b ırakıp başlamaların sonu yok. Bir yerde artık tamam demek gerekir ve ona yenilmemenin tek çaresi isteğe karşı dirençli olmak.
Özellikle yemeklerden sonra zorlar. Bitki çayına filan alışsan yararı olur bence.
Ben yeşil çay içiyorum başka konulara yoğunlaşınca bir süre sonra istek geçiyor.
Kolaylıklar diliyorum.
Umarım bu sefer başarırsın.vereliniortak

teşekkür ederim tam 35 saattir içmiyorum sabah kahvaltıdan sonra biraz zorladı ama şimdi kriz geçti dayanacağım sanırım ilk bir hafta çok zorlayacak sonra istek yavaş yavaş azalacak sanıyorum doğrumu

Rica ederim canım. Saatleri saymasan daha rahat edersin bence.
Günden güne nikotinin etkisi azaldıkça istemelerin arası da seyrekleşiyor.
Zaten sigara kokusu insanı çok rahatsız ediyor bir süre sonra.:sinifsinif:
İçmek istemiyeceksindir.

Ay ben burayı görmedim ve topik açtım özür dilerim.Nolucek şimdi böyle bende bırakacak arkadaş arıyorum kendime ne durumdasınız naptınız herhalde burda yazışan arkadaşlar bırakmıştır.BİNBİR RENK SENİ CANİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞIM.
Ben kendime tarih belirledim 9 ağustos o süre zarfında yazlıkta annemlerle olucam hepsi içiyor o kadar içenin ortasında bırakabileceğimi sanmıyorum gelince bırakıcam hayırlısı ile kışın allen car ı okuyup iki hafta bırakmıştım bu sefer sonsuza uzatacağım süreyi bırakan bırakıyor yaaaaaaaaa bunu kafamızda büyütmemeliyiz .KIsaca özgeçmişim 15 yılcık ve son3 aydır 1 paketi geçer oldu....Sabah ilk işim akşam son işim ama bırakıcam burda bağıra bağıra gerekirse ağlayarak ama sanmıyorum.ALLEN CARR'ı bir kez daha okuyacağım o motive ediyor ve bu işin zor olmadığını zevkli olduğuna beynini ikna ediyor.Ben iki hafta rahat bıraktım sonra bir hafif isteğe malup oldum atamadım kafamdan......
O ilk deneyimdi bu sefer başaracağım...........

merhabalar sigarayı bırakan herkesi kutluyorum .bende sigarayı bıraktım ve bu gün 8. günü fakat bende bi sorun var sürekli esnemek istiyorum derin nefes almak istiyorum ve yarıda kalıyor daralıyorum çok rahatsız ediyor beni sigarayı bırakıp rahatlıyım derken daha çok nefesim daraldı anlamadım bu işi

Ferayr olur mu öyle şey o sigarayı bırakırken olan bişey havalarda sıcaktır senin memlekette nem oranıda etkiler için rahat olsun ferah nefesler seni bekliyor benimde en çok arzuladığım sigarasızlıktan beklediğim bu ve enerji cildine yansımaya başlamıştır bırakmanın güzelliği zaten

tesekkür ederim lara bende bi hastalıga yakalandım sandım korkudan doktorada gidemedim 1 haftadır rahatladım biraz bunu duyunca umarım fazla sürmez bu durum uyuyamıyorum çünkü .insan bırakınca fark ediyor sigaranın insan vucuduna ne kadar zarar verdiğini birdaha asla içmek istemiyorum allah hepinize yardımcı olsun umarım herkes kurtulur bu illetten

Tebriklerine teşekkürler canımvereliniortak Gerçekten buradaki destek çok motive ediyor.
İster burdan ister açtığın konudan devam edersin. Önemli olan kararlı olmak. İnşallah istediğin zamanda bırakmak için hazır olursun. Dediğin gibi fazla büyütüyoruz bu işi. İçmeye başlamadan önce hayatımızı nasıl sürdürüyorsak öyle devam edeceğiz.
Yani yapacağımız fazla bir şey yok aslında. başarılar diliyorum.kaydirigubbakcemile5

Ben de seni kutluyorum canım.kaydirigubbakcemile5 Zor günleri geçirmişsin. Artık daha kolay işin.
Evet bu durumu ben de yaşadım. Ciğerlerin temizlenme aşamasına geçmesi ile daha çok havaya ihtiyaç duyması olarak yorumladım ben.

tesekkürler canım .sende bu nefes darlığı ne kadar sürdü ben bu gün 12. günümdeyim ilk 8 gün çok şiddetliydi hiç uyuyamadım son 4 gündür ilk günlere oranla çok daha iyiyim ama bi yandanda iyi oldu diyorum çünkü bu nefes darlığı öyle bi nefret ettirdiki sigaradan tövbe ettim resmen insanın aldığı o bir nefes o kadar degerliymişki alamayınca anlıyosun rahat bi nefes alınca dunyalar senin oluyo sanki bunu yasamadan herkes bırakır insallah. çok uzattım farkındayım 2 ay daha içmezsem konferans verecek kadar dolarım heralde :) yardımcı olan herkese tesekkürler

Herhalde bırakınca en büyük düşman en sıkı düşman bizden başkası olamaz içen daha çok düşman bu pisliğe ben bırakınca herkes bıraksın diye bayarım milleti biliyorum şöyle güzel böyle güzel vır vır vır

Bende ilk 2-3 gün olmadı. Daha sonra başladı ve 1 hafta kadar sürdü. Kendimi dışarı atıp doya doya nefes almak istiyordum. Sonra azalıp geçiyor.
Benim sayısız bırakma deneyimlerim olduğu için olumlu düşündüm hep.
İnsan nefes almanın ne kadar önemli olduğunu anlıyora.s

Genelde herkes öyle oluyorkaydirigubbakcemile3 Çünkü farkı içenler biliyor.

canım çok tesekkur ederim ilgilenip cevap verdiğin için bende bide panik atak var ya cevaplarını görünce nasıl rahatlıyorum bilemezsin . allah kötü olan hiçbişeyi nasip etmesin sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…