Kızlar selam
Artık yeni bir sayfa açmak istiyorum. 3 yıl evvel bir aile üyemi kaybettim ve psikolojim berbattı . O sıralar da sosyal medyadan da sürekli yazan bir çocuk vardı. Buluşup bir çay içeyim iyi gelir dedim . 3. Buluşmada annesiyle tanıştırdı .Ardından annesi bu ilişkiyi kendi ilişkisi gibi görmeye başladı. Niyetinin ciddi olduğunu söylüyordu . Bir süre sonra kız eklemeye başladı.Kavgalar tartışmalar da bu sebepten oluyordu . Yalanını yakalıyordum sonra annesi dahil olup barıştırıyordu . Onun ailesi benim yüksek lisans yapmama soğuk bakıyordu . Hemen nişan takalım diyorlardı . Ama sorunlar devam ediyordu.Bir gün otururken çocuğum olsa ne yapardın ?dedi. Benim adım soyadımla başka birinin çocuğu yanlışlıkla üzerime kaydedilmiş dedi
. Ardından maalesef ki ben ayrılmak isteyince taciz edildim . Bu süreçte benı sürekli kısıtlıyordu .Ayrılmamam için tehdit edıyordu . Ondan başka çarem olmadığını söylüyordu sürekli . Aileme de söyleyemedim . Sürekli ot gibi kitap okuyorsun .Arkadaslarınla geziyorsun. Hayat yaşamıyorsun diyordu . En son aldattı . Ayrılmak isteyince tehdid etti ama sonunda ayrıldım . Sonrasında sosyal medyadan ulaşmaya başladı bir kaç kez. Çevreye de benim onunla uğraştığımı söylüyor . İnkar ediyor. Ve ben 2 senedir terapi alıyorum . Ama içimde bir taş var . Bir his gitmiyor kızlar . Buna ne mesleğim çare oluyor ne ailem ne terapi… Ben öğretmenim . O marketlerde falan çalışıyordu . Yüzük alacak param yok git çalış söz takalım abimler öyle yaptı dedi.
Ben nasıl iyileşeceğim ? İçimde ki bu yük nasıl gidecek ?