• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bırakanlar, bırakacak olanlar

ya arkadaşlar bugün kaçıncı günüm rahatım ama hala aklımdan çıkaramadım sigarayı düşününcede cnm istiyor içemeyincede acayip sinirleniyorum etrafıma bağırıyorum durduk yere bu kaç gün sürer böyle ya bilgisi olan varı kaç gün sonra içme isteğim biter

ya arkadaşlar bugün kaçıncı günüm rahatım ama hala aklımdan çıkaramadım sigarayı düşününcede cnm istiyor içemeyincede acayip sinirleniyorum etrafıma bağırıyorum durduk yere bu kaç gün sürer böyle ya bilgisi olan varı kaç gün sonra içme isteğim biter

Herkesteki etki süresi değişebilir. Fizyolojik etkisi 3 hafta sürüyor diyorlar. Ondan sonra psikolojik etkisini yenmek artık kişinin gücüne bağlı bence.
Bitki çaylarını denesen iyi gelebilir. Melisa, karabaşotu vs.
Ben yatarken sarı kantaron hapı içiyordum.
Naneli yeşil çay içiyorum ama poşet değil dökme.
Seni yatıştıran alternatifler bulabilirsin.

merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık içiciyim 3 kere bırakmaya çalıştım.sadece sonuncu da 30 gün dayanabildim sonra nasılsa bıraktım deyip yeniden içtimeyvahedigeldismile eşim kullanmıyor öyle zor ki her gece duş alıp ağzıma karanfil dolduruyorum:1:şimdi yine bırakmak istiyorum çok sıkıldım bu mecburiyetten her an sigara içmek için ortam gözlemekten 3 gün sonra bırakacağım.ben de binbirçiçek gibi her gün yazacağım hepimize bol şans:teytey:

bir de bilginiz olsun 30 gün bıraktığımda allen carr ın kitabıyla bıraktım çok işe yaradı,bol su içtim spor ve yeşilçaya başladım zaten kolay olduğu için avanak gibi geri başladım:)şu anda da pilates yapıyorum form çay içiyorum hadi bakalım artık son 3 gün bu canavarla

benim de yarın son günüm inşallah...kitabı ben de okudum..içimde bir canavar olduğunu ve onu küçültmem hatta yok etmem gerektiğini düşünüyorum..özellikle oruçluyken sigara izmaritlerini attığımız çöp nasıl iğrenç kokuyor...acaba diyorum oğluma da ben böyle mi kokuyorum...

Unutulmuyor maalesef,üç seneyi devirdim hala gözüm şeker paketi gibi gelen sigaralara takılıyor marketlerde:gitme:
Ama içmeyeceğimi bilmek,kararlı olmak yetiyor,hazır bu pislikten kurtulmuşken neden bulaşayım diyorum tekrar,hem de zaman zaman aramak başka,sabah gözünü açar açmaz aramak başka,ite kaka şöyle böyle geçecek ömrümüzsempatiksalakcinni
6 ay oldu bırakalı arkadaşım üstelik23 yıl boyuna sigara içtim . 6 aydır en çok hatırlayıp ta istediğim zamanlarda oluyor ama kazandığım şeyler paradan hariç , o kadar çokki herşeyden önce pırıl pırıl bir tenim var artık .dudaklarım eskiden mor du ( kalp kapağımda ufak bir problem var ondan sanıyordum ) artık pespembe , birde sabahları yorgun kalkmıyorum artık . ara ara aklıma gelsede aynaya bakınca kendimli bir kez daha tebrik ediyorummmmmm

benim de yarın son günüm inşallah...kitabı ben de okudum..içimde bir canavar olduğunu ve onu küçültmem hatta yok etmem gerektiğini düşünüyorum..özellikle oruçluyken sigara izmaritlerini attığımız çöp nasıl iğrenç kokuyor...acaba diyorum oğluma da ben böyle mi kokuyorum...

ahhh evet ya bişe sölim mi çok kötü kokuyoruz hele kışın o montlar:oklava:bırakmalıyız bırakacağız ben içiyorum hala 1 gün içmediğimde bile boğazım nasıl rahatlamıştı.başlarken aman nasılsa tiryaki değilim deyip paket aldığım o salak güne geri dönebilsem:Saruboceq:

dün akşam üstüste sigara yaktım ve düşündüm kendimi kokladım iğrençtim boğazım acıyordu ve yaptığım sporun bir anlamı yoktu paketi çöpe attım...ilk günüm çok rahat geçti aramadım desem yeri pilatesi bir saate çıkarım yeşil çay ve ıhlamur içtim daha iyiyim.bakalım neler olacak:)

bugün biraz daha kötüyüm bi tane olsa da içsem diyorum ama bu işler hep böyle başlıyor zaten ama şunu anladım sigara demek benim için özgürlüğün tek başınalığın ifadesi ikisini özdeşleştirmişim ne acı.şimdi nescafe ve çikolata yapcam soora pilates hadi bakalım herkese kolay gelsin

Tebrik ederim mariivereliniortak
Kendine sağlığını hediye etmişsin.
İlk günlerin zorlamasına aldanmamak lazım.
İlerki günlerde bile dediğin gibi nasılsa bırakabiliyorum 1 taneden bir şey olmaz yanılgısına kapılma durumu bile oluyor.
Her gün istek süresi daha uzuyor. Birkaç güne kadar geçecektir sadece sabır.
Başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile5

11 ay oldu sigarayı bıraktım...Ben panik atak hastasıyım ve 2 aydır tekrar tek tük içiyorum ne kadar cabalarsanız cabalayın bu illet peşinizi bırakmıyo emin olun...

teşekkürler binbirçiçek:)bugün 4.gün zorlanıyorum geceleri sıtma tutuyor ama direniyorum en başa dönmek istemiyorum spora yeşil çaya ve derin nefeslere devam bir de saç bakımı cilt bakımı gibi şeylerle ilgilenmek iyi geldi...sabır dilenmekteyim

Merhaba.. ben 10 gün önce falan hasta oldum, hatta zatürre diyebilirim. Sigaraya elimi bile süremedim çünkü çok öksürüyordum ve göğsüm ağrıyordu. Bir- iki gün mecburen içemedim, sonrasında da bırakmaya karar verdim. Bugün sigarayı bırakalı tam 1 hafta oldu. Bu bir hafta içinde ilk kez dün akşam canım çok çekti onda da direndim ve içmedim..

Sigarasız hayat oh ne rahat :60: :64: :65:

Merhaba.. ben 10 gün önce falan hasta oldum, hatta zatürre diyebilirim. Sigaraya elimi bile süremedim çünkü çok öksürüyordum ve göğsüm ağrıyordu. Bir- iki gün mecburen içemedim, sonrasında da bırakmaya karar verdim. Bugün sigarayı bırakalı tam 1 hafta oldu. Bu bir hafta içinde ilk kez dün akşam canım çok çekti onda da direndim ve içmedim..

Sigarasız hayat oh ne rahat :60: :64: :65:

Geçmiş olsun. Rahatsızlık sigara bırakmak için bir bahane olmuş.
Bazen insanı yoklar nedensiz de olsa ama aldanmamak lazım.
Kutlarım:71:

Arkadaşlar ben yazmasamda her gün yazdıklarınızı okuyup moral buluyordum... motive oluyordum.. bende bırakalı 15 gün oldu.. ama kaç gündür yoksunuz:( nerelerdesiniz?? :44:

Son düzenleme:
günde 1 pakete yakın sigara içerim,fakat yalnız oldugumda sigara içmeyi unutuyorum ve 'ben bir şey unutmustum'diyerek aklıma gelince yakıyorum.öyle ki,cogu zaman da günde 3-5 tane içtiğimi bilirim.eşim 'sen dudak tiryakisisin'diyor.ve bu daha kötü bir şeymiş duyduguma göre.:63:

Back